Autobus na Castle Party 08 Dodano: 2008-06-18 21:13
W zwiazku z pojawiajacymi sie pytaniami na temat zorganizowanego wyjazdu wesolym busem na Castle Party, postanowilem przywrocic temat do zycia ponownie, a to jak dlugi bedzie jego zywot zalezy tylko od jednej osoby. Otoz w zwiazku z pewnymi problemami postanowilismy, ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wprowadzenie drobnej zmiany w porownaniu z zeszlym rokiem i pieniadze beda wplacane na konto, a nie jak ostatnio przy wejsciu do busa. Pozostale zasady pozostaja bez zmian. Szczegoly w archiwum
Tym samym zarowno ja jako organizator, jak i uczetnicy maja pewnosc co do stalosci ceny i tego ze nikt nie zrezygnuje. W razie rezygnacji, taka osoba jesli chce odzyskac pieniadze musi znalezc zastepstwo na swoje miejsce. Od ostatniego razu lista uczestnikow nieco sie zmienila. Czesc osob bylem zmuszony wykreslic z listy, gdyz nie podporzadkowaly sie jasno okreslonym zasadom, ktore podalem na samym poczatku, a czesc po prostu zrezygnowala. Na dzien dzisiejszy mamy dwa wolne miejsca. Lista osob jadacych ponizej:
01 SCHWEIGENDE
02 DOTTORE
03 REGIS
04 STIHLMANN
05 SIMONA
06 SIRI
07 NAREA
08 KREATURA
09 KIRKE FEMME FATALE
10 DEAD ROSE
11 MINAWI
12 SEMJAN
13 NOMAY
14 SELENE69
15 SZALONY KAPELUSZNIK
16 NEMESIS
17 NIDA
18 LARA
19 TH
20 ANGELWING
21 ELIPSE
22 GEKONA
23 SUONETAR
24 HEKATE69
25 osoba towarzyszaca Hekate69
26 ARTUR_K
27 osoba towarzyszaca ARTURA_K
28 SZMECH
29 miejsce wolne
30 miejsce wolne
Na koniec dodam, ze wszyscy zainteresowani, ktorym ewentualnie nie uda sie dostac na liste, niech beda ze mna w kontakcie, gdyz dostalem info od dwoch osob, ktore zaplacily juz, ze ich wyjazd jest do konca niepewny, wiec bedzie mozliwosc zrobienia zamiany o czym pisalem powyzej. To chyba tyle z mojej strony.
Jesli ten temat zostanie potraktowany podobnie jak ten, ktory wyladowal w archiwum, a ktory dotyczyl busa - utwierdzi mnie to tylko w slusznym przekonaniu, ze czas najwyzszy rozstac sie z tym portalem ostatecznie.
Pozdrawiam wszystkich "tolerancyjnych" uzyszkodnikow
Dottore "ten nietolerancyjny" :wink:
Dodano: 2008-06-20 10:25
No i liste zamykam. Sklad w komplecie :)
Nareszcie sprawa zamknieta :)
W razie, gdyby ktos zrezygnowal - zostawie info na forum.
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-07-15 21:54
Witam z zaswiatow :twisted:
Jest jeszcze jedna sprawa jesli chodzi o osoby niepelnoletnie. W zgodzie napisanej przez rodzicow/prawnych opiekunow prosze podac rowniez telefon kontaktowy do nich.
Ma to na celu sprawdzenie wiarygodnosci zgody (tej na papierze), a takze kontakt w razie (odpukac) jakby cos sie stalo. Bedziemy to egzekwowac. Zgoda bez podanego AKTUALNEGO TELEFONU RODZICOW jest dla mnie niewazna.
Ponadto organizator nie bedzie ponosil zadnej odpowiedzialnosci jesli sie okaze, ze jakiekolwiek dane sa falszywe. Malo tego osoba przylapana na takich gierkach zostaje wysadzona z autobusu w trybie natychmiastowym.
Dodano: 2008-07-16 12:43
final countdown...8... ;>
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-07-16 18:48
Wiec nie mozna oszukiwac :D czas na zapelnienie autobusu :) zycze milej podruzy i Dottore prosze o postuj w Lubinie wtedy sie dolacze
koniec offtopu
P.S. Z zaswiatow? To Ty umarles i mi nawet nie powiedziales o tym ? :twisted:
Dodano: 2008-07-17 06:11
| NorwegianWinter napisał(a): |
Wiec nie mozna oszukiwac :D czas na zapelnienie autobusu :) zycze milej podruzy i Dottore prosze o postuj w Lubinie wtedy sie dolacze
koniec offtopu ![]() |
Jak nie bendziesz takih bykuf sadzil to ciem pojnformoje o postuju i sie dolonczysz panie NorwegjanWerdzin
i dzienkujemy za rzyczenia
|
P.S. Z zaswiatow? To Ty umarles...? :twisted: |
Hmm, można by rzec - "dosłownie i w przenośni"
Dodano: 2008-07-17 12:35
| postuj |
myślałam, że chodzi o nakaz pisania postUw :wink:
a tak btw, to jedziemy rozumiem trasą sprzed roku? czy omijamy specjalnie Lubin żeby Norwegian mógł wykazac się umiejętnością nawigacji w poscigu za naszym busem :twisted: :twisted: :twisted: :wink: 8)
P.S. Faususie :arrow: dobrze, że wróciłeś z tych zaświatów, bo było to całkiem niespodziewane zniknięcie i chyba niemiłe :roll:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-07-18 08:31
| minawi napisał(a): |
|
a tak btw, to jedziemy rozumiem trasą sprzed roku? czy omijamy specjalnie Lubin żeby Norwegian mógł wykazac się umiejętnością nawigacji w poscigu za naszym busem :twisted: :twisted: :twisted: :wink: 8) |
Pojedziemy ta trasa, ktora zawiezie nas nasz drajwer
Czy to bedzie przez Lubin, czy Kozią Wolke to juz "teoretycznie"
nie ode mnie zalezy...
| minawi napisał(a): |
|
P.S. Faususie :arrow: dobrze, że wróciłeś z tych zaświatów, bo było to całkiem niespodziewane zniknięcie i chyba niemiłe :roll: |
Moze te "zaswiaty", niech pozostana w gronie naszego towarzystwa Kasiu. To raczej nie jest kwestia dla darkplanetowych gapiow, ktorzy w ponad 90% przypadkow sa dla mnie jedynie nic nieznaczacymi avatarami.
Dodano: 2008-07-18 11:38
Autobus musi przejechac przez lubin
pozniej obwadnica przez legnice pozniej jawor i dopiero bolkow
ta trase znam na pamiec bo cesto jezdze nia w gory ;D
To jakos sie zgadamy Dottore tylko napisz mi w ktory dzien jedziecie i mniej wiecej o ktorej godzinie.
Dodano: 2008-07-18 12:14
w który dzien to raczej nietrudno sie domyslic :wink:
a godzina to pewnie niewiele da, bo nie wiadomo ile razy bedziemy musieli sie po drodze zatrzymywac zeby... :lol:
Dodano: 2008-07-18 14:01
Dobra to mala prosba Dottore albo Kasiu :) Jak bedziecie w Polkowicach to niech ktos przekreci do mnie :) wtedy bysmy sie zgadali co do krotkiego postoju w Lubinie i bym stworzyl wam ogon 
Dodano: 2008-07-18 14:03
Ty i ogon?? haha, raczej myslalam ze bedziesz pedzil 200kilo przed nami :lol: ale spoko, jak nei zapomne, to dam cynk :twisted:
Dodano: 2008-07-18 14:43
Dottore jednak muszę Ci przyznać ze twardziel z Ciebie nad twardziele.
Myślalem juz że nie dasz rady dotrzeć na CP a Ty jeszcze busa załatwiasz dla ludzi.
Pełem SZACUKEN 8O
enjoy the violence
Dodano: 2008-07-18 15:30
A powrót w poniedziałek rano? Możecie mi przybliżyć szczegóły, bo już kompletnie nie pamiętam, jak było z zeszłym roku? Oprócz tego, że z powodu podróżnego megasikania spóźniłam się na pociąg :)))
Dodano: 2008-07-18 15:34
w zeszłym roku wyjezdzalismy zdaje się około południa i lało oraz wiało straszliwie :?
Dodano: 2008-07-18 16:01
Eeh no dobrze ostatni raz przypomne, wklejam szczegoly z archiwum:
WYJAZD dnia 24.07.08 z dworca letniego w Poznaniu o godzinie 12.00
POWROT dnia 28.07.08 do godziny 20.00. Do tej godziny zarezerwowany jest nasz LANSOBUS, konkretna godzina wyjazdu z Bolkowa zostanie podana juz w busie.
:arrow: Norweg - nie panikuj Ptysiu
- skoro sie umawialismy to tak bedzie. Bedziesz robil za moj/nasz ogon :twisted:
:arrow: Violator - Stary, poprostu slowo jest slowem, wiec bus ze mna albo beze mnie, ale pojedzie...
:arrow: Minawi - z tego co pamietam i widzialem na zdjeciach to byla super pogoda w dzien wyjazdu, chyba ze cos mnie ominelo
To tyle w tym temacie z mojej strony. Mam nadzieje do zobaczenia w czwartek...
Dodano: 2008-07-21 17:07 Zmieniono: 2008-07-22 06:55
MAŁA KOREKTA
NIEAKTUALNE :)
MAŁA KOREKTA NR 2
Z powodu niemoznosci stawienia sie na godzine 12.00 niektorych osob, ktore musza dojechac do Poznania, wyjazd autobusu przesuwam godzine pozniej, czyli
WYJAZD JEST O GODZINIE 13.00
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-07-21 20:54
No to sobie poczekam 3 godzinki na autobusik, no ale lepiej nikogo nie zostawiać:)
Też jadę, jakby ktoś nie wiedział 
Dodano: 2008-07-22 11:13
| elektronik_tk napisał(a): |
| No to sobie poczekam 3 godzinki na autobusik, no ale lepiej nikogo nie zostawiać:)
Też jadę, jakby ktoś nie wiedział ![]() |
A co Ty chcesz robić o 10 na dworcu? 8O
Dodano: 2008-07-22 15:44
Jakbyśmy wyjeżdżali o 14, to byłoby idealnie... ale nie będę tu marudzić 
Dodano: 2008-07-22 18:40
UWAGA :!:
JEST JEDNO WOLNE MIEJSCE W BUSIE, JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY, PROSZĘ PISAĆ DO FAUSTUSA NA PRIV
Dodano: 2008-07-23 00:03
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| [quote:8a837e5e77="elektronik_tk"]No to sobie poczekam 3 godzinki na autobusik, no ale lepiej nikogo nie zostawiać:)
A co Ty chcesz robić o 10 na dworcu? 8O[/quote:8a837e5e77] no bo najpierw się muszę 200 km do poznania doczłapać i o 10 właśnie dojadę
Dodano: 2008-07-23 00:39
| elektronik_tk napisał(a): |
| [quote:3ab5799097="SCHWEIGENDE"][quote:3ab5799097="elektronik_tk"]No to sobie poczekam 3 godzinki na autobusik, no ale lepiej nikogo nie zostawiać:)
A co Ty chcesz robić o 10 na dworcu? 8O[/quote:3ab5799097] no bo najpierw się muszę 200 km do poznania doczłapać i o 10 właśnie dojadę
[/quote:3ab5799097]
no to pojdziesz na trzy piwka i czas zleci :wink: :twisted: