Pasek Dodano: 2008-08-06 14:10
Newsy są takie, ze Paskievicz ściął włosy
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=47230
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-08-06 14:13
o fak, wygląda teraz jak Turek :wink: może zniżka na kebaby będzie :wink: :wink: :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-08-06 14:16
LOL
nie spożywam mięsów żadnych więc takoż i sprzedawać nic w tym stylu nie będę :wink:
mówcie mi teraz Shah Rukh Khan :wink:
Dodano: 2008-08-07 11:05
| Paskievicz napisał(a): |
LOL nie spożywam mięsów żadnych więc takoż i sprzedawać nic w tym stylu nie będę :wink:
|
to może choć jakaś wegetariańska knysza
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-08-07 20:59
Hehe na knyszę to ja też chętnie bez mięska oczywiście, bo padliny nie lubię :D
Never taste of the fruit...
Dodano: 2008-08-10 10:12
Przez chwilę się zastanawiałem co to za nowy koleś jest na tym avatarze , że ma tyle postów a wcześniej go nie widziałem na DP. Patrze a tu Pasek. Po chwili konsternacji stwierdziłem że ogólny efekt nie jest zły więc nie masz się czym przejmować xD A tureckie żarcie lubię 
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"
Dodano: 2008-08-17 10:42
Ok, ale żeby tak od razu zakładać osoby temat? Mamy tutaj oceniać widoczne rezultaty i decydować, czy lepiej wyglądał przed metamorfozą, czy po? Jak w idiotycznych programach w TV? ;d Co na to sam zainteresowany?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-11-04 20:49
Pasek wegetarianin błeheheheheh
:D
Te włosy miałeś tak zniszczone ponieważ nie jadłeś mięsa
:D
W dupie mam motto ;p
Dodano: 2008-11-04 22:31
Bzdura. Ja widziałam po sobie różnicę po odrzuceniu mięsa. Pozytywną oczywiście. Dodatkowym atutem jest to, że nie ma się problemów z trawieniem. Jeśli potrafi się zadbać o w miarę pełną i zbilansowaną dietę, to wegetarianizm nie jest niebezpieczny dla zdrowia, wręcz przeciwnie. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie powrotu do jedzenia mięsa.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-01-08 16:35
A ja tam lubie pyszne soczyste mięsko.
Najbardziej cielęcinkę.
Aha. Ale chyba zbaczam troszkę z tematu.
Ta... Fryzura Paska jest tragiczna- oto moje zdanie. Lepiej mu było w długich kudłach. Przynajmniej jakoś tak wyglądał. A teraz?
Eeee... szkoda gadać.
Pierwszy raz tą fryzurę zobaczyłam...
CHYBA w sierpniu...
Nie wiedziałam czy się śmiać czy... zabić Paska :D
Myślę, że drugie wyjście by było efektywniejsze.
Nie żeby mu włosy odrosły do takiej samej długości, ale bym miała satysfakcję, a pozatym by była gwarancja, że już nie zetnie :D
Dodano: 2009-01-09 14:11
Eee, co byś nie powiedziała Pasek i tak będzie kochał SIEBIE :lol:
Dodano: 2009-01-10 20:38
w długich czy krótkich włosach, Paskievicz ma...semicką urodę :) 8) zatem Minawi z tym Turkiem miala sporo racji...Paskievicz przypomina osoby z Bliskiego Wschodu, Żydów, Turków, Arabów...wg mnie wygląda spoko choć też lubię dlugie wlosy u mezczyzn wiec tamtego wizerunku troche żal...ale w sumie - ładnemu we wszystkim ładnie, może być, tragicznie na pewno nie jest :)
Dodano: 2009-01-11 14:30
Ooo. Dobra, widocznie ja mam dość wybredny gust. :lol:
Dodano: 2009-01-19 20:37
Wampgirl- masz racje!
Będzie kochał siebie :D
Ale mniejsza z samouwielbieniem...
Dodano: 2009-01-19 23:29
Generalnie człowieka szanuje się ze względu na to jaki jest, a nie ze względu na wygląd