Nowy teledysk Slipknot. Strona: 1

Nowy teledysk Slipknot Dodano: 2008-10-31 15:15

Co sie stalo z dawnym slipknotem? co to wogole ma byc czyzby zeszli na lzejsze granie? Jestem totalnie zaszokowana tym co pokazali w tym utworze.. bylam przygotowana na cos mocnego a tu cos takiego? na poczatku pomyślałam co to jest//? nastepnie mysle moze sie rozkreci ale pod koniec opadl mój entuzjazm.. w glowie mam tylko pytanie czy juz tak zawsze beda grac? czy zmienili styl muzyki?

Dodano: 2008-10-31 16:14

ja tam się cieszę iż nie napierdalają na jedno kopyto 8) bo ileż można ... w końcu to nie six feet under :wink:

a co do obrazu to na początku mnie lekko zniesmaczył ale po drugim obejżeniu spodobał mi się, sporą rolę w obrazie odgrywa sam tekst, muzyka to nie wszystko 8)

Dodano: 2008-11-01 13:12

mnie tam się podoba :D

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Dodano: 2008-11-01 13:58

teledyski slipknota nigdy mnie jakos nie zachwycaly, tak samo jest i w tym przypadku jest poprostu fajny ale nic poza tym

Dodano: 2008-11-01 15:07

Ze starego Slipknota zostały chyba tylko kości (objawiły się na kawałkach Gematria(the killing name) oraz Wherein lies continue). Jak dla mnie zaczyna wiać Stonesour'em. A teledysk fajny bo klasyczny i bez większych urozmaiceń.

Motta są dla skurwieli...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło