Płock Cover Festiwal - Therion. Strona: 2

Dodano: 2008-09-07 16:28

BYŁO MEGA... I MEGATHERION!!!!!! Kto nie widział Theriona w Płocku ten PRZEGRAŁ ŻYCIE :d HAHAHA

Niedługo powinny pojawić się zdjątka z tego niepowtarzalnego JEDYNEGO do 2010 SHOW!!!

Bad Girls Have More Fun ]:->

Dodano: 2008-09-07 16:54

Super koncert, naprawdę warto było jechać, jeszcze gdyby nie atrakcje w czasie jazdy to cudownie by było :)

Okręt mój płynie dalej Gdzieś tam... Serce choć popękane, chce bić.

Dodano: 2008-09-07 17:32

właśnie atrakcje.... lanie sie z drechami pod sklepem popsuło humor :x .pomijając ten fakt nieźle się wybawiłam ..a chata pękała w szwach :D

nic sie nie dzieje bez powodu

Dodano: 2008-09-07 17:41

mam kłopoty z netem..dziś dopiero się dowiedziałam że macie kłopoty z kimaniem lol total jednym słowem..ale mam nadzieje że poradziliście sobie..

Dodano: 2008-09-07 17:59

ahroun napisał(a):
mam kłopoty z netem..dziś dopiero się dowiedziałam że macie kłopoty z kimaniem lol total jednym słowem..ale mam nadzieje że poradziliście sobie..

Jeżeli to było do mnie to owszem poradziliśmy sobie, nie ma jak spanie na trawniku

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to wrzuciłem do galerii trochę fotek z koncertu.

Dodano: 2008-09-07 18:17

szkoda że nie podałam num tel do siebie było by inaczej..niema jak złośliwość rzeczy martwych..i tak z mężem zbieraliśmy ludzi..ciekawe jak tam archeolodzy przetrwali tę noc w namiotach :D

Dodano: 2008-09-07 18:32

hmm po koncercie 'kicha' brak stolików w miejscowych knajpach uniemożliwił przeprowadzenie większej zabawy... skończyło się miłą eksperymentalną imprezą w okolicznym amfiteatrze 8) i kocowo-trawnikowym spaniem :?

nie miewam dobrych nastrojów !

Dodano: 2008-09-07 18:44

Jeszcze raz przepraszam wszystkich ..za trawnikowo-kocową posiadówę ..nie wiedziałam że net mi padnie, inaczej odezwała bym się na czas ..mam nadzieje że koncert zrekompensował wam niewygody...

Dodano: 2008-09-07 19:22

mefir kocowo-trawnikowe spanie było ciekawym przeżyciem, tylko ciężko było się rano podnieść

Dodano: 2008-09-07 21:10

nomay napisał(a):
Muszę kolegę zmartwić...z fantastycznych ruin celulozy zostało tyle co kot napłakał...o ile jeszcze cokolwiek zostało.

Zostało jeszcze całkiem sporo:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5350

Koncert Mega. Mimo wszystko powinien sie odbyc jednak w wiekszym miescie. Płock nie ma wystarczajacej bazy noclegowej ani gastronomicznej.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-09-07 21:35

amorphous napisał(a):

Zostało jeszcze całkiem sporo...

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5350

Foty mega zakurwiste

amorphous napisał(a):
Płock nie ma wystarczającej bazy noclegowej ani gastronomicznej.

Jak dla mnie to nie było niczego...

PS.
Amorphous & Angelwing ---> WIELKIE DZIĘKI!

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2008-09-07 21:45

Maggus napisał(a):
mefir kocowo-trawnikowe spanie było ciekawym przeżyciem, tylko ciężko było się rano podnieść

i było ZA zimno

Dodano: 2008-09-07 21:47

Hehe:)

Wszystko było MEGA:) MEGA Therion! MEGA Spontan! MEGA Fabryka! MEGA zmęczenie na koniec, ale było warto! SUUPER!

Rino - cała przyjemność po naszej stronie:) :D

A tutaj znajdziecie troszku zdjęć z koncertu Therion :)

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5351

Bad Girls Have More Fun ]:->

Dodano: 2008-09-07 21:48

popieram cię Płock to największa dziura jaką znam mimo że tu mieszkam

Jestem za stary na ten Świat, a może na odwrót Tak naprawdę to sam nie wiem co mogę o sobie napisać może tylko to że nazywają mnie arhanioł (i tylko znajomi wiedzą dlaczego) http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=36206

Dodano: 2008-09-07 21:55

ahroun napisał(a):
Jeszcze raz przepraszam wszystkich ..za trawnikowo-kocową posiadówę ..nie wiedziałam że net mi padnie, inaczej odezwała bym się na czas ..mam nadzieje że koncert zrekompensował wam niewygody...

Ja też dołączam się do przeprośin po części to też moja wina że nie zareagowaliśmy wystarczająco wcześnie i nie pokierowaliśmy ludzi w odpowiedniejsze miejsca w Plocku niż trawniki.
Mam tylko nadzieję że nic nikomu się złego nie stało i przyszłe koncerty wypadną o wiele lepiej.
I tak leczę swoją szczękę po ostatniej nocy z tutejszymi dresami. Jedyna satysfakcja to to że stracili cały zakupiony browar a my nie na dodatek też dostali. :) :twisted:

Jestem za stary na ten Świat, a może na odwrót Tak naprawdę to sam nie wiem co mogę o sobie napisać może tylko to że nazywają mnie arhanioł (i tylko znajomi wiedzą dlaczego) http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=36206

Dodano: 2008-09-07 21:56

Maggus napisał(a):
mefir kocowo-trawnikowe spanie było ciekawym przeżyciem,)

nie jestem aż tak 'ciekawy' 8) przeżycie to było raczej silnie negatywno-zimne

nie miewam dobrych nastrojów !

Dodano: 2008-09-07 22:04

RAF napisał(a):
popieram cię Płock to największa dziura jaką znam mimo że tu mieszkam

każde miasto jest dziurą w swojej klasie...
oczywiście nie wszystkie...

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2008-09-08 06:54

Angelwing napisał(a):

Wszystko było MEGA:) MEGA Therion! MEGA Spontan! MEGA Fabryka! MEGA zmęczenie na koniec, ale było warto! SUUPER!

heh i mnie tam nie było :cry: :cry: zawsze tak jest, zawsze coś musi przeszkodzić

Dodano: 2008-10-15 16:04

a dla mnie już zabrakło kocyka Pamiętam jak podniosłem się rano z trawy i patrzę na rzekę i to co w niej pływa 8O uświadomiłem sobie że jeszcze wczoraj się w czymś takim kąpałem :D

Dodano: 2008-10-15 18:16

Dodano: 2008-10-16 12:56

no taak ale ty spałaś na cieplutkim kocu ,na dodatek chrapałaś :lol: i ciężko Cię było zbudzić bo wyzywałaś potem

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło