Strasznie Mroczne Zimowe Ognisko vol. 3. Strona: 5

Dodano: 2009-03-04 22:38

minawi napisał(a):
[quote:9e061a7cda="Kirie"][quote:9e061a7cda="Rino"][quote:9e061a7cda="Diesel"][quote:9e061a7cda="Kirie"]Nie moja wina, że idę na urodziny wredoto Ty 8)

Urodziny można przełożyć - zawsze. Strasznie Mrocznego Zimowego Ogniska - nigdy![/quote:9e061a7cda]
zgadzam się[/quote:9e061a7cda]

To nie moje więc nie ja decyduję Grunt, że będę na ognisku 8) Mogę też dotrzeć na ogniskowe after party jak już będę po urodzinach i jak będzie after party 8)[/quote:9e061a7cda]

tak jak "dotarłaś" ostatnio w herezji? że cie nie bylo juz jak przyszlismy a to bylo przed polnocą! WSTYD :D[/quote:9e061a7cda]

Bo poszłam gdzieś indziej, trzeba było dać znać wcześnej :D :D :D

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2009-03-04 22:39

Kirie napisał(a):

To nie moje więc nie ja decyduję Grunt, że będę na ognisku 8) Mogę też dotrzeć na ogniskowe after party jak już będę po urodzinach i jak będzie after party 8)

P.S. Czuję się szykanowana!

czyli będziesz?
wzniosę toast!

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2009-03-04 22:45

Rino napisał(a):
[quote:ee218e042f="Kirie"]

To nie moje więc nie ja decyduję Grunt, że będę na ognisku 8) Mogę też dotrzeć na ogniskowe after party jak już będę po urodzinach i jak będzie after party 8)

czyli będziesz?
wzniosę toast![/quote:ee218e042f]

OCZYWIŚCIE! Nie mogłabym przegapić kolejnego. Minawi niepotrzebnie sieje zamęt 8) Po prostu nie wiem do której będziemy tam zwalać te kiełbaski więc najwyżej koło 21-22 się zmyję.

I trzymam Cię Rino za słowo

Dodano: 2009-03-04 22:55

Kirie napisał(a):
[quote:fe7c421cc6="Rino"][quote:fe7c421cc6="Kirie"]

czyli będziesz?
wzniosę toast![/quote:fe7c421cc6]

OCZYWIŚCIE! Nie mogłabym przegapić kolejnego. Minawi niepotrzebnie sieje zamęt 8) Po prostu nie wiem do której będziemy tam zwalać te kiełbaski więc najwyżej koło 21-22 się zmyję.

I trzymam Cię Rino za słowo [/quote:fe7c421cc6]

3maj ...

Dodano: 2009-03-04 23:06

Kirie napisał(a):

Ty się nie tłumacz, tylko pisz gdzie te urodziny, bo na razie nie mamy zaplanowanego aftera :twisted:

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Dodano: 2009-03-05 05:06

Diesel napisał(a):
Ty się nie tłumacz, tylko pisz gdzie te urodziny, bo na razie nie mamy zaplanowanego aftera :twisted:
przyniesiemy kiełbaski w prezencie (; i zapach z ogniska q:

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Dodano: 2009-03-05 07:40

Diesel napisał(a):
[quote:c3e3f43d25="Kirie"]OCZYWIŚCIE! Nie mogłabym przegapić kolejnego. Minawi niepotrzebnie sieje zamęt 8) Po prostu nie wiem do której będziemy tam zwalać te kiełbaski więc najwyżej koło 21-22 się zmyję.

Ty się nie tłumacz, tylko pisz gdzie te urodziny, bo na razie nie mamy zaplanowanego aftera :twisted:[/quote:c3e3f43d25]

Musiałam jakoś odeprzeć zarzuty :lol: A co do miejsca to jeszcze nie wiem ale jak się dowiem... :twisted:

Dodano: 2009-03-05 16:21

Oby nie w Kultowej 8) Niektórzy wiedzą co mam na myśli :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-03-06 00:09

Rino, mam nadzieję że się z nami wbijesz na te urodziny, a nie jak zawsze zwiejesz gdzieś po drodze 8)

Dodano: 2009-03-06 08:27

Diesel napisał(a):
Rino, mam nadzieję że się z nami wbijesz na te urodziny, a nie jak zawsze zwiejesz gdzieś po drodze 8)

Zachowam do rozważenia 8)

Dodano: 2009-03-09 18:05

Rzuciłem wstępnie okiem na prognozę pogody (co czynię jedynie kilka razy w roku w bardzo uzasadnionych przypadkach) i weekend nie zapowiada się zbyt ciekawie. Mam nadzieję, że jak zwykle się nie sprawdzi. Będziemy z niepokojem obserwować anomalie za oknem.

Rino, gratuluję awansu już na pierwszą stronę DP. Teraz z dnia na dzień, będziesz piął się coraz wyżej 8)

Dodano: 2009-03-09 18:33

Diesel napisał(a):
Rzuciłem wstępnie okiem na prognozę pogody (co czynię jedynie kilka razy w roku w bardzo uzasadnionych przypadkach) i weekend nie zapowiada się zbyt ciekawie. Mam nadzieję, że jak zwykle się nie sprawdzi. Będziemy z niepokojem obserwować anomalie za oknem.

Rino, gratuluję awansu już na pierwszą stronę DP. Teraz z dnia na dzień, będziesz piął się coraz wyżej 8)

Aż przyjdzie moment kiedy zniknę...

Nie pytam się gdzie sprawdzałeś ową prognozę, niemniej pod tym linkiem szkicuje się inną pogodę na sobotę
http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=pozna%F1

Dodano: 2009-03-09 20:01

jak zwykle polecam http://new.meteo.pl/ (tylko, że tam na maksa 84 godziny naprzód). ja jednak myślę, że jeszcze za wcześnie martwić się o pogodę. zobaczymy, co czas przyniesie(:

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Dodano: 2009-03-09 20:14

Jak ktoś jest z cukru i na deszczu się rozpuszcza to ma pecha :twisted:

Dodano: 2009-03-09 21:25

Rino napisał(a):
Aż przyjdzie moment kiedy zniknę...

W naszej pamięci (żeby nie pisać pedalsko "w sercach") pozostaniesz na zawsze...

Pogodę sprawdzałem na onecie.

Dodano: 2009-03-09 22:37

Diesel napisał(a):
[quote:58ac9153a9="Rino"]Aż przyjdzie moment kiedy zniknę...

W naszej pamięci (żeby nie pisać pedalsko "w sercach") pozostaniesz na zawsze...
[/quote:58ac9153a9]

No sobotę proszę przynieść kwiaty, wieniec, znicze i FLACHĘ :!: :!: :!:

Dodano: 2009-03-09 22:41

Rino napisał(a):
[quote:fd8623fda4="Diesel"][quote:fd8623fda4="Rino"]Aż przyjdzie moment kiedy zniknę...

[/quote:fd8623fda4]

No sobotę proszę przynieść kwiaty, wieniec, znicze i FLACHĘ :!: :!: :!:[/quote:fd8623fda4]

Z tym wieńcem to stary przesadziłeś...
Możemy odpalic dla Ciebie pozegnalnego Chochlika Smyrałkę jak dla Ó...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-03-09 23:11

minawi napisał(a):

(...)
Z tym wieńcem to stary przesadziłeś...

No co :?: :D

Dodano: 2009-03-10 06:15

ten wieniec taki gotycki(; a znicze się przydadzą, bo będzie z czego pić(;

Dodano: 2009-03-10 08:57

gebbeth napisał(a):
a znicze się przydadzą, bo będzie z czego pić(;

Nie ma to jak kreatywność :lol:

Dodano: 2009-03-10 10:47

No przecież to jest Strasznie Mroczne Zimowe Ognisko więc picie alkoholu ze zniczy jest tu jak najbardziej na miejscu :twisted:

Dodano: 2009-03-10 20:43

Diesel napisał(a):
No przecież to jest Strasznie Mroczne Zimowe Ognisko więc picie alkoholu ze zniczy jest tu jak najbardziej na miejscu :twisted:
właśnie o tym pomyślałam(;
zaprosiłam kilkoro znajomych, mówiąc im, że będzie strrrasznie mrocznie, więc nie mogą się zawieść q:

Dodano: 2009-03-13 09:22

No to się nam pogoda ze...rała
Wobec powyższego kto nie przyjdzie? :D

Dodano: 2009-03-13 09:24

Jutro ponoć ma być cieplej i bez śniegu. Tak czy owak ja będę 8)

No ale to już ostatnie SMZO, bo za tydzień kończy się kalendarzowa zima. Czas na SMWO :>

Dodano: 2009-03-13 09:28

Diesel napisał(a):

No ale to już ostatnie SMZO, bo za tydzień kończy się kalendarzowa zima. Czas na SMWO :>

Spalinowe Manewrowe Wieczne Ognisko?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło