Gotyk na dotyk. Strona: 1

Gotyk na dotyk Dodano: 2008-07-16 10:43

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Jak było na twierdzy każdy wie ... stolica ojca dyrektora chce to powtórzyc

http://forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=1809515

Nie jadę, ale mam nadzieję, że organizatorzy lepiej się zabezpieczą

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-07-16 10:53

Może trzeba by zorganizować jakąś kontrakcję ? Jakieś pomysły?

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2008-07-16 11:29

Początkowo miałam m planach żeby się wybrać, jednakże po wydarzeniach w Kłodzku wole nie ryzykować. Wystarczy, że tam sie przejechałam właściwie chyba tylko po to, żeby sie przejechać... :?

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2008-07-16 11:35

Ja wiedziałam że coś takiego prędzej czy później się pojawi... To by było niemożliwe w tym kraju, żeby nikt się nie przyczepił do takiego koncertu, pod nosem ojca dyrektora (dyktatora) jeszcze

"Because life is the moment we're living right now."

Dodano: 2008-07-16 12:23

Niesamowite :D Wybieram się tym bardziej, może jakaś fajna sekta propagująca wolny seks mnie zwerbuje Albo lepiej nie, bo jeszcze się okaże, że ta sekta to Radio Maryja

On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...

:D Dodano: 2008-07-17 10:24

Taa radio maryja na pewno będzie stała i propagowała nawrócenie xDDD :D
Pozdrawiam tych co będą :):)

"Dym ich katuszy na wieki wieków się wznosi i nie mają odpoczynku we dnie i w nocy czciciele Bestii i jej obrazu i ten kto bierze znamię jej imienia..."

Dodano: 2008-07-17 21:45

Ja tam będę :twisted: Przyjeżdżam po rozrywkę, więc albo będzie koncert albo krzyżowanie :evil:

Dodano: 2008-08-13 19:46

No wlasnie jak tam z imprezami w Toruniu ? Bo ja tutaj niebawem przyjade a dochodza mnie sluchy ze i w Toruniu sie buntuje . Ja im dam ... :!: :twisted:

Schuld und Sühne

Dodano: 2008-11-16 10:11

ojj nasze staree radyjko ; > hmm przyznam ze słyszałam oburzenie ze strony moherów po tym, jak dowiedziały się o rozbierających się zakonnicach na scenie :twisted:

Dodano: 2008-11-16 12:57

aeszma napisał(a):
ojj nasze staree radyjko ; > hmm przyznam ze słyszałam oburzenie ze strony moherów po tym, jak dowiedziały się o rozbierających się zakonnicach na scenie :twisted:

Czy ja coś przegapiłem? W didełoklipie Butelki owszem, ale na koncercie?

Dodano: 2008-11-19 17:34

40i4 napisał(a):

Czy ja coś przegapiłem? W didełoklipie Butelki owszem, ale na koncercie?

mhm, pierwszego dnia razem z Corruption wystąpiły owe panie ; p były to oczywiście dziewczyny przebrane za zakonnice ^^
z resztą szczegóły tu ->
http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=862&NrSection=1&NrArticle=108351&IdTag=280

wystarczy się szybko zalogować i można zerknąć, i może nawet odnaleźć siebie w galerii która tez tam jest^^ ja siebie znalazłam ; d
pozdrawiam

Dodano: 2009-01-22 17:35

tak swoją drogą, zna ktoś rozkład na 2009?^^

Dodano: 2009-01-22 18:45

Hehe, chyba trzeba jeszcze trochę poczekać Ale mam nadzieję, że będzie conajmniej tak, jak rok temu

On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...

Dodano: 2009-01-23 00:34

aeszma napisał(a):
tak swoją drogą, zna ktoś rozkład na 2009?^^

Mnie w zupełności odstrasza fakt, że pokrywa się to z CP. Zresztą chyba masz najświeższe informacje patrząc po wpisie w kalendarium.

Dodano: 2009-01-23 01:28

skład uzupełniłam o informacje znalezione w internecie, jeśli się nie pokryją za jakiś czas wyedytujemy :)

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło