RESIST!!! Dodano: 2008-01-04 21:46
Komentarze od osób znajomych nie grzeszą obiektywizmem niestety i nie można na nich oprzeć sie w dalszej pracy...
Krąg-Resist (utwór własny)
Silent night, Bodom Night (COB cover) - Resist
Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce.
Dodano: 2008-01-04 23:59
spoko, niezłe gardło hehe 8)
przydałoby się jednak lepsze zgranie się :idea:
Dodano: 2008-01-05 08:39
mam małe pytanko. mianowicie: dlaczego ten temat zostal zamieszczony w śmietniku? jest przecież dział "muzyka"... proszę o wyjaśnienie, jeżeli nie nie zamieścisz - temat po prostu zamykam
Dodano: 2008-01-05 21:40
szczerze mówiąc nie wiedziałam po prostu gdzie jest najwłaściwsze dla czegoś takiego miejsce. więc został śmietnik. w śmietnikach w końcu można wszystko znaleźć
Re: RESIST!!! Dodano: 2008-01-07 00:12
| Black_Shelta napisał(a): |
| Komentarze od osób znajomych nie grzeszą obiektywizmem niestety i nie można na nich oprzeć sie w dalszej pracy...
Krąg-Resist (utwór własny) Silent night, Bodom Night (COB cover) - Resist |
Witaj
Zgodze sie z Toba jesli chodzi o obiektywizm bliskich znajomych w kwestiach sztuki, ktora tworzysz. Co do Twych linkow, to szczerze Ci powiem, ze chcialbym byc obiektywny i powiedziec Ci co mysle, ale jak na moje ucho, poprostu sie nie da. Ja slysze tylko jeden wielki huk i gdyby nie to ze podalas, ze to jest cover COB to nie wiem, czy sam bym na to wpadl. Niejaka pasieka stwierdzil, ze masz dobre gardlo, dla mnie to za malo, zeby sie wypowiedac. Widze, ze gracie, ale slysze sciane blizej nieokreslonych dzwiekow, tak wiec - jesli mozesz prosze podeslij materialy lepszej jakosci...wtedy wrocimy do dyskusji :wink:
Serdecznie Cie pozdrawiam i mam cicha nadzieje, ze pasieka sie nie mylila
Dottore
Dodano: 2008-01-07 06:52
dr. niechaj się wsłucha lepiej albo wymieni sprzęt grający, jakość nagrania nie jest wcale taka tragiczna, a COB jest dosyć dobrą kopią poza paroma wpadkami instrumentalnymi
nie wiem, może jestem bardziej przyzwyczajony do brzmienia koncertowego
wracając jednak do COB to mogłaś sprubować zaśpiewać to czysto, bo jak już wspomniałem głos masz dobry i szkoda go niszczyć growlem, który już tak fajnie jak czysty kanał niestety nie brzmi 8)
Dodano: 2008-01-07 08:53
| Paskievicz napisał(a): |
| dr. niechaj się wsłucha lepiej albo wymieni sprzęt grający, jakość nagrania nie jest wcale taka tragiczna, a COB jest dosyć dobrą kopią poza paroma wpadkami instrumentalnymi
nie wiem, może jestem bardziej przyzwyczajony do brzmienia koncertowego |
Ty pasieka o moj sprzet to sie nie martw, zapewniam cie, ze byle co to to nie jest. Jesli ta jakosc nagrania cie zadowala - mam podstawe sadzic, ze jestes malo wymagajacym sluchaczem.
Co do koncertowego brzmienia - owszem mozna oceniac takie brzmienie, ale pod warunkiem, ze jestes uczestnikiem tegoz koncertu, a nie "zaledwie" odsluchujacym, kiepsko zgranego bootlega.
Tak wiec podtrzymuje swoje wczesniejsze zdanie i ponawiam prosbe, o lepszy material...
Pozdrawiam vocalistke
Dottore
Dodano: 2008-01-07 14:35
jakość wcale mnie nie zadowala ale jak na razie nic lepszego nie ma więc nie narzekam, jednak podobnie jak dr. proszę i czekam na lepszą dawkę nagrania 8)
pozdro dozdro, yo
Dodano: 2008-01-07 18:08
niestety w tej warstwie wciąż braki
ehhh... zobaczymy. osobiście byłam zdziwiona kiedy pierwszy raz zobaczyłam to to. no niestety mikrofony i jakość robią swoje. i sama nie potrafię się do tego ustosunkować zbyt pozytywnie. dlatego myślę że to dottorowe "zaledwie" nie potrzebuje cudzysłowiu :)
i nawet pozdrowiona zostałam...
:D
Dodano: 2008-01-07 18:25
| Black_Shelta napisał(a): |
|
i nawet pozdrowiona zostałam... :D |
Hmm, jakby to powiedziec :wink: - wyobraz sobie droga Shelto, ze Dottore nie gryzie :wink: i nawet pozdrowi czasem :wink: zas co do Twego materialu, jestem cierpliwy - jak sie dorobicie lepszych wersji to wrocimy do dyskusji...
Powodzenia zycze i kciuki trzymam
Dottore
Dodano: 2008-01-07 20:54
A ja mam takie pytanie, czy wy moze czasem nie jestescie z wrzesni albo z okolic??
...miej żabę zawsze pod ręką
Dodano: 2008-01-07 21:59
klawiszowiec jest z okolic wrześni. zespół oficjalnie z gniezna :)
Dodano: 2008-01-08 00:58
Yhmy, to pewnie dlatego kojarze tylko klawiszowca ;] tak btw, nie szykuje sie wam jakis wystep we wrzesni??
Dodano: 2008-01-08 19:07
na chwilę obecną trudno powiedzieć. Ale w najbliższą niedzielę w gnieźnie dla wośp-u.
Dodano: 2008-03-30 00:24
no i bylem na koncercie Resist,musze powiedziec, ze bylo bardzo fajnie. Umiejetnosci technicznych muzykom odmowic nie mozna, uslyszalem pare ciekawych utworow i dosc interesujace solowki (szczegolnie pod koniec koncertu, kiedy to klawiszowiec na prosbe publicznosci zaczal sie popisywac
), jedyne co mi sie nie podobalo to fuckt,ze niektore utwory byly monotonne, grane na jedno kopyto, no i nie wszedzie bylo dobrze slychac wokalistke ale mysle ze to wina sprzetu. ogolnie bawilem sie swietnie... tym bardziej, ze zespol zagral cover CoB-u "Silent night bodom night". szkoda tylko, ze wiekszosc osob nie docenila staran muzykow i nie raczyla ruszyc swoich szanownych tylkow pod scene i sie pobawic ;/