koniec liceum : D Dodano: 2008-04-25 08:35
hehe tegoroczni maturzyści na DP, wpisujcie sie i dzielcie waszymi wspomnieniami z lat spędzonych w liceum, i czy się cieszycie na odejście ze szkoły czy nie :). Ja osobiście cieszę się bardzo :D, moje licealne lata nie zapadły mi jakoś szczególnie w pamięć, w każdym razie napewno słabiej niż gimnazjalne. Teraz jeszcze tylko matura, ale maturą to się będę za 10 dni martwił 
Dodano: 2008-04-25 12:26
Nie ma się czym podniecać :twisted: , prawdziwe "życie" zaczyna się na studiach :twisted: :twisted:
Dum Deus calculat, mundus fit.
... Dodano: 2008-04-25 14:27
jestem teraz na studiach i jeśli to ma być najlepszy okres mojego życia to ja dziękuje za takie życie... aż strach pomyśleć że będzie gorzej :/
/AnotherNightmareAboutToComeTrue/LostInTime,OnTheEdgeOfSuffering/
Dodano: 2008-04-25 14:59
ehhh a ja już bym wolała na tych studiach być, a tak stres przedmaturalny, a potem jeszcze wiekszy czy zdobyło sie indeks wymarzonej uczelni...
Dodano: 2008-04-25 16:37
ech, najpiekniejszy dzień mojego życia... no, prawie :twisted: a teraz idę się uchlać z radości. pozdrawiam all i idę się martwić co z UAM :lol: :wink:
Dodano: 2008-04-25 21:11
| Azazella napisał(a): |
| ehhh a ja już bym wolała na tych studiach być, a tak stres przedmaturalny, a potem jeszcze wiekszy czy zdobyło sie indeks wymarzonej uczelni... |
jaki stres przedmaturalny? jeszcze niejedna sesja będzie straszliwsza niż matura
a jak sie ktoś uweźmie na Ciebie to niezgorzej jak w liceum, tylko się będą per Pani zwracać, takaż to jedyna różnica
Carpe jugulum
Dodano: 2008-04-26 13:15
| Azazella napisał(a): |
| ehhh a ja już bym wolała na tych studiach być, a tak stres przedmaturalny, a potem jeszcze wiekszy czy zdobyło sie indeks wymarzonej uczelni... |
E tam, pierwszy egzamin na studiach to było dla mnie większe zUo niż cała matura razem wzięta. Co prawda z maturą teraz jest o tyle gorzej, że od jej wyników zależy, czy ktoś dostanie się na studia, a jeżeli tak, to na jakie. Pod tym względem to Wam, młodszym rocznikom, nie zazdroszczę. Ale w moim przypadku to tak naprawdę ta cała matura to było więcej robienia dymu i zwenętrznej oprawy niż to było wszystko warte. Na jeden egzamin na studiach musiałam się uczyć więcej niż do całej matury :/.
W ogóle gadanie, że studia to najlepszy okres w życiu jest jak dla mnie trochę na wyrost.
Mój najlepszy okres zaczyna się teraz, po studiach właśnie. 8)
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-04-26 16:24
dokładnie. a ja właśnie rocznik ów nieszczęsny co pierwszy nowej matury doświadczył, takowoż z jej niesprawiedliwości nie dostałam się na studia, jakie sobie wymarzyłam, tylko ścieram się na innych, gdzie łatwy był egzamin tylko 1, słownie jeden. złe zło.
Carpe jugulum
Dodano: 2008-04-28 18:21
NO fakt w porównaniu do niektórych egzaminów na studiach matura to ściema. :D Skłamałbym gdyby powiedział ze nie tęsknie za liceum . Moje lata licealne były zajebiste, no choć teraz też nie jest żle. Może tylko troszeczkę zdziadziałem 
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"
Dodano: 2008-04-28 21:15
Odejscie z mojego LO bylo dla mnie dniem niezapomnianym... strasznie nienawdzilam mojej szkoly i kadry nauczycieli... nie wszystkich ofc:) no i towarzstwo tez srednie... ogolnie jestem zadowolona:) jedynie czego zaluje to rozlaki z niektorymi dla mnie bardzo waznymi osobami... teraz sie martwie nie matura - bo jakos nie mam zbytnego stresu... martwie sie tym, czy zdobede wysraczajaca liczbe punktow abym sie dostala na wymarzone studia.... dodam ,ze we Wroclawiu..:) wtedy bede pelna szczescia:)
Dodano: 2008-04-28 22:30
Ja ogólnie większość towarzystwa miałem głęboko w d*pie, aczkolwiek znaleźli się również tacy, za którymi będę teraz tęsknił
. Chociaż tak jak mówię, odszedłem z lekkim sercem:).
Btw, też wybieram się do Wrocka :D
Dodano: 2008-04-28 23:28
Ja mam na mysli dwie osoby i tyle... bo mieszkamy od siebie dosc dlaeko i ciezko bedzie sie spotykac... ale jakos damy rade
A na jaki kierunek?:)
Dodano: 2008-05-01 19:27
No prosze. Tak sledze ten watek i sledze i wyglada na to, ze jak dobrze pojdzie to we Wrocku pojawi sie nowa zaloga z DP :) To miasto ma cos w sobie. Zatem powodzenia Maturzysci-mam nadzieje, ze sie wszyscy spotkamy we Wroclawiu :D
Dodano: 2008-05-02 16:40
Sadze, ze narazie nie ma co kroic skory na niedzwiedziu
Ale jak sie uda to jakas impreza integracyjna mysle, ze calkiem mile widziana :twisted:
Dodano: 2008-05-08 18:35
| Harry napisał(a): |
| i jak wam poszedł polski i angol?:D. przyznać sie |
angielski - wiadomo, spacerek 8) dobrze, że nie poszłam na podstawę, bo bym się zanudziła to pisząc :lol: a polski to się okaże, co ma być to będzie, mam nadzieję na ZERO błędów merytorycznych :lol:
Dodano: 2008-05-09 13:21
a zdawałeś rozszerzenie czy podstawę? bo rozszerzenie to dopiero był kosmos :lol: kiliszeczek w górę za zdrowie tych, tórzy postanowili nam pokomplikować małe co nieco :wink:
Dodano: 2008-05-09 19:18
Dodano: 2008-05-09 19:49
ooo... podstawa i tak jeszcze przyjemna była:} taaak... teraz tylko historia rozszerzona i luz, bo ustne na lekko pojadą 8)
Dodano: 2008-05-10 10:05
koleżanka humanistka widzę
. aaa nie to ja jestem biologiczno-chemiczny
. Ale 16 maja kończę egzaminy i V LO Gliwice- żegnaj na zawsze :D
Dodano: 2008-05-10 11:29
humanistak... jakby mi kazali to choćbym żyłuy wypruła i matmę miała zdawać a bym to zrobiła! czego sie nie robi dla wymarzonych studiów... :roll: :lol: