Noc Kupały. Strona: 14

Dodano: 2008-03-13 19:46

Wild_Child napisał(a):
[quote:a653015e63="Nemezis666"]No no... Już druga osoba chce mi polewać, jak tak dalej pójdzie, to nie wiem czy przeżyję ten wyjazd

Przeżyjesz, przeżyjesz... słowo Łowcy [/quote:a653015e63]
Oczywiście! Nie dam się upić... mam nadzieję...

If life is a dream be afraid to wake up... You would wish to sleep again

Dodano: 2008-03-13 20:02

Kszt, dopilnujemy tego

Dodano: 2008-03-14 17:38

Kota napisał(a):

Co roku w zasadzie jest możliwość zabawy w starym klimacie, owe grupy organizują Noc Kupały / Sobótkę, tylko powiedzmy, że nie tak łatwo się tam wkręcić...

Sleza to mala gorka i co roku jest obficie oblegana przez roznego rodzaju bractwa czy tez neopogan,badz takich,ktorzy za nich sie uwazaja... Ale umowmy sie, wszystko i tak konczy sie na totalnym schlaniu, romantyczne bieganie nago po lesie czy plasanie wokol celebruja nieliczni:)

"Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine

Dodano: 2008-03-31 15:39

Ja byłam w sobotę na Wielisławkce i naprawde mi się podobało, bardzo fajna miejscówa na taką imprezę :D.Według mnie pomysł Paskievicza jest bardzo dobry :).

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Dodano: 2008-04-03 20:02

Wszystkie miejsca są piękne..aż ciężko zagłosować <:j
Lecz nie ograniczajcie się do samej ankiety!
Niestety nie mogę jej już udoskonalić, ale jeśli macie jakieś swoje propozycje, piszcie śmiało!!!
Do Nocy Qpały jeszcze sporo czasu!
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do wspólnej zabawy :D

Nim

Dodano: 2008-04-03 20:36

pagórki paskiewicza na pogórzu kaczawskim!! to jest to. chociażby z sentymentu (rodzinne strony. do których bardzo tęsknię nota bene). mówcie co chcecie, ale to są bardzo piękne rejony i nigdzie bardziej nie podobało mi się niż tam

czy to ja, czy to ja, czy to ja? czy ci tylko się zdawało czy to ja, czy to ja, czy to ja? czy to było moje ciało?

Dodano: 2008-04-07 22:01

nimdraug napisał(a):
Wszystkie miejsca są piękne..aż ciężko zagłosować <:j
Właściwie to mi lotto gdzie to będzie byle spędzić ów imprezę z Ukochaną przy boku. Tylko jej obecność przy mnie sprawi, że będę mile owa Noc Kupały wspominać, reszta zależy od was - towarzystwa :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2008-04-08 21:03

"..z Ukochaną przy boku..."
Ło jak zaborczo...to mówisz że i w dzień Qpały się nie podzielisz? :twisted: :wink:

Dodano: 2008-04-08 21:12

nimdraug napisał(a):
"..z Ukochaną u boku..."
Ło jak zaborczo...to mówisz że i w dzień Qpały się nie podzielisz? :twisted: :wink:

No chyba HYC :!: Będzie trzeba chyba użyć kajdanek podczas Nocy Kupały bo coś mi sie zdaje, że bez nich sie nie obejdzie :wink: :twisted:

Dodano: 2008-04-08 21:19

<jupi>

eee to jest..
no...jeszcze zależy do kogo przykujesz.... :lol: :twisted:

Dodano: 2008-04-08 21:25

nimdraug napisał(a):
no...jeszcze zależy do kogo przykujesz.... :lol: :twisted:
Nawet nie licz, że to będzie jakieś pobliskie drzewo czy słup W najlepszym przypadku zastosuje obroże i smycz :wink: 8) :twisted:

Dodano: 2008-04-08 21:31

Agrrrrrrrrrrrrrrrrr...<DZIAB> :lol: :twisted:

Dodano: 2008-04-08 21:41

nimdraug napisał(a):
Agrrrrrrrrrrrrrrrrr...<DZIAB> :lol: :twisted:

Znaczy sie, deal :twisted:

Dodano: 2008-04-09 05:52

usilnie proszę o nie sadzenie prywatnych klocków w naszym pięknym temacie 8) moja droga Pani też tu się znajduje i jakoś nie sadzimy razem postów na zmiane kto do czego kogo przypnie czy tam zapnie hehehe 8)

lec bak tu de topik niggas :idea:

Dodano: 2008-05-05 22:08

Moi Drodzy parafianie:

Nie marudziłam tu już dostatecznie długo, jednak zwracam uwagę, że coraz większymi kroczkami zbliża się Czerwiec!!

Głosować! Głosować!!
Niech się posypią propozycje co do przebiegu imprezy!
Wysilcie się jakoś!! :wink:
Może się odbyć całkiem niestandardowo!

Osobiście gotowa jestem nawet ustawić LARPa, jakby się chętni do pomocy znaleźli 8)

Dodano: 2008-05-05 22:51

Z wielką przykrością,ale odpadam z imprezy. Jeśli ktoś chciałby wiedzieć, dlaczego, niech kliknie sobie w rozkłady jazdy PKP na trasie Lublin-Legnica.

Życzę Wam naprawdę udanej zabawy!

Dodano: 2008-05-05 23:07

Ożesz... :evil:
cholerny pkp...
ale może udałoby się załatwić jaki iny transport? :wink:

Dodano: 2008-05-05 23:11

Furą z gnojem...

Może jakiś pekałes jeszcze jedzie, nie wiem, rozejrzę się jeszcze ale nadzieja zdycha.

Dodano: 2008-05-05 23:20

Nie zdychaj tam!! Nie wolno :!:

może by autostopem? :roll:

Dodano: 2008-05-05 23:44

Spoko, stopem ze trzy dni w jedną, ze trzy dni w drugą... Już tak ostatnio moi znajomi z Lublina do Krakowa przez Katowice jechali stopem... :)

Dodano: 2008-05-05 23:47

Ludziska ja tak w drugiej polowie maja musialbym wiedziec czy i gdzie - musze sobie bilet kupic.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-05-06 07:35

Alpha-Sco napisał(a):
Z wielką przykrością,ale odpadam z imprezy. Jeśli ktoś chciałby wiedzieć, dlaczego, niech kliknie sobie w rozkłady jazdy PKP na trasie Lublin-Legnica.

Życzę Wam naprawdę udanej zabawy!

Nie wyglada tak strasznie:) Tak czy siak trzeba sie przesiadac we Wrocku. A sa pociagi tylko z jedna przesiadka. Autobusy tez sa-regularne kursy do Wrocka,ale po 1 duzo drozsze a po 2 wcale az tak krocej nie jada. No i kosci nie mozna rozprostowac tak jak w pociagu:)

"Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine

Dodano: 2008-05-06 07:36

tak więc w drugiej połowie maja niechaj głosowanie sięzakończy 8) admin Kupały musi przecież z nami być

Dodano: 2008-05-06 08:07

w porządq :D
GLOSOWAĆ GŁOSOWAĆ :!:

Dodano: 2008-05-06 08:55

Otóż, związku z tym, iż zmieniłem pracę na inną, a to się tyczy brakiem urlopu - moja działeczka musi odpaść z głosowania, gdyż ja sam nie wiem czy będę miał szansę być w jakichkolwiek miejscach. To jeszcze nie jest postanowione, że nie będę - ale prawdopodobnie stanie się to faktem. Nie wyrobię się niestety wolnym czasem.

Więc na dzień dzisiejszy - prosiłbym autorkę tematu, o usunięcie mojej propozycji niestety - a głosy skasować. I udział w tym "wyścigu" niech kontynuują dwie dotychczasowe propozycje - Kostucha i Paska.(no chyba, że ktoś się znajdzie ze środkowej Polski z interesującą propozycją :D)

Pozdrawiam serdecznie i do miłego zobaczenia, mam nadzieję, niebawem.

All.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło