Rush - Rush Dodano: 2008-12-20 17:59
Nie zapominajmy, że Rush został posądzony o plagiat Led Zeppelin. A co do walorów artystycznych,,, Moim zdaniem płyta jest niezła i utwory zagrane z wielka werwą. Dla mnie było to ciekawe doświadczenie gdy ja usłyszałem. NO ale przecież każdy słyszy co innego i innaczej odbiera dzwieki.
Dodano: 2008-12-21 01:11
Tej płyty niestety nie słyszałem. Załapałem się dopiero na Vapor Trails i Snakes and Arrows. Obie genialne płyty, ta pierwsza jedna z moich ulubionych ever.
Forever Begins.
Dodano: 2008-12-21 23:31
to proponuję sięgnać po starsze np. Moving Pictures, 2112, Fly by Night, Caress Of Steel, Hemispheres, Permament Waves. Klasyka składu. Polecam też koncerty np. Rush in Rio czy Snakes & Arrows Live.
Dodano: 2008-12-22 16:01
| janciovodnik napisał(a): |
| to proponuję sięgnać po starsze np. Moving Pictures, 2112, Fly by Night, Caress Of Steel, Hemispheres, Permament Waves. Klasyka składu. Polecam też koncerty np. Rush in Rio czy Snakes & Arrows Live. |
Widziałem część Rush In Rio na YouTube i moim zdaniem zmiażdżyli :) Świetne brzmienie, ostre i wyraźne, zwłąszcza w kawałkach z Vapor Trails.
Forever Begins.
Dodano: 2008-12-22 18:06
| Sleeping_Giant napisał(a): |
| Widziałem część Rush In Rio na YouTube i moim zdaniem zmiażdżyli :) Świetne brzmienie, ostre i wyraźne, zwłąszcza w kawałkach z Vapor Trails. |
No to polecam popatrzeć i posłuchać z DVD... To będzie dopiero walec :twisted: