No są motocykliści.. Dodano: 2010-02-19 21:58
Jestem i to z klimatycznej Skandynawii...
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Dodano: 2010-02-19 22:21
a widział ktoś może Gotha na sankach

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-02-19 23:27 Zmieniono: 2010-02-19 23:29
Sanki są fajne :D A jaka radocha jak się wyrusza z "misją ratunkową"
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein
Dodano: 2010-02-20 08:03
| HardKill napisał(a): |
a widział ktoś może Gotha na sankach ![]() |
albo na kiblu?
Dodano: 2010-02-20 11:27
. Dodano: 2010-07-06 20:37
Na takich portalach nie szuka się motocyklistów.
Szuka się ich na zlotach motocyklowych lub festivalach motocyklowych. To tak , jakbyś szukała grzybów na łące , choć wiadomo , że w lesie jest ich więcej i trafisz na smaczniejsze ... 
Dodano: 2010-07-06 21:15
Got na rolkach lub sankach??? Trochę dziwnie by to wyglądało...przeciez to ludzie mroku :)
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Dodano: 2010-07-06 21:36 Zmieniono: 2010-07-06 21:39
| Rino napisał(a): |
| [quote:4c49539337="moonrose"](...)proponuję sznurowany latex z odrobinka koronki... butki na grubszych obsasach i rękawiczki z napisem Way to Hell(...) |
jak w czymś takim zaliczysz glebę z lekkim ślizgiem po asfalcie to ja ci naprawdę współczuję o ile coś z ciebie zostanie...[/quote:4c49539337]
True, True. Zaliczyłem. Dziękowałem niebiosom i mądrzejszym kolegom po fachu,że zainwestowałem w ochraniacze,porządne buty na moto i skóry. Motocykl to nie rewia mody, to że się można zabić to pikuś, ale można np zostać sparaliżowany, albo bez jednej/kilku kończyn. Warto pomyśleć czy lepszy lans i styl czy jednak ortodoksyjne bezpieczeństwo.Swoją drogą w salonie HD/Buell obok którego pracuje mają naprawdę sporą kolekcję fajnych ciuszków. Polecam odwiedzić V-force jak ktoś ma możliwość i sobie powybierać bezpieczne i całkiem stylowe ciuchy.
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2010-07-07 00:57 Zmieniono: 2010-07-07 01:00
| OskareQ napisał(a): |
| LOL nie zabardzo rozumiem o co wlasciwie chodzi xD
Ale rozjebal mnie tekst o gothach kowbojach |
| ASmoda napisał(a): |
„ o jaką cholerę”… o taką samą cholerę z powodu której nie założysz dresu na CP, choć Ci w nim wygodnie i jest praktyczny. |
ale cybergot w czarnym mrocznym dresie z ipodem w kieszeni pasuje na CP jak najbardziej
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Dodano: 2010-07-07 08:50
pamiętam jak pare lat temu Kapitan_Mineta obiecał, że przyjedzie i będzie łaził w dresie. sam z resztą miałem podobny pomysł hehe
wracając do tematu. ciekawe jak wyglądałby i jakie atrybuty by miał np got strażak lub hmmmm got szklarz :D
Dodano: 2010-07-08 07:51
Dodano: 2010-11-07 00:14
| Paskievicz napisał(a): |
| pamiętam jak pare lat temu Kapitan_Mineta obiecał, że przyjedzie i będzie łaził w dresie. sam z resztą miałem podobny pomysł hehe
wracając do tematu. ciekawe jak wyglądałby i jakie atrybuty by miał np got strażak lub hmmmm got szklarz :D |
o jaką cholerę”…