Dodano: 2008-02-25 18:52
| Lara napisał(a): |
|
Cieszę się Dottore że podjąłeś się tej niewdzięcznej roli organizatora... Dziękujęmy! :wink: |
Moja droga A. - dziekowac sobie bedziemy jak dopniemy wszystko na ostatni guzik, poki co czekamy dalej na odwaznych :wink: I jeszcze cos - dzis jak tak nas na wspominki wzielo to zatesknilem za CP. Jak dalej by sie temat rozwijal w pewnym kierunku to cala cenzura fotek i filmow z dylizansu i nie tylko stracilaby sens :wink:
| Narea napisał(a): |
| miło by było powtórzyć Alkobus jak w zeszłym roku, tylko z mniejsza ilością postojów |
A zna takie czeskie powiedzenie: "To se ne da"? Jak zna to niech nie marudzi :wink: Ja tam pamietam tylko jeden przystanek w cpn-ie dzieki temu, ze jest udokumentowany na zdjeciach :wink:
Dodano: 2008-02-26 09:58
| regis napisał(a): |
|
Po prostu nie wypadało nie zgłosić chęci uczestnictwa :wink: Stan na dziś: 21 :wink: |
Oj Reginasie, Reginasie... STAN NA DZIS IS STILL 20.
Ktos tutaj ma wieksza skleroze ode mnie i chyba zapomnial, ze sie telefonicznie zglaszal juz do mnie :lol: Ty juz jestes na liscie Przyjacielu.
Pozdrawiam Rycerza Czterosobowego Zakonu Wielbicieli Magicznej Herbatki :wink:
Herr Helmet
Dodano: 2008-02-26 11:36
| dr_Faustus napisał(a): |
|
A zna takie czeskie powiedzenie: "To se ne da"? Jak zna to niech nie marudzi :wink: Ja tam pamietam tylko jeden przystanek w cpn-ie dzieki temu, ze jest udokumentowany na zdjeciach :wink: |
ano dobra, juz nie wnikam :mrgreen: :wink:
Dodano: 2008-02-26 13:00
A ja bede jechal swoim nowym wesolym samochodzikiem 
Dodano: 2008-02-26 17:42
| NorwegianWinter napisał(a): |
A ja bede jechal swoim nowym wesolym samochodzikiem ![]() |
a daleko masz... :wink:
Dodano: 2008-02-26 17:51
A ja bede jechal swoim nowym wesolym samochodzikiem ![]() |
może przez Poznań? :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-02-26 18:11
Wracac mi Cholerniki do tematu :) bo mi skrzynka mailowa zaraz peknie w szwach :wink:
A Ty Kacha nie kombinuj tylko sie zapisuj do autobusu. Kuba i reszta spiewakow potrzebuje damskiego vocalu :wink:
Dodano: 2008-02-26 21:37
| A Ty Kacha nie kombinuj tylko sie zapisuj do autobusu. Kuba i reszta spiewakow potrzebuje damskiego vocalu :wink: |
Nie kombinuję, ale przecież nie można się zapisywać na 1-99% więc nie zapiszę się :?
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-02-26 23:20
Narea moja droga nie wazne czy daleko czy nie
no mam 60 km hehe
ale trzeba zajechac z klasa. A sprawilem sobie rakiete no prawie bo to tylko 2.5 v6
Kasiu niestety przez poznan nie jade bo na paliwo nie wyrobie hehe za duzo wciaga zupy. Ale moge Cie przewiezc juz na miejscu :>
Faustus nie czepiaj sie dziewczyn. Wiesz co zero kultury :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Myslalem ze jestes inny
A wlasnie podjedziemy do czech po absynt? :twisted: :twisted: :twisted:
Prosze mi tu nie mowic o offach bo to taki malutki
To sie dottore napijemy na CP Juz to mam przed oczami :twisted: :twisted:
| minawi napisał(a): |
| Ja się nie zapisuję bo nie wiem czy mnie w ogóle będzie stać jechać na festiwal, a jeśli już nawet to wątpię żeby na tyle dni. No chyba że szlag trafi tę Serbię, to może wtedy... A poza tym marny ze mnie towarzysz do orgii :wink: |
SORKI ZA POST PO POSCIE ALE TAK WSZYLO <TYLKO NIE BIJCIE>
Kasiu moja droga mam Cie zbic za to co napisalas?
Jak to nie ejstes dobra towaszyszka do orgii?
JEstes w tym najlesza :twisted: :twisted: :twisted:
MAsz jechac na CP i nie ma zmiluj pamietaj wiem gdzie mieszkasz... :twisted: :twisted: :twisted:
znowu sorki za offtopik 8) :twisted: 8)
Norwegian, proszę sobie tego posta samemu zedytować a nie przepraszać :evil:
evil frejka :evil: :evil: :evil:
Dodano: 2008-02-26 23:40
|
Faustus nie czepiaj sie dziewczyn. Wiesz co zero kultury :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Myslalem ze jestes inny |
Jak, zes mnie calowal to Ci bylo wsio rybka jaki jestem, a teraz mi wypominasz? Myslalem, ze jestes inny :wink:
|
A wlasnie podjedziemy do czech po absynt? :twisted: :twisted: :twisted: |
Co za pytanie Brachu :lol: Mnie sie o takie rzeczy pytac nie trzeba :lol: Duzo absynthu - rezerwuj miejscowy i zrobimy wycieczke :) To bedzie niewatpliwie wesole doswiadczenie :wink:
|
Prosze mi tu nie mowic o offach bo to taki malutki To sie dottore napijemy na CP Juz to mam przed oczami :twisted: :twisted: |
Ale tylko tak ciut, ciut, malusio :wink:
No dobrze, ale wracamy do tematu. Bo juz sam nie wiem czy robimy teraz reklame czy antyreklame busika :wink:
Dodano: 2008-02-27 11:27
Wesoly busik jest ok :) nie jechalem nim ale sa tam niesamowite przezycia polecam wszytskim :)
Dottore masz juz u mnie miejsce zaklepane w autku na wyjazd do czech po trunek
jak cos sa jeszcze 3 wolne miejsca
to ktos jeszcze moze sie zalapac i to darmo hehe
:twisted: :twisted: :twisted:
Freja przepraszam jakos Ci to wynagrodze :)
He, he, ciekawe jak
Dodano: 2008-02-27 11:36
Dziekuje za reklame Norwegianie :)
Zas co sie tyczy wycieczki do Czech - czy moge zaklepac dwa miejsca w Twoim autku? (w tym jedno dla mnie rzecz jasna) - Mysle, ze mi nie odmowisz drogi Kolego :)
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-02-27 12:33
gdziez bym mogl odmowic
To Ty ze swoja towazyszka a dla mnie przydaly by sie jakies dwie dziewczyny jeszcze na te dwa wolne miejsca bo troche glupio tak wtedy samemu jak Ty z kims bedziesz jechal
a Wlasnie jesli ktos jest z okolic Lubina nie mylic z Lublinem
to oferuje jakies 3 miejsca u siebie w samochodzie
za mala oplata
kwestia dogadania sie hehe 
Dodano: 2008-02-27 14:14
Nie wiem jeszcze czy będzie mnie się chciało jechać, ale Dottorre, jak cos złożę u Ciebie zamówienie... :twisted: W końcu mam coś opijać, zapomniałeś...? :twisted: 8)
Dodano: 2008-02-29 16:28
| Narea napisał(a): |
| Nie wiem jeszcze czy będzie mnie się chciało jechać, ale Dottorre, jak cos złożę u Ciebie zamówienie... :twisted: W końcu mam coś opijać, zapomniałeś...? :twisted: 8) |
Nareo pamietam, co mamy opijac...i tego dokonamy - z reszta mysle, ze chetnych do towarzystwa bedzie duzo wiecej, zamowienie jak juz wiesz przyjete... No, ale nie o tym... teraz sluzbowo :wink:
DZIS DOLACZYLY KOLEJNE DWIE OSOBY PEŁCI ŻENSKIEJ :wink: wiec w tym momencie mam dwie wiadomosci:
UNO: PANOWIE ZAINTERESOWANI STANOWIMY OKOLO 30% AUTOBUSU (przy zalozeniu ze sklad dopelnia kobiety) :lol: czyli kazdy z nas bedzie musial zaopiekowac sie mniej wiecej 2,25 kobiety :wink: (chyba nic nie pomylilem w obliczeniach) :wink:
drugie UNO: NA CHWILE OBECNA MAM 22 OSOBY NA LISCIE ZDECYDOWANE NA 100% - CZYLI JESZCZE 4 I SKLAD ZAMYKAM... POTEM JESLI SIE NAZBIERA CHETNYCH BY W SUMIE MIEC NA LISCIE MIN. 45 OSOB - POJEDZIEMY DUZYM BUSEM, JESLI NIE - WIADOMO...JADA ZAPISANI KTORZY JUZ SIE ZGLOSILI, TAK WIEC CZEKAM NA KOLEJNE ZGLOSZENIA...
POZDRAWIAM SERDECZNIE
DOTTORE
KONIEC PRZEKAZU :wink:
EDIT: OBIECANE, DOKLADNE CENY PRZEJAZDU PODAM JUZ NIEDLUGO WRAZ ZE WSZYSTKIMI SZCZEGOLAMI NARAZIE Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH JEST TO A-WYKONALNE
Dodano: 2008-02-29 16:38
|
UNO: PANOWIE ZAINTERESOWANI STANOWIMY OKOLO 30% AUTOBUSU (przy zalozeniu ze sklad dopelnia kobiety) :lol: czyli kazdy z nas bedzie musial zaopiekowac sie mniej wiecej 2,25 kobiety :wink: (chyba nic nie pomylilem w obliczeniach) :wink: |
Damy rade. To moze chociaz wymiary podaj
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-02-29 16:45
A jeśli kobiety chcą opiekować się sobą nawzajem? :roll: To może chociaż te 0,25 panom odpadnie, żeby się zbytnio dżentelmeni nie przemęczyli 
Dodano: 2008-02-29 17:09
| amorphous napisał(a): |
|
Damy rade. To moze chociaz wymiary podaj ![]() |
AKURAT TE SZCZEGOLY NARAZIE SA OBJETE TAJEMNICA - JEDYNIE DO WGLADU ORGANIZATORA :wink: ALE UCHYLE RABKA TAJEMNICY CIEKAWSKIM :wink:
"...przepieknie rozposcierajace sie widoki. Na poludniu aksamitne doliny, rozkosza plynace, to znow na polnocy, ku wzniesieniom, odwaznie idace..." :lol: :lol:
Alez mi sie rymnelo :wink:
Dodano: 2008-02-29 17:39
Może jednak pojedziemy na północ?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-02-29 22:33
ja bym byl raczej za poludniem :twisted:
Dodano: 2008-02-29 23:12
| Amorphous napisał(a): |
| Może jednak pojedziemy na północ? |
| Norweg napisał(a): |
| ja bym byl raczej za poludniem :twisted: |
No coz moi dwaj tenorzy (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) :wink:
Wedle starego porzekadla, gdzie dwoch tenorow sie bije tam trzeci tenor korzysta :lol:
Zatem ja jadac z cudnych wzniesien polnocnych, ku dolinom rozkosznym kierowal sie bede... :lol: A Wy dalej myslcie :twisted:
Tak swoja droga, nieco inaczej patrzac, tenorzy A. i N. stanowiliby calkiem niezle dobrane puzzle :wink:
Dodano: 2008-03-01 16:09
no wiesz dottore
tenor A. jak i tenor N. zawsze stanowia swoje dopelnienie w tych kwestiach hehe
Tenorowi D. zostaje dalekie poludnie albo daleka polnoc 
Dodano: 2008-03-01 16:21
może wrócimy do tematu? czy za chwilę zaczną się toki bażancie bo to chyba ten czas w przyrodzie :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-03-01 17:50
tenorów trzech ale w łazience to już czwróka się znalazła... :lol: nie chcę nic mówić, ale MAM TEN FILMIK NA TELEFONIE - i nie mam zamiaru go kasować :lol: no, czyli bus jest załatwiony, jeszce tylko trochę pozapierdzielam coby miec za co jechać i jest dobrze :D
:arrow: Dottorre, jeśli chodzi o chętnych, na pewno się znajdą :lol:
Dodano: 2008-03-01 18:08
Semjanku drogi tu nic takiego sie nie dzieje :)
Wracamy do tematu autobus mniejszy pelny, teraz sie zapisywac jak bedzie wiecej osob to bedzie wiekszy autobus
im wiekszy tym taniej Pomyslcie o tym. Przynajmniej u mnie tak jest hehe