Dodano: 2006-09-17 20:34
oj działo się, działo:))) dziękuję wszystkim
Dodano: 2006-09-17 20:39
| misterius napisał(a): |
tak sie tutaj tym tancem zachwycacie ze chyba zastanowie sie nad udzialem w taniec z gwiazdami
|
Świetny pomysł - widziałam i popieram :twisted: Mroczki i Maseraki nie mają przy naszych chłopakach SZANS
Ale wyobrażam sobie to wszystko tylko przy współudziale Hexe i Angarii :twisted:
Dodano: 2006-09-21 14:49
Już się trochę otrząsnąłem :)
Dziękuję w imieniu swoim i małżonki :) całej zacnej ekipie Dark Planet za udział w obchodach :)
Swoją obecnością uświetniliście ten zacny koncert okolicznościowy :) Było super, między innymi dzięki Waszemu udziałowi :)
Pozdrawiam i zapraszam na Con Trust Tour. :)
Nie daj się kopać w ryj, chociaż kopią z każdej strony.
Dodano: 2006-09-21 14:55
będziemy na Waszym koncercie w Poznaniui... z nadzieja na dobre after party :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-09-21 14:57
Ojtaaak, ojtaktaktak ! :)
Dodano: 2006-09-21 21:06
| Hexe napisał(a): |
| będziemy na Waszym koncercie w Poznaniu... z nadzieja na dobre after party :twisted: |
..pod warunkiem, że Pan Młody poświęci nam jeden taniec, na który ostatnio nie miał czasu... ale bez żadnego przewracania, nadmiernego wyginania, etc... :wink: :wink: :wink:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-09-21 21:14
podkreślam: BEZ PRZEWRACANIA SIĘ NA PODŁOGĘ :wink:
Dodano: 2006-09-21 21:24
no, zobaczymy :)
Dodano: 2006-09-25 18:38
oto zdjęcia:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&od_nr_str=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=635
Dodano: 2006-09-25 19:10
hehehe a które Świntuchu?? :twisted:
Dodano: 2006-10-03 20:58
A ja dzięki nowemu składowi bardzo polubiłam Artrosis :twisted: i może pojawię się na stołecznym koncercie. Takie współgranie jak Remo i MacKozer - to mi się panie podoba! Aż dziwne, że tak piszę, bo przecież jak już, to sekcja rytmiczna powinna współgrać (i współgrała), a ja zwróciłam uwagę akurat na Was, panowie... Ale wielkie brawa dla CAŁEGO zespołu.... wokale Medeah dużo, dużo bardziej mi się teraz odpowiadają... ta energia!
tak sie tutaj tym tancem zachwycacie ze chyba zastanowie sie nad udzialem w taniec z gwiazdami