Powrót Immortal. Strona: 1

Powrót Immortal Dodano: 2008-01-16 00:52

i bardzo dobrze ze chlopaki wracaja na scene!! wierzylem caly czas ze wroca i doczekalem sie!! ciekawe kiedy nowy album:)

___________________ Z mrocznymi pozdrowieniami Azaziel

Re: Powrót Immortal Dodano: 2008-01-16 08:12

Azaziel666 napisał(a):
i bardzo dobrze ze chlopaki wracaja na scene!! wierzylem caly czas ze wroca i doczekalem sie!! ciekawe kiedy nowy album:)

Wracaja, wracaja, wracaja i wrocic nie moga...Na cale szczescie...
I co wydali w koncu nowy album od 12 czerwca 2006 roku, czy dalej wracaja?

Dodano: 2008-01-16 08:25

jak dla mnie mogą pozostać w fazie nieustannego powrotu, niech nie wydają nic więcej bo acz ogólnie lubię misie panda to jednak preferuję oglądać te futrzaste 8)

Dodano: 2008-01-16 09:15

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Może by wydali nowy teledysk ? Bo nie ma w sumie już z czego się nabijac

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-01-17 10:31

Ogólnie lubię Immortal, ale co do ich teledysków to faktycznie beka :twisted: , znalazłem kilka im podobnych klipów, pewnie większość ludzi już je widziała ,ale śmiech to zdrowie :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=Ske_sH5xbc4
http://www.youtube.com/watch?v=1UpoZapGZBE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tKncU4uAf88&feature=related

Dum Deus calculat, mundus fit.

Dodano: 2008-03-15 22:16

ja uwazam ze nie macie racji... a swiadczy o tym ze dawno juz wrocili:) haha...ich powrot rozpoczal sie wystepem na Wacken Open Air festival...a plyta?? coz nie od razy rzym zbudowano, ale wszystkie drogi prowadza do rzymu:)

a co do nabijania sie... to jednak jest ich "praca" wiec ja uszanujcie... czy ktos sie nabija z Was bo robicie to co kochacie?? podejrzewam ze wiekszosc z Was nawet tego nie pokazuje swiatu...ew. pokazuja...w swoim malym, ciasnym gronie znajomych gdzie ocena nie moze byc subiektywna

___________________ Z mrocznymi pozdrowieniami Azaziel

Dodano: 2008-03-16 10:48

Azaziel666 napisał(a):
ja uwazam ze nie macie racji... a swiadczy o tym ze dawno juz wrocili:) haha...ich powrot rozpoczal sie wystepem na Wacken Open Air festival...a plyta?? coz nie od razy rzym zbudowano, ale wszystkie drogi prowadza do rzymu:)

a co do nabijania sie... to jednak jest ich "praca" wiec ja uszanujcie... czy ktos sie nabija z Was bo robicie to co kochacie?? podejrzewam ze wiekszosc z Was nawet tego nie pokazuje swiatu...ew. pokazuja...w swoim malym, ciasnym gronie znajomych gdzie ocena nie moze byc subiektywna

PIERSI beda ostatnimi :twisted:

z bialo-czarnymi pozdrowieniami ten co kocha to co robi...aczkolwiek nie pokazuje bo... nie ten wiek :twisted:

Dodano: 2008-03-16 11:18

Azaziel666 napisał(a):

weź stary nie słab ... youtube obcieka wręcz wcale nie mniej zjebanymi "pracami", z resztą wystawiający swoje "dzieła" autor musi liczyć się z ewentualną, ciężką niekiedy polewką hehe 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło