Dodano: 2008-09-07 16:28
BYŁO MEGA... I MEGATHERION!!!!!! Kto nie widział Theriona w Płocku ten PRZEGRAŁ ŻYCIE :d HAHAHA
Niedługo powinny pojawić się zdjątka z tego niepowtarzalnego JEDYNEGO do 2010 SHOW!!!
Bad Girls Have More Fun ]:->
Dodano: 2008-09-07 16:54
Super koncert, naprawdę warto było jechać, jeszcze gdyby nie atrakcje w czasie jazdy to cudownie by było :)
Okręt mój płynie dalej Gdzieś tam... Serce choć popękane, chce bić.
Dodano: 2008-09-07 17:32
właśnie atrakcje.... lanie sie z drechami pod sklepem popsuło humor :x .pomijając ten fakt nieźle się wybawiłam ..a chata pękała w szwach :D
nic sie nie dzieje bez powodu
Dodano: 2008-09-07 17:41
mam kłopoty z netem..dziś dopiero się dowiedziałam że macie kłopoty z kimaniem lol total jednym słowem..ale mam nadzieje że poradziliście sobie..
Dodano: 2008-09-07 17:59
| ahroun napisał(a): |
| mam kłopoty z netem..dziś dopiero się dowiedziałam że macie kłopoty z kimaniem lol total jednym słowem..ale mam nadzieje że poradziliście sobie.. |
Jeżeli to było do mnie to owszem poradziliśmy sobie, nie ma jak spanie na trawniku
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to wrzuciłem do galerii trochę fotek z koncertu.
Dodano: 2008-09-07 18:17
szkoda że nie podałam num tel do siebie było by inaczej..niema jak złośliwość rzeczy martwych..i tak z mężem zbieraliśmy ludzi..ciekawe jak tam archeolodzy przetrwali tę noc w namiotach :D
Dodano: 2008-09-07 18:32
hmm po koncercie 'kicha' brak stolików w miejscowych knajpach uniemożliwił przeprowadzenie większej zabawy... skończyło się miłą eksperymentalną imprezą w okolicznym amfiteatrze 8) i kocowo-trawnikowym spaniem :?
nie miewam dobrych nastrojów !
Dodano: 2008-09-07 18:44
Jeszcze raz przepraszam wszystkich ..za trawnikowo-kocową posiadówę ..nie wiedziałam że net mi padnie, inaczej odezwała bym się na czas ..mam nadzieje że koncert zrekompensował wam niewygody...
Dodano: 2008-09-07 19:22
mefir kocowo-trawnikowe spanie było ciekawym przeżyciem, tylko ciężko było się rano podnieść
Dodano: 2008-09-07 21:10
| nomay napisał(a): |
| Muszę kolegę zmartwić...z fantastycznych ruin celulozy zostało tyle co kot napłakał...o ile jeszcze cokolwiek zostało.
|
Zostało jeszcze całkiem sporo:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5350
Koncert Mega. Mimo wszystko powinien sie odbyc jednak w wiekszym miescie. Płock nie ma wystarczajacej bazy noclegowej ani gastronomicznej.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-09-07 21:35
| amorphous napisał(a): |
|
Zostało jeszcze całkiem sporo... http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5350 |
Foty mega zakurwiste
| amorphous napisał(a): |
| Płock nie ma wystarczającej bazy noclegowej ani gastronomicznej. |
Jak dla mnie to nie było niczego...
PS.
Amorphous & Angelwing ---> WIELKIE DZIĘKI!
Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...
Dodano: 2008-09-07 21:45
| Maggus napisał(a): |
mefir kocowo-trawnikowe spanie było ciekawym przeżyciem, tylko ciężko było się rano podnieść![]() |
i było ZA zimno
Dodano: 2008-09-07 21:47
Hehe:)
Wszystko było MEGA:) MEGA Therion! MEGA Spontan! MEGA Fabryka! MEGA zmęczenie na koniec, ale było warto! SUUPER!
Rino - cała przyjemność po naszej stronie:) :D
A tutaj znajdziecie troszku zdjęć z koncertu Therion :)
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5351
Bad Girls Have More Fun ]:->
Dodano: 2008-09-07 21:48
popieram cię Płock to największa dziura jaką znam mimo że tu mieszkam
Jestem za stary na ten Świat, a może na odwrót Tak naprawdę to sam nie wiem co mogę o sobie napisać może tylko to że nazywają mnie arhanioł (i tylko znajomi wiedzą dlaczego) http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=36206
Dodano: 2008-09-07 21:55
| ahroun napisał(a): |
| Jeszcze raz przepraszam wszystkich ..za trawnikowo-kocową posiadówę ..nie wiedziałam że net mi padnie, inaczej odezwała bym się na czas ..mam nadzieje że koncert zrekompensował wam niewygody... |
Ja też dołączam się do przeprośin po części to też moja wina że nie zareagowaliśmy wystarczająco wcześnie i nie pokierowaliśmy ludzi w odpowiedniejsze miejsca w Plocku niż trawniki.
Mam tylko nadzieję że nic nikomu się złego nie stało i przyszłe koncerty wypadną o wiele lepiej.
I tak leczę swoją szczękę po ostatniej nocy z tutejszymi dresami. Jedyna satysfakcja to to że stracili cały zakupiony browar a my nie na dodatek też dostali. :) :twisted:
Jestem za stary na ten Świat, a może na odwrót Tak naprawdę to sam nie wiem co mogę o sobie napisać może tylko to że nazywają mnie arhanioł (i tylko znajomi wiedzą dlaczego) http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=36206
Dodano: 2008-09-07 21:56
| Maggus napisał(a): |
| mefir kocowo-trawnikowe spanie było ciekawym przeżyciem,) |
nie jestem aż tak 'ciekawy' 8) przeżycie to było raczej silnie negatywno-zimne
nie miewam dobrych nastrojów !
Dodano: 2008-09-07 22:04
| RAF napisał(a): |
| popieram cię Płock to największa dziura jaką znam mimo że tu mieszkam |
każde miasto jest dziurą w swojej klasie...
oczywiście nie wszystkie...
Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...
Dodano: 2008-09-08 06:54
| Angelwing napisał(a): |
|
Wszystko było MEGA:) MEGA Therion! MEGA Spontan! MEGA Fabryka! MEGA zmęczenie na koniec, ale było warto! SUUPER! |
heh i mnie tam nie było
:cry: :cry: zawsze tak jest, zawsze coś musi przeszkodzić
Dodano: 2008-10-15 16:04
a dla mnie już zabrakło kocyka
Pamiętam jak podniosłem się rano z trawy i patrzę na rzekę i to co w niej pływa 8O
uświadomiłem sobie że jeszcze wczoraj się w czymś takim kąpałem :D
Dodano: 2008-10-16 12:56
no taak
ale ty spałaś na cieplutkim kocu ,na dodatek chrapałaś :lol: i ciężko Cię było zbudzić bo wyzywałaś potem