Hunter Fest 2008. Strona: 1

Hunter Fest 2008 Dodano: 2008-03-17 22:06

CETI i Frontside obejrzę i posłucham z przyjemnością jak zwykle. na występie Testament pewnie będę płakał ze szczęścia :wink:

Dodano: 2008-03-17 23:39

znowu to samo...

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-03-17 23:46

aaaaj tam narzekasz :wink:

Dodano: 2008-03-18 00:13

no moonspell.. a reszta taka srednia.. no testament to jeszcze bymzobaczyl. a tak to na razie bez rewelacji. a ceti mialem nieprzyjemnosc widziec na zywo i juz mam dosyc do konca zycia.

Dodano: 2008-03-18 09:25

więc ja uważam, że jeśli chodzi o polską scenę to mogli by sobie darować co roku te same kapele - no SORY ale chyba mamy ich nieco więcej w tym kraju - mogli by się pokusić o wprowadzenie drugiej sceny - konkursowej, może dla zespołów mniej znanych? a nie ciągle to samo co roku - nie żebym miała coś przeciwko tym zespołom - ale festiwal według mnie powinien być bardziej kreatywny O!

Dodano: 2008-03-18 09:31

Come i Huntera mogliby darować 8) a co do kreatywności to do zachodnich sąsiadów sporo naszym rodzimym organizatorom brakuje. i tak przecieram oczy ze zdumienia patrząc na to jakie zespoły ostatnio do nas zawitały. małymi kroczkami ale wszystko zmierza we właściwym kierunku. więcej optymizmu :wink: ja wiem że marzec i wszelkie reperkusje z nim związane :twisted:

Dodano: 2008-03-18 20:01

hehe no hunter mógłby spokojnie odejść 8) ogólnie jak dla mnie to za droga i zbyt kiepska impreza aby wybierać się tak daleko

z resztą i tak zerknąłbym tam tylko na munspeli, nic więcej

Dodano: 2008-03-19 17:40

Paskievicz napisał(a):
hehe no hunter mógłby spokojnie odejść 8) ogólnie jak dla mnie to za droga i zbyt kiepska impreza aby wybierać się tak daleko

z resztą i tak zerknąłbym tam tylko na munspeli, nic więcej

Zgadzam się :) a tą Come to wszędzie wcisną, gdzie się nie ruszyć Coma.... bleeee

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Dodano: 2008-03-19 18:19

Paul Bostaph zasiądzie za bębnami w Testament 8O
pięknie po cichu liczę jeszcze że pojawi się jakiś dobry death metalowy band. może Cannibal Corpse albo Deicide :?: byłoby rozkosznie 8)

Dodano: 2008-03-20 12:29

Na Moonspellu byłam w zeszłym roku w bydgoskiej Kuźni i przyznaję, że wywarli na mnie ogromne wrażenie, chętnie bym ich zobaczyła po raz drugi... Ale co to za data - 28-29 czerwca, skąd mam wiedzieć, czy będę już po sesji? :x

If life is a dream be afraid to wake up... You would wish to sleep again

Dodano: 2008-03-24 20:06

nieźle, ale bez rewelacji. Na Frontside pójdę jak będą w 3mieście, Hunter też czasem pogrywa, a reszta mnie nie podnieca specjalnie. no moze moonspell, ale kasy i tak za duzo nie bedzie wiec chyba w tym roku sobie daruje. za to węgorzewo czeka. i jest tańsze z tego co wiem.

Dodano: 2008-03-30 20:34

Paskievicz napisał(a):

Pierdolisz, dziewięć dych czy nawet ta stówa, to wcale nie dużo za dwa dni koncertów i dobrej zabawy.

Zresztą.. nie podoba się, to nie jedź i wszyscy będą szczęśliwi.

Slatanic napisał(a):
Toś się szybko dowiedział już w zeszłym roku w lipcu z nimi grał, a na nowym albumie on właśnie zasiada za baczkami, co nie zmienia faktu, że informacja to bardzo wesoła.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2008-03-30 20:38

Slatanic napisał(a):
Toś się szybko dowiedział już w zeszłym roku w lipcu z nimi grał, a na nowym albumie on właśnie zasiada za baczkami, co nie zmienia faktu, że informacja to bardzo wesoła. [/quote]

no ja żem myśłał ino tylko sesyjnie jakoś tak na chwilke :wink:

Dodano: 2008-03-30 20:53

No cóż, jak widać: nie.
I bardzo dobrze :D

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2008-03-30 22:56

mam nadzieje że jeszcze jakiś zespół ciekawy dołączą do zestawu bo Testament owszem. Munspel może być ale tylko dwa dobre zespoły to raczej skromnie :? no i CETI jakoś na stronce oficjalnej nie widać :?

Dodano: 2008-05-06 11:51

Do skladu tegorocznego HF dolaczyly:

- CATARACT
- ANGEL OF DEATH
- CETI
- FRONTSIDE
- TOTEM

Dodano: 2008-05-06 12:11

dr_Faustus napisał(a):
- CETI
- FRONTSIDE
- TOTEM

ale zaskoczenie... ;/ mogli by se darować co roku to samo :?

Dodano: 2008-05-06 12:14

dr_Faustus napisał(a):

- CATARACT
- ANGEL OF DEATH
- CETI
- FRONTSIDE
- TOTEM

nothing special...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-05-06 12:22

minawi napisał(a):

nothing special...

No niestety Jedynie Testament i Moonspell...zas jesli chodzi o pozostaly sklad to chyba szkoda slow

Dodano: 2008-05-06 13:29

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Juz ciekawszy jest Kreator na Woodstocku 8)

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-05-14 17:14

AAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!:

Właśnie się dowiedziałam z oficjalnego bloga na myspace że 28 czerwca i to w moje urodziny na HunterFeście wystąpi...K A T A T O N I A :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

zmeiniam zdanie co do festiwalu

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=7334705&blogID=394135838

Dodano: 2008-05-14 21:34

ale zapłon info o tym od 2 dni już w sieci jest

Dodano: 2008-05-14 21:43

cross-bow napisał(a):
ale zapłon info o tym od 2 dni już w sieci jest

nie wiem jakie miejsce sieci Ty Kuszo pzregladasz, ale dalam post zaraz po tym niemal jak mi wyskoczylo info na MySpace 8) co nie umniejsza faktu mojego zaskoczenia :o

Dodano: 2008-05-14 21:59

a nawet od 4ech dni
http://muzyka.onet.pl/10175,1746344,newsy.html

Dodano: 2008-05-14 22:04

cross-bow napisał(a):
a nawet od 4ech dni
http://muzyka.onet.pl/10175,1746344,newsy.html

nei czytam jakiegostam łonetu <foch>

Login