Goci< - >Motocykliści..... Strona: 3

No są motocykliści.. Dodano: 2010-02-19 21:58

Jestem i to z klimatycznej Skandynawii...

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-02-19 22:21

a widział ktoś może Gotha na sankach

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-02-19 23:27 Zmieniono: 2010-02-19 23:29

Sanki są fajne :D A jaka radocha jak się wyrusza z "misją ratunkową"

"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein

Dodano: 2010-02-20 08:03

HardKill napisał(a):
a widział ktoś może Gotha na sankach

albo na kiblu?

Dodano: 2010-02-20 11:02 Zmieniono: 2010-02-20 11:07

Dodano: 2010-02-20 11:27

sanki są zajebiste ale jeszcze lepiej zjeżdżało się na dupsku

. Dodano: 2010-07-06 20:37

Na takich portalach nie szuka się motocyklistów.
Szuka się ich na zlotach motocyklowych lub festivalach motocyklowych. To tak , jakbyś szukała grzybów na łące , choć wiadomo , że w lesie jest ich więcej i trafisz na smaczniejsze ...

Dodano: 2010-07-06 21:15

Got na rolkach lub sankach??? Trochę dziwnie by to wyglądało...przeciez to ludzie mroku :)

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-07-06 21:36 Zmieniono: 2010-07-06 21:39

Rino napisał(a):
[quote:4c49539337="moonrose"](...)proponuję sznurowany latex z odrobinka koronki... butki na grubszych obsasach i rękawiczki z napisem Way to Hell(...)

jak w czymś takim zaliczysz glebę z lekkim ślizgiem po asfalcie to ja ci naprawdę współczuję o ile coś z ciebie zostanie...[/quote:4c49539337]

True, True. Zaliczyłem. Dziękowałem niebiosom i mądrzejszym kolegom po fachu,że zainwestowałem w ochraniacze,porządne buty na moto i skóry. Motocykl to nie rewia mody, to że się można zabić to pikuś, ale można np zostać sparaliżowany, albo bez jednej/kilku kończyn. Warto pomyśleć czy lepszy lans i styl czy jednak ortodoksyjne bezpieczeństwo.Swoją drogą w salonie HD/Buell obok którego pracuje mają naprawdę sporą kolekcję fajnych ciuszków. Polecam odwiedzić V-force jak ktoś ma możliwość i sobie powybierać bezpieczne i całkiem stylowe ciuchy.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2010-07-07 00:57 Zmieniono: 2010-07-07 01:00

OskareQ napisał(a):
LOL nie zabardzo rozumiem o co wlasciwie chodzi xD
Ale rozjebal mnie tekst o gothach kowbojach
got kowboy powinien jezdzic konno i strzelać z procy w koncu to bron biała a więc średniowieczna i gotycka
ASmoda napisał(a):
&#8222o jaką cholerę”&#8230o taką samą cholerę z powodu której nie założysz dresu na CP, choć Ci w nim wygodnie i jest praktyczny.

ale cybergot w czarnym mrocznym dresie z ipodem w kieszeni pasuje na CP jak najbardziej

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Dodano: 2010-07-07 08:50

pamiętam jak pare lat temu Kapitan_Mineta obiecał, że przyjedzie i będzie łaził w dresie. sam z resztą miałem podobny pomysł hehe

wracając do tematu. ciekawe jak wyglądałby i jakie atrybuty by miał np got strażak lub hmmmm got szklarz :D

Dodano: 2010-07-08 07:51

Większość Gothów , to chyba przedsiębiorcy pogrzebowi lub spadochroniarze ...

Dodano: 2010-11-07 00:14

Paskievicz napisał(a):
pamiętam jak pare lat temu Kapitan_Mineta obiecał, że przyjedzie i będzie łaził w dresie. sam z resztą miałem podobny pomysł hehe

wracając do tematu. ciekawe jak wyglądałby i jakie atrybuty by miał np got strażak lub hmmmm got szklarz :D
a tak naprawdę cóż za różnica ?? byleby był ...a zawód jak zawód,życie a Polsce różne ścieżki nam wskazuje

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło