Problem z dodawaniem wszelakich tworów. Dodano: 2008-11-03 18:29
Puk puk, przyszedłem się przypomnieć w pewnej sprawie.
Otóż nie mogę dodać swoich tworów(we wszystkich postaciach, oprócz pamiętnika zwierzeń - czyli bloga). I kieruje ponowne zapytanie, a zarazem i prośbę w imieniu innych użytkowników, bo okazuje się, że nie tylko ja mam taki problem - czy ta sprawa w przyszłości będzie rozwiązana? :]
Amorphousie, wiem,że ponoć niby "apostrof" w tekście jest temu przeszkodą, ale moje teksty, które chce wlepić - nie posiadają tegoż "szkodnika"
Może szkodnik poznał jakąś lady i zaczął tworzyć projekt rozwoju swej populacji i też w tą grupę wchodzą literki od A-Z
Liczę, na szybkie rozwiązanie tegoż problemu, który utrudnia życie użyszkodnikom DP
Pozdrawiam serdecznie :}
All.
Dodano: 2008-11-03 18:58
Też mam ten problem, także z blogiem.
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-11-04 15:00
Spróbowałeś usunąć wszystkie akapity? i zastępowanie ich shift+enter ? mnie to o dziwo pomogło i tekst który wklejasz do DP wklejaj lepiej z formatu txt a nie doc i docx (masz automatycznie mniej formatowania.
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
Dodano: 2008-11-04 16:35
Allanonie, chyba problem jest jednak nie po stronie DP a po stronie użytkownika. Przesiadłam się na ostatniego Firefoksa i problem ustąpił.
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-11-05 00:43
Hmm...
Ano ja ciągle jestem na Firefoxie. Od początku. I od niedawna mam ten problem. No chyba, że mowa o nowszej wersji, ale tą jak dobrze pamiętam - zainstalowałem. Ale po główkuje, może rzeczywiście coś źle robię
:roll:
EDIT:
No i sprawa rozwiązana. Co najmniej jeżeli chodzi o wklejanie tekstu do Notatnika txt., a potem wkleić go na DP. I problem zakończony 
Dodano: 2010-01-28 17:33
Super
Life is complex: it has both real and imaginary components