Brak naliczania punktów. Strona: 1

Brak naliczania punktów Dodano: 2008-09-16 20:57

Postanowiłam napisać na forum, ponieważ moja wiadomość do admina w tej sprawie niczego nie zmieniła. Problem tkwi w tym, że nie są naliczane punkty, w moim przypadku nie naliczono punktów za avatora,za artykuł do działu literatura, teksty. Proszono mnie abym cierpliwie czekała, gdyż punkty są naliczane z godzinnym opóźnieniem, ale moja sytuacja punktowa nie zmieniła się od kilku tygodni. nie kumam więc o co chodzi i od czego to zależy, z taką sytuacją spotkało się dwóch moich znajomych z DP, więc to chyba jakiś szerszy problem natury technicznej?Będę wdzięczna za wyjaśnienie:)Pozdrawiam

...jestem jak spadająca gwiazda, tuż przed spełnieniem swej misji rozpryskuję się na drobne kawałki...

Dodano: 2008-09-23 22:53

Tak jest jakis bug. Zniknie do piatku.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-09-25 21:33

zobaczymy :wink: ale fakt, mi od tygodnia chyba nei nalicza punktow no i czemu user Nenar od pol roku chyba jest ksieciem? :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-09-28 18:08

Piątek minął, a bug dalej występuje.

Sprawa dla mnie nie jest pilna, ale dla mojego świeżo zarejestrowanego kolegi chcącego zacząć pisać na forum jest to już poważny problem.

Dodano: 2008-09-28 20:27

Problem powinien juz byc wyeliminowany ale punkty naliczane sa co kilka h. na wszelki wypadek podaj linka do tego artykulu.

Dodano: 2009-08-05 23:58

Mam ten sam problem. Zaczęło naliczać, ale już chyba przestało. Puki co, będę cierpliwie czekać i jeśli po tygodniu nic się nie zmieni, to dam znać.

Quid quid latinum dictum sid, altum videtur

Dodano: 2009-08-14 11:48

Nie naliczyło mi punktów za artykuł "Death metal", który już się ukazał na stronie głównej. Chyba tylko za posty nalicza. A to paskudztwo!
Da się coś z tym zrobić :?:

Dodano: 2009-08-18 11:11

Bardzo dużo artykułów jest tu kopiowanych z Wikipedii. Robię to co wszyscy. Ale jeśli szanownemu Panu coś nie pasuje, to z chęcią zacznę pisać własne. W końcu coś krytykować musi.
I wcale nie chcę sobie na siłę nabijać punktów. Jak nie przyznają - trudno, świat się nie zawali. I tak nic nie pojmuję z tej całej "hierarchii". Chodziło mi tylko o to, żeby wzbogacić portalową encyklopedię rzeczami, które mnie osobiście interesują.
Jednak są ludzie, którzy we wszystkim widzą podstęp.

Dodano: 2009-08-18 13:01

Ty ją zacząłeś, Panie.
Tam się możesz wyżyć :arrow: http://www.darkplanet.pl/WATEK-KLOTLIWY-2036_420.html#165081.html

Dodano: 2009-08-18 13:59

Wydaje mi się, że Pan napisał ogólnie na temat wklejania tych artykułów z Wiki, ale że jesteście w konflikcie, odebrałaś to personalnie i już.
Kiedy na DP będą Eurogąbki?

Dodano: 2009-08-18 16:43

GoopiaPeezda666 napisał(a):

Kiedy na DP będą Eurogąbki?

wystarczy że jest pełno mięsa :lol:

a co do naliczania punktów, to nalicza się z opóźnieniem, kwestie techniczne

Dodano: 2009-08-18 16:46

minawi napisał(a):

Ja tam najwięcej widzę albo tłuszczu albo samych kości :roll: mięska jak na lekarstwo...

Dodano: 2009-08-19 08:15

Co do kopiowania tekstów z wikipedii - jestem przeciwny, choćby z tego względu, że mnóstwo tam babolu, a ctrl+c i ctrl+v każdy umie zrobić.

.

Dodano: 2009-08-19 08:25

Harlequin napisał(a):
ctrl+c i ctrl+v każdy umie zrobić.

Mnie to zawsze trochę przerastało :oops:
Faktycznie teksty na Wikipedii budzą wątpliwości, zaglądam tam na szybko dla ogólnego rozeznania, ale na forum muzycznym opisując jakiś gatunek sama Wikipedia to za mało, jak już ktoś niekoniecznie czuje się na siłach samodzielnie napisać cały artykuł, to niech poszuka więcej źródeł, jakoś to poskleja w sensowną całość albo zapoda ciekawe linki. Bo przecież nikt nie chce być postrzegany jako idiota :roll:

Dodano: 2009-08-19 10:58

Dobra już, dobra - zacznę pisać sama (w końcu błędy ogółu odbijają się na mnie). Ale to nawet i lepiej - własnoręczne artykuły są ciekawsze. I styl można trochę podszlifować :) .

Dodano: 2009-08-20 05:52

Carmen napisał(a):
Dobra już, dobra - zacznę pisać sama (w końcu błędy ogółu odbijają się na mnie). Ale to nawet i lepiej - własnoręczne artykuły są ciekawsze. I styl można trochę podszlifować :) .

Takie podejście sie chwali :D

.

Dodano: 2009-08-20 06:28

GoopiaPeezda666 napisał(a):
[quote:88e5b8cac4="minawi"]

Ja tam najwięcej widzę albo tłuszczu albo samych kości :roll: mięska jak na lekarstwo...[/quote:88e5b8cac4]

tzn. zależy jakie "mięso" masz na myśli - mnie chodziło o słowne a prawdziwego "mięska" rzeczywiście mało albo niedostępne :? :lol:

Dodano: 2010-01-28 17:32

Już ok.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło