Dodano: 2009-04-01 21:58
quake....
ale słodzisz.....
:wink: a z tym kochaniem wszystkich...(kobiet) ...no to wiesz....chyba o czymś zapomniałeś...?....hehehehe.......^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-08-24 19:56
| thistle89 napisał(a): |
| Przeważnie nie znaczy zawsze.
Są i Polki, Rumunki itd z większymi tyłkami. Mi też sie podobają te tyłki, na których bez większych problemów mozna postawić kubek z kawą :wink: Latynoski mają fajne tyłki - bo krągłe i duże. A nie duże i płaskie :? |
ja nie jestem Latynoską a mam taki właśnie fajny tyłek:)
Dodano: 2011-08-24 20:41 Zmieniono: 2011-08-24 20:41
Ja nie do końca wiem, czy tu chodzi o to ile kto waży, czy o to, żeby pokrytykować. Ja np zawsze byłam do przesady chuda, i ciągle mi to wytykano, często w niezbyt miły sposób. W tej chwili sporo przytyłam(ok 10 kilo) i tym razem mam przytyki w drugim kierunku... Nie da się nikomu dogodzić
Dodano: 2011-08-24 22:35 Zmieniono: 2011-08-24 22:35
CatGirl Aniołku :) zawsze będę ciebie uwielbiać, nie ważne gruba czy chuda <buziak>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-08-25 00:16
| CatGirl napisał(a): |
Ja nie do końca wiem, czy tu chodzi o to ile kto waży, czy o to, żeby pokrytykować. Ja np zawsze byłam do przesady chuda, i ciągle mi to wytykano, często w niezbyt miły sposób. W tej chwili sporo przytyłam(ok 10 kilo) i tym razem mam przytyki w drugim kierunku... Nie da się nikomu dogodzić![]() |
Najważniejsze, żebyś sama się dobrze z tym czuła.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!