Call Of Duty - World At War. Strona: 2

Dodano: 2008-11-24 22:51 Zmieniono: 2008-11-24 23:30

qwa o co chodzi z tym niemieckim generałem który mi spierdala to jakaś czasówka ^_^ szwaby walą jakiś snajper do mnie wali a generał mi spierdala ^_^ hehehe....(Stalingrad)...wykukam o co chodzi prędzej czy później,lecz wolałbym wcześniej ^_^ hehehe...^^

a qwa to chodzi tylko o generała trza go ubić i tylko jego i spierdalać z tamtąd ^_^ qwa ^^ haa.. ubiłem go pierwszym strzałem ^_^ ufff.....heheh...^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-11-25 19:48

taaa.....miotacz ognia zacna to broń ^_^ uff...ale troszku się nabiegałem,aby dotrzeć do stanowiska możdzierzy...^_^ miotacz się przydał :) hehehe....no i te tunele japońców ^^ hehehe...małpy jakieś z nich czy co ^^ na palmach dranie się kryją ^_^ hehehe...

O_o jazda czołgiem ^^ lubię tooo...^^ ale to jutro na dziś starczy...^_^

Waleczna Armoa Czerwona dotarła do wrót Reistagu

Walki w Berlinie no całkiem całkiem :wink: szwabska bronili się dosyć zaciekle ^^ lecz towarzysz J.Stalin pokazał siłę swojej armii czerwonej

:wink:

Zniszczenie floty Japońskiej okazało się zadaniem niezbyt trudnym aczkolwiek ciekawie rozwiązane :)

:roll: :wink:

Teraz przyszedł czas walki na Okinawie ^_^

Waleczna Armia Czerwona dotarła do wrót Reistagu ^_^
za chwile zapewne rozpocznie się ostra walka we wnętrzu tej świątyni żła ^^ teraz czas na odpoczynek jutro ostateczny bój....^^

Berlin padł... !!!... trzecia rzesza rozgromiona...hura !!!...hura !!!...hura !!!...

Dodano: 2008-11-30 20:28 Zmieniono: 2008-11-30 20:34

jak tam dzizusu CODWAW przeszedłem grę podstawową a Zombie Soldiers nim ma...?

Dodano: 2008-11-30 20:31

hahah wez mnie nie denerwuj :D

Dodano: 2008-11-30 20:36

ale akcja jest w CODWAW mówię ci dzizusu normalnie miodzio ^_^ hehe.. tylko gdzie te zombiaki ^^

Dodano: 2008-11-30 20:39

wez.. :D ja to juz Coda 6 skonczylem a Ty mi o 5 gadasz pfff :wink: :lol:

Dodano: 2008-11-30 20:43

Taaaaaaaaaaa w marzeniach chyba pograłeś sobie w CODA 6 heheheh.........

Dodano: 2008-11-30 20:49

Panie panie ma sie wtyki w infinity ward to wiesz :D gralem juz nawet w beta wersje CODa 7 :wink:

Dodano: 2008-11-30 20:56 Zmieniono: 2008-11-30 21:05

dzizusu nie rozśmieszaj mnie ^_^ buhaaaaaaaaa :D to jak masz takie wtyki to powiedz dlaczego po przejsciu gry podstawowej w CODWAW nie ma Zombie ^_^ hehe... jeśli ktoś już w to też zagrał niech da znać , po zakończeniu gry podstawowej powinien być bonusowy etap z Zombie ,a u mnie ni ma ?

Dodano: 2008-11-30 21:02

bo widzisz Hardkillu zombie wzieli sobie wolne po tym jak zbysiu przyniosl jurkowi z warzywniaka buraki zamiast ziemniaków a ten waldkowi z remizy nie powiedzial ze jurek nie moze jesc burakow bo ma po tym zatwardzenie i widzisz jak to jest zawsze pod gorke panie zawsze... :D

Dodano: 2008-11-30 22:12

A no widzicie ,po zakończeniu gry podstawowej poczekajcie aż przewiną się napisy końcowe (tak zwana lista płac) potem pojawia się etap bonusowy z Zombie :twisted: hehehe... ciekawe ile ataków Zombie uda wam lub udało się wam odeprzeć ^_^...

Dodano: 2008-12-01 07:16

A ja wam pokaże zajebistą recenzje :twisted:
http://pl.youtube.com/watch?v=eqR-H5A2dRI

Dodano: 2008-12-02 23:55 Zmieniono: 2008-12-03 00:20

Infinity Ward Set to Release Call of Duty 6 in 2009 …and 2010? :wink:

CEO Activision Publishing Mike Griffith potwierdził, że Infinity Ward, któremu zawdzięczamy Call of Duty 4: Modern Warfare powróci za sprawą Call of Duty 6 w przyszłym roku.

Prawdopodobnie 6 część gry wpisze się w zastosowaną już strategię i gra ukaże się na wielu platformach - PC, Xbox 360, PlayStation 3, PS2 a nawet Wii.

Na razie jest jeszcze za wcześnie aby mówić o jakichkolwiek szczegółach związanych z Call of Duty 6...

Zajebiaście :D :wink:

Dodano: 2008-12-02 23:58

Miodzio :D :D

Dodano: 2008-12-03 00:14 Zmieniono: 2008-12-03 00:22

** Sami nie chcielibyśmy, by CoD6 było jakimś kosmicznym shooterem ponieważ czekamy na Aliens: Colonial Marines. Chcielibyśmy natomiast jeszcze raz pobiegać po współczesnych polach bitwy. ***
A co zadowoliłoby was?

Dopytywany Mike Griffith nie potwierdził również, jakoby kolejna odsłona miała trafić pod strzechy gatunku z rodziny Sci-Fi. Enigmatycznie tłumacząc, iż twórcy rozważają „nowe teatry działań”, ”nowe linie fabularne” i „nowe możliwości rozgrywek”. Tłumy fanów, którzy z łaknieniem czekają na nowe informacje, będą zmuszeni przynajmniej w tej sprawie poczekać. :twisted: :wink:

Call Of Duty 6 (S-F..?) czemu nie jeśli zrobią to zajefajnie :wink: miodzio ^_^ choć nie s-f nie...nie...nie...^_^

Dodano: 2008-12-03 00:16

o nie nie nie oby nie S-F współczesne pole bitwy owszem ale błagam nie SF :D

Dodano: 2009-02-11 17:22

Szczegóły na temat dodatku do Call of Duty: World at War

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45107

Dodano: 2009-02-11 22:46

Grałem naście razy w każdą część COD :) gierka ta jest jedną z najlepszych, jeżeli chodzi o realizm, i to głównie mi się w niej podobało, jednak gra ma podstawową wadę mianowicie jest zbyt prosta nawet na poziomie trudności weterana, a przede wszystkim jest za krótka, i pozostaje niedosyt, ale twórcy WAW pomyśleli i o tym dając na końcu gry dość zabawny dodatek w postaci walki z zombiakami :)
COD - sf toć to profanacja :) stanowczo NIE!
Lepiej niech zrobią więcej misji, takich jak ta w 4-tej części, gdzie wraz z rosyjskim snajperem przedzierało się przez terytorium wroga świetny klimacik:)

Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

Dodano: 2009-02-11 22:52

co prawda to prawda SolitaryAnge masz ino rację...etap snajperski rewelka...:)

Dodano: 2009-02-11 23:52

dla mnie ten etap byl najlepszy z calej gry :D

Dodano: 2009-02-12 01:05

A właśnie zastanawiałem się której części postu dotyczyła "racja" :)

Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

Dodano: 2009-03-04 16:51 Zmieniono: 2010-11-11 22:00

Call of Duty 5 World at War Walkthrough 4 - Vendetta - Veteran Gameplay

Dodano: 2009-05-26 13:33

NEWS !!!!

Call of Duty: Modern Warfare 2

VIDEO:

http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=11425

Dodano: 2009-07-02 08:28

Modern Warfare 2 to już szósta część serii Call of Duty, cenionej wśród graczy sagi wojennych fps’ów. Gra jest kontynuacją swojego poprzednika i po raz drugi skupia się na współczesnych realiach i współczesnym, choć fikcyjnym, konflikcie.

Mimo że w kolejności jest zaraz po Call of Duty: World at War to jednak gra jest spadkobiercą i merytoryczną kontynuacją czwartej części, czyli Call of Duty 4: Modern Warfare, stworzonej przez Infinity Ward i wydanej przez Activision w 2007 roku.

Seria Call of Duty to cykl gier, który przenosi nas do czasów II Wojny Światowej. W przypadku Call Of Duty 4, czyli wspomnianego Modern Warfare, autorzy przełamali tradycję historycznego tła wydarzeń na rzecz współczesnej kampanii, skupiając się na detalach panujących we współczesnym wojsku, pełnym technologii, gadżetów i nowoczesnych broni. Twórcy MW – firma Infinity Ward postanowiła ponownie podjąć ten temat także w tym tytule.
Ponownie przyjdzie wcielić się w żołnierza współczesnej armii, by wykonać szereg niebezpiecznych i zróżnicowanych misji, mając do dyspozycji nowoczesne uzbrojenie, wyposażenie oraz zdobycze współczesnej techniki. Twórcy starali się wykorzystać i ukazać sporo z najnowszych technologii wojskowych i w miarę możliwości wpleść je w grę . Fabuła ma obejmować tylko urozmaicone i intensywne oaz umożliwiać wykorzystywanie pojazdów oraz działania w większej grupie.
Nie należy zapominać o rozbudowanym trybie multiplayer, który jest ważną, o ile nie najważniejszą częścią każdej odsłony Call Of Duty.Data premiery przewidziana jest na 10 listopada 2009 roku Very Happy

Oficjalny Trailer gry:

http://www.modern-warfare2.eu/call-of-du.....

mała porcja screenów:

http://modernwarfare.pl/2009/06/kolejne-.....

Jako że jestem wielkim fanem tej oto serii nie muszę chyba pisać jak bardzo na tą grę czekam :D tylko cos mi sie zdaje ze pare czesci w kompie do wymiany pojdzie :D

Dodano: 2009-07-02 08:43 Zmieniono: 2009-07-02 09:05

:D :D :D

Modern Warfare 2 - pierwszy Gameplay

http://www.callofduty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=996&Itemid=49

Nanana :D no kurna zajefanie ,to lubię :lol: Gameplay wypas :wink: nanana...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło