Brutal Assault - spotkanie DP.. Strona: 1

Brutal Assault - spotkanie DP. Dodano: 2008-07-29 13:53

Spotkanie DP na BA (Brutal Assault) ? :)

/Nazwa tematu zmieniona
th

Dodano: 2008-07-29 14:59

w sumie czemu nie jestem za:)
jakies propozycje konkretnego miejsca i godziny?

Dodano: 2008-07-29 17:35

Efq napisał(a):
w sumie czemu nie jestem za:)
jakies propozycje konkretnego miejsca i godziny?

Ha ha no to właśnie trza ustalić :)
Ja tam jadę pierwszy raz więc sie zbytnio nie orientuje ale na pewno da sie coś zorganizować :D

Dodano: 2008-07-29 17:49

buda z żetonami/kartkami,. na żarcie - uprzedzam nie da się tego jeść - paskudne na maksa :!:

nie miewam dobrych nastrojów !

:P Dodano: 2008-07-29 18:25

Dzięki za uprzedzenie :) To skoro już tam byłeś to może zaproponujesz jakieś miejsce do spotkania :)

Dodano: 2008-07-29 22:51

wypatrywac flagi Polski z napisem 'Poznan' tma chetni do picia sie znajda:D Efqa w razie czego nas zna to pozna:D

'For all those who cried aloud But whose tears were never heard, For all those who died'

Dodano: 2008-07-30 07:28

Dobra, jak zobaczycie łysego, małego w hawajskiej koszuli, to bede ja z resztą - zainteresowani sami mnie znajdą

.

Dodano: 2008-07-30 14:15

Ok tylko wysoko ta flage miejcie tak znam Was znam... hehehe:D i Ciebie "lysolku" tez znam przeciez a byl ktos moze i da jakies konkretne miejsce? Bo wiesz Maciek... tam bedzie duzo ludzi i watpie czy sie jakos odnajdziemy:D

Dodano: 2008-07-30 14:34

Tak Skarbeńku, tyle, ze podejrzewam, że i tak swoim strojem bede sie z tłumu wyróżniał myslę, że zgadamy się bezpośrednio w drodze, bo znając życie czesc osob nagle nie pojedzie, bo jakies costam wypadnie

.

Dodano: 2008-07-30 14:48

No ja tam bede tylko z kumpela, więc chetnie nowych ludzi poznam :)

"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"

Dodano: 2008-07-30 15:01

Harlequin napisał(a):
Tak Skarbeńku, tyle, ze podejrzewam, że i tak swoim strojem bede sie z tłumu wyróżniał myslę, że zgadamy się bezpośrednio w drodze, bo znając życie czesc osob nagle nie pojedzie, bo jakies costam wypadnie

Niech zgande... hawajska koszula w planach? no dokladnie... choc w sumie osoby, ktore tu pisza [powinny przyanajmniej] byc juz pewnie na 100%

Dodano: 2008-07-30 16:25

hmmm szukać łysego, małego w hawajskiej koszuli - znajdzie się,
... bez obaw, jak zobaczycie faceta w długich włosach - na tyle trzeźwego, że będzie pamiętał, że ma oddychać to Ja 8)
bliżej; z twarzy podobny zupełnie do nikogo 8)

Dodano: 2008-07-30 16:29

mefir napisał(a):
hmmm szukać łysego, małego w hawajskiej koszuli - znajdzie się,
... bez obaw, jak zobaczycie faceta w długich włosach - na tyle trzeźwego, że będzie pamiętał, że ma oddychać to Ja 8)

Ha! nie ma co stary - swietny opis siebie:D na bank Cie znajdziemy... no i jeszcze masz dlugie wlosy to juz w ogole nie ma innej mozliwosci aby Cie nie poznac:D

Dodano: 2008-07-30 16:36

Efq napisał(a):
[quote:e39475402a="mefir"]hmmm szukać łysego, małego w hawajskiej koszuli - znajdzie się,

Ha! nie ma co stary - swietny opis siebie:D na bank Cie znajdziemy... no i jeszcze masz dlugie wlosy to juz w ogole nie ma innej mozliwosci aby Cie nie poznac:D[/quote:e39475402a]

ehhh wydawało mi się, że będę tylko ja :D
opcja ala 'Harlequin'?

Dodano: 2008-07-30 17:04

Poprzebierajmy sie moze... jak na Cp hehehe nie no a tak serio to dac jedno miejsce, godzine i juz:) ja tam nie bylam jeszcze wiec miejsca nie zaproponuje raczej:D

:) Dodano: 2008-07-30 17:19

Akwena (Primogen)
Akwena
Minas Morgul (Sverige)

Można przechodząc koło ludzi szeptac *dark planet* napewno ktoś rozpozna ten super tajny kod i będzie można powitalnego browarka wypic :)

Nie bierz życia na poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.

Dodano: 2008-07-30 17:22

Akwena (Primogen)
Akwena
Minas Morgul (Sverige)

Efq napisał(a):
Poprzebierajmy sie moze... jak na Cp hehehe nie no a tak serio to dac jedno miejsce, godzine i juz:) ja tam nie bylam jeszcze wiec miejsca nie zaproponuje raczej:D

To może w czwartek o 18tej-żeby każdy jeszcze miał szanse trafic- pomiędzy dwoma scenami. Wbiję tam kija z chusteczką higieniczną na czubku.

Dodano: 2008-07-30 17:28

Akwena napisał(a):
[quote:90b94dec51="Efq"]Poprzebierajmy sie moze... jak na Cp hehehe nie no a tak serio to dac jedno miejsce, godzine i juz:) ja tam nie bylam jeszcze wiec miejsca nie zaproponuje raczej:D

To może w czwartek o 18tej-żeby każdy jeszcze miał szanse trafic- pomiędzy dwoma scenami. Wbiję tam kija z chusteczką higieniczną na czubku.[/quote:90b94dec51]

jaka chusteczka? - dwuwarstwowa , miękka i delikatna? żebym wiedział co szukać 8)

Dodano: 2008-07-30 17:31

Akwena (Primogen)
Akwena
Minas Morgul (Sverige)

mefir napisał(a):
[quote:22576bcfb1="Akwena"][quote:22576bcfb1="Efq"]Poprzebierajmy sie moze... jak na Cp hehehe nie no a tak serio to dac jedno miejsce, godzine i juz:) ja tam nie bylam jeszcze wiec miejsca nie zaproponuje raczej:D

To może w czwartek o 18tej-żeby każdy jeszcze miał szanse trafic- pomiędzy dwoma scenami. Wbiję tam kija z chusteczką higieniczną na czubku.[/quote:22576bcfb1]

jaka chusteczka? - dwuwarstwowa , miękka i delikatna? żebym wiedział co szukać 8)[/quote:22576bcfb1]

Zależy jakie będą w kosku-ale napewno zapachowa, chciałabym żeby miała ładny wzorek.. Czy delikatna to nie ma znaczenia! Nie pozwolę nikomu jej dotykac..

Dodano: 2008-07-30 18:00

mam /y/ dwa miejsca w busie na BA,
wyjazd 12 sierpnia 00.00 dworzec zachodni Poznań
przyjazd 17 sierpnia około 20 w to samo miejsce

koszt 130 pln

jak ktoś zainteresowany to pisać na priv !

Dodano: 2008-07-30 20:13

ok miejsce fajne mam nadziej, ze nikt tej chusteczki nie zerwie^^

:) Dodano: 2008-07-30 20:21

Akwena (Primogen)
Akwena
Minas Morgul (Sverige)

Nie nie, nikt nie ruszy.. biorę troszkę browarów i postoję tam do czasu aż zjawi sie ktos z DP..

Dodano: 2008-07-30 21:00

super:) tylko zeby ktos przyszedl... bo cos jak narazie nie widze zainteresowania...

Dodano: 2008-07-30 21:08

Efq napisał(a):
super:) tylko zeby ktos przyszedl... bo cos jak narazie nie widze zainteresowania...

ja się pojawie, choć dla samego browara 8)
tylko nie wiem czy pożądanie do chusteczki osłabnie?

:) Dodano: 2008-07-30 21:14

Akwena (Primogen)
Akwena
Minas Morgul (Sverige)

Juz jest nas dwie, ja wezmę kolezanke i brata, kolega przyjdzie przywitac sie z chusteczką.. poszepcze sie troszke *dark planet* i będzie dobrze..

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło