Ostatnia płyta AC/DC?. Strona: 1

Ostatnia płyta AC/DC? Dodano: 2008-08-09 10:46

Nie no, jak ja bym był na koncercie tej grupy, to raczej bym pękał ze śmiechu, niż rozkoszował się ich muzyką :] Samo to jak patrzę na tego wokalistę, który ma przeszło 50(a może nawet więcej?) lat, a nosi te krótkie portki, które nie wiem, czy mają go odmłodzić czy jak Ale śmiszny jest :lol:

Zapewne na płytkę nie będę czekał, bo nie byłem fanem tegoż zespołu Portki mnie dostatecznie na długo odstraszyły

Dodano: 2008-08-09 11:21

Allanonie toż to AC/DC to legenda rocka jakby nie było :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-08-09 11:23

Ja tez nie jestem ich wielkim fanem,. ale chętnie bym ich zobaczył, bo dają świetny show :)

.

Dodano: 2008-08-09 11:30

HardKill napisał(a):
Allanonie toż to AC/DC to legenda rocka jakby nie było :D

No wczoraj się nie urodziłem Wiem, że są legendą rocka, acz nie zmienia to faktu, że chudziutkie nóżki wystające z krótkich portek, wzbudzały we mnie śmiech :)

Myślę, że tutaj wokal Johnsona troszkę jest powodem, że nie ciągnie mnie do tej kapeli Acz parę hiciorów mają

Dodano: 2008-08-09 11:38

a pamiętasz jak wyglądał Freddi Mercury na kilka miesięcy przed śmiercią ,wyglądał jak wysuszony patyk ,wiem to co innego ,chodzi mi o to że wygląd nie powinien mieć wpływu na muzykę,na jej odbiór i jej ocenę

Dodano: 2008-08-09 11:45

HardKill napisał(a):
a pamiętasz jak wyglądał Freddi Mercury na kilka miesięcy przed śmiercią ,wyglądał jak wysuszony patyk ,wiem to co innego ,chodzi mi o to że wygląd nie powinien mieć wpływu na muzykę,na jej odbiór
[/img]

Ano niestety, ja uważam, że wygląd ma znaczenie, nie w pełni, ale ma Ale mniejsza z tym. To że AC/DC jest legendą rocka, co z tego, jak wokal i tak nie przekonuje mnie do ich polubienia

Dodano: 2008-08-09 11:49

Ano jak by nie było ,każdy słucha to co lubi,i to co mu się podoba no nie :D

Dodano: 2008-08-09 11:52

HardKill napisał(a):
Ano jak by nie było ,każdy słucha to co lubi,i to co mu się podoba no nie :D

Ano dokładnie. Grają specyficznie, i znajdą się zawsze Ci którzy ich po lubią, i Ci którzy ich nie polubią To dotyczy każdej grupy muzycznej.

Dodano: 2008-08-09 12:24

mi się to ich specyficzne granie podoba :)

Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy...

AC/DC Dodano: 2008-08-09 13:51

AC/DC sa najwieksi z wielkich, Stonesów bija na glowe :) A ten kto nie zna kilku ich plyt jest moimzdaniem "uposledzony muzycznie". Dziekuje za uwage :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Re: AC/DC Dodano: 2008-08-09 20:11

Sumo666 napisał(a):
A ten kto nie zna kilku ich plyt jest moimzdaniem "uposledzony muzycznie".

Ostro [/quote]

Dodano: 2008-08-09 20:17

Fakt :? troszkę koleś przesadził hehe

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło