Mroczne Plenery Cytadeli. Strona: 2

Route Dodano: 2008-04-05 10:48

Tak. Plan jest taki by wybrac sie potem na route 66

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-04-06 14:45

Trochę moich niemrocznych gniotków z pleneru znajduje się u mnie w galerii
Przy okazji widziałem fotki kolegi z Nikonem jest co oglądać, kilka ciekawie obrobionych fotek, ładne kadry i fajna plastyka krytykowanej w plenerze zenitówki... Zwracam honor temu obiektywowi.

Fuck you dude!

Dodano: 2008-04-06 18:47

Ciesze, że sie podobają :) A co do zenitówki to zdjęcia z dofem były przy użyciu nikora Pozdrawiam

Tomek

Sic itur ad astra !

Dodano: 2008-04-06 18:58

Hehe, to jednak za wcześnie podnieciłem się tą zenitowską stałką Jeszcze chwila i pewnie przetestowałbym u kumpeli.

btw: Twoje fotki rycerskie też ql, zachęcają do uczestnictwa w takim zlocie.

Fuck you dude!

Dodano: 2008-04-06 21:23

A TUTAJ JEST HYMN MROCZNYCH PLENEROW CYTADELI Z DEDYKACJĄ DLA POZOSTALYCH DWOCH TENOROW NORWEGIANA I AMORPHOUSA z najlepszymi zyczeniami od TENORRE nr 3

I w tym miejscu jeszcze tylko chcialbym podziekowac Kapelutowi, Kubie i mojej kochanej przyjaciolce Larze, a takze wszystkim za ten wyjatkowo udany weekend.

P.S. Chyba juz tesknic zaczynam za Forestem
P.S. Czekam na fotki pozostalych :)

Dodano: 2008-04-06 23:17

Haha ciagle mam w glowie te piosenke

Podziekowania dla tenorow Doktora i Norwegiana, wszyskim uczestnikom wypadu za przybycie oraz ekipie Route 66 za swietna impreze. Dawno sie tak nie bawilem - powtorka gwarantowana Zdjecia Kuszy będą już może jutro. Rownież czekam na zdjecia pozostalych fotografow.

Dodano: 2008-04-07 11:33 Zmieniono: 2008-04-07 12:28

hehe podklad dzwiekowy na plenerze byl calkiem niezly mi rowniez ciagle to siedzi w glowie ale kilka ladnych zdjec zrobilem ta armata uzego hehe. Pozdrawiam wszystkich plenerowiczow i z checia bym taki wypad powtorzyl :D

Dodano: 2008-04-07 11:42

Szumi dokola las, a w glowie "You are my destiny" i cos jeszcze bo nie wszystko zdarzylo wyparowac... Co do lufy - Norweg Twoja tez calkiem niezle wyszla :wink:

Kiedy powtarzamy?

Kuba - bedzie jakas galeria w ktorej to pojawia sie zdjecia wszystkich cykajacych, co by szukac po profilach nie trzeba bylo?

Dodano: 2008-04-07 11:48

Dokładnie. Zdjecia ze wszystkich aparatów zostana zmiksowane i wrzucone do działu imprezy nie podpisane by nie sugerować się niczym podczas oceny. Następnie w drodze głosowania będa wyłonione najlepsze foty. Po tygodniu od publikacji ogłosimy i nagrodzimy zwycięzce.

Co do powtórki to może latem i może inne miasto?

Dodano: 2008-04-07 12:04

Byle czołgi były :)

Sic itur ad astra !

Dodano: 2008-04-07 12:23

nom mozna nawiedzic inne miasto tylko ktore ?
Byla by niezla wycieczka :)

Dodano: 2008-04-07 12:36

Jak jest dobra organizacja to nie ma granic na mapach, wiem coś o tym :)

Sic itur ad astra !

Dodano: 2008-04-07 12:39

tak tak dobra organizacja i fundusze organizacja moze byc zawsze gorzej z funduszami

Dodano: 2008-04-07 13:29

Ja się piszę na taką wycieczkę.. O ile w ten dzień nie będzie meczu moich ulubionych koszykarek, bo znowu nie będzie mi się chciało focić (ale zostały jeszcze 2 w tym sezonie więc chyba luz).
Konkurs powiadacie.. ja myślałem, że to tylko taki joke W razie czego można moich fotek nie miksować, bo to raczej zdjęcia ze spaceru niż ambitna praca :)

Fuck you dude!

Dodano: 2008-04-07 13:54

uze niech wzuca te ktore ja zrobilem na posiedzeniu moze komus sie cos spodoba hehehe bo bardzo ciezko pracowalem

Dodano: 2008-04-07 16:39

No te co wyszły wrzuciłem, nawet podpisałem, że to Twoje... Jednak nie wszystkie dostały autoryzację do publikacji

Fuck you dude!

Dodano: 2008-04-07 17:13

Moje i Kuszy leca wlasnie tu:

http://picasaweb.google.pl/jakubpas

Kolo 250 ich jest do wieczora sie wrzuca . Dajcie znac, które chcecie wywalic. Wybiore cos z tego na DP.

Dodano: 2008-04-07 21:02

Kubus zlotko wywal zdjecie moich nike'ow hehehe
tak pozatym mozesz je wzucic gdziec zeby mozna bylo sobie sciagnac

Dodano: 2008-04-07 21:12

NorwegianWinter napisał(a):
zdjecie moich nike'ow

Te mroczne buciki wymiatają :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2008-04-08 08:23

Kubus zlotko wywal zdjecie moich nike'ow hehehe
tak pozatym mozesz je wzucic gdziec zeby mozna bylo sobie sciagnac

ja protestuje! to zdjęcie mojego autorstwa będzie kandydowało do world press photo! ma zostać i w ogóle bez dyskusji NORWEG! i tak się ciesze że nie było lepszego ujęcia Twojej dzi<ó>rki ...

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-04-08 08:40

cross-bow napisał(a):

i tak się ciesze że nie było lepszego ujęcia Twojej dzi<ó>rki ...

To raczej nie bylby ciekawy widok, podobnie z reszta jak dzwiek, ktory slyszalem gdy owa dziurka sie robila

Poza tym co do Norwega, jak wynika z cyklu zdjec "czterej blackcerni i pies" Norwegowi wyszla najwieksza lufa... wiec teraz pytanie czy jest on jeszcze tenorem czy juz moze lufowym :?:

Dodano: 2008-04-08 10:25

Ja uważam, że z taką lufą może być każdym :D Jak co to moje zdjątka już w galeri DP :)

Pozdrawiam

Sic itur ad astra !

Dodano: 2008-04-08 11:21

Aeg dobrze prawisz moge byc kazdym z taka luyfa
cross-bow od mojej dziorki wara hehehehe

Dodano: 2008-04-08 11:28

cross-bow od mojej dziorki wara hehehehe

a w życiu! jej widok był bezcenny :D

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-04-08 11:42

byl bezcenny z jakiego powodu ? czyzby cos tam wyszlo ?

A wlasnie podoba Ci sie Twoja osoba widizana przez obiektyw w moim wykonaniu ? calkiem niezle nie ?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło