Jak sądzicie czy istnienie DarkPlanet wpyływa na życie miast Dodano: 2008-01-06 21:35
Hejka
wypowiedzcie się czy darkPlanet w jakiś sposób wpływa na życie nocne w mieście? czy raczej myślicie że nie ma to żadnego znaczenia?
HiddenWolf
Re: Jak sądzicie czy istnienie DarkPlanet wpyływa na życie m Dodano: 2008-01-07 00:47
| HiddenWolf napisał(a): |
| czy darkPlanet w jakiś sposób wpływa na życie nocne w mieście? czy raczej myślicie że nie ma to żadnego znaczenia? |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-07 03:09
Coś mam wrażenie, ze ten smutny wniosek dotyczy także Lublina :)
Dodano: 2008-01-07 13:23
ma wpływ - po przeczytaniu niektórych postów nie mogę nigdzie wyjść z powodu chichawki, która nie pozwala mi się podnieść z podłogi
Dodano: 2008-01-07 13:27
Czy DP wpływa na zycie ? Tak, oczywiscie :twisted: niedługo będzie jak młodzież wszechpolska
:twisted:
.
Dodano: 2008-01-07 14:05
| Narea napisał(a): |
ma wpływ - po przeczytaniu niektórych postów nie mogę nigdzie wyjść z powodu chichawki, która nie pozwala mi się podnieść z podłogi![]() |
Nareo, malo tego, w wielkich miastach dzieki takim radosnym tfurcom liczba opadnietych rąk jest duzo wyzsza...nie wspominajac juz o poziomie decybeli wytwarzanych przez chichoczacych :twisted:
Dodano: 2008-01-07 14:47
doszły mnie słuchy, że dzięki działaniu DP w kilku miastach odnotowano parę cudownych uzdrowień z homoseksualizmu 8)
Dodano: 2008-01-07 14:51
| Paskievicz napisał(a): |
| doszły mnie słuchy, że dzięki działaniu DP w kilku miastach odnotowano parę cudownych uzdrowień z homoseksualizmu 8) |
Uwazaj Pasieko, bo ja slyszalem, ze owe cudowne uzdrowienia dzialaja rowniez w druga strone :wink:
Pozdrawiam UL :wink:
Dodano: 2008-01-07 19:32
buhahaha...
w Łodzi bez zmian
jest jak było
oj chłopcy...
no z Wami to jak z dziećmi a nawet i gorzej
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2008-01-07 20:10
Życie nocne... zmiany... DP... hmmm... w sumie to ma to jakieś oddziaływanie- wiem gdzie iść chcę by kogoś spotkać (lub wręcz przeciwnie :D ). Zaoszczędza mi to wielu stresów (żarcik) 
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Dodano: 2008-01-08 10:02
Czy ma wpływ? Bezpośrednio to na pewno nie, ale wpływa na frekwencję na imprezach poprzez dział "Wydarzenia" :D
Dobre i to. A tak poza tym, to częstochowska rodzina DP jest dość skromna, a więc póki co bez szaleństw...
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2008-01-08 10:30
ma wplyw bo wiem co sie dzieje... w tym sensie ze moge przeczytac o jakis imprezach koncertach ijestem doinformowana:D haha:D zamiast szukac po wikipedii tu moge znalezc info o swoich ulubionych kapelach :D poznaje sie duzo ludzi:D ciekawych ludzi...:D bo t otrzeba podkreslic:) moge sobie pogadac na forum duzo rzeczy moge... :D
brak
Re: Jak sądzicie czy istnienie DarkPlanet wpyływa na życie m Dodano: 2008-01-08 11:23 Zmieniono: 2008-01-15 21:14
| KostucH napisał(a): |
| Myślę, że mogę śmiało przyznać, iż DP nie ma póki co wpływu na nocne życie Wrocławia. Jednak wszystko przed nami. |
zawsze jakieś integracyjne party można zrobić :twisted: hyhyhy
[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]
Dodano: 2008-01-10 00:22
A w mojej małej mieścinie nic.......i nic......ciągle te same twarze, podobne imprezy...już w tym roku mam istne apogeum :!: Jedyne co mnie trzyma na duchu to wyjazdy do starych, dobrych przyjaciółek do Wrocławia..tam to się dzieje :wink: ah..i Toruń jest też cudowny :roll:
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-14 13:49
Nie, przepraszam, może coś się zmieniło. W tym roku akademickim uruchomiono linię nocną autobusów (do tej pory jeździły do 22giej - żenada). Nie znam szczegółów, ale nie wiadomo, może to był wpływ DarkPlanet? 
Dodano: 2008-01-15 18:48
ta...i słońce szybciej zachodzi...........oh..sorki to zima :lol:
Dodano: 2008-01-16 10:06
| Faye napisał(a): |
| ta...i słońce szybciej zachodzi...........oh..sorki to zima :lol: |
Nigdy nie wiadomo... poczekajmy do lata. Jeśli nic się nie zmieni i noce będą równie długie i mroczne co teraz... będziemy wiedzieli gdzie szukać "winowajców" :twisted:
Dodano: 2008-01-16 14:05
Dodano: 2008-01-17 12:00
| dr_Faustus napisał(a): |
[quote:9ae962b753="Narea"]ma wpływ - po przeczytaniu niektórych postów nie mogę nigdzie wyjść z powodu chichawki, która nie pozwala mi się podnieść z podłogi![]() |
Nareo, malo tego, w wielkich miastach dzieki takim radosnym tfurcom liczba opadnietych rąk jest duzo wyzsza...nie wspominajac juz o poziomie decybeli wytwarzanych przez chichoczacych :twisted: [/quote:9ae962b753]
Podpisuje się pod tym obiema stopami, gdyż nie posiadam dłoni :twisted:
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2008-01-17 14:15
Ja dziś posprawdzam jak ma się wpływ DP na nocne życie Warszawy 8) Spróbuje na nie osobiście wpłynąć :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-01-17 20:56
| Narea napisał(a): |
| ktoś dostanie lańsko przez kolańsko :twisted: :lol: |
Dodano: 2008-01-17 20:58
| Alpha-Sco napisał(a): |
| [quote:0a5ff600a5="Faye"]ta...i słońce szybciej zachodzi...........oh..sorki to zima :lol: |
Nigdy nie wiadomo... poczekajmy do lata. Jeśli nic się nie zmieni i noce będą równie długie i mroczne co teraz... będziemy wiedzieli gdzie szukać "winowajców" :twisted:[/quote:0a5ff600a5] :lol: :lol: :lol: :!: :!: zaczynam prowadzic obserwacje :wink: