Nowy album Deathstars na wiosnę 2008 Dodano: 2007-11-21 18:30
Koncert, nowa płyta ... pięknie, pięknie, jestem szczęśliwa :)
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2007-11-23 15:53
A tak deathglamowcy spędzają czas w studio. Strzępy sampli pobrzmiewają obiecująco... :)
Dodano: 2007-11-23 20:50
Nie moge sie doczekac, bardzo lubie muzyke deathstarsow :D a zapowiedzi brzmia baaardzo obiecujaco :wink:
Dodano: 2007-11-25 03:07
Nie pojmuje..
Coz dobrze zapowiadajacego sie moze siedziec w studio z kilkoma emo-lanserami, ktorzy nie potrafia nagrac od reki prostackich partii?
Jak dla mnie, ich kawalki porownac mozna do muzyki Tokio Hotel.
Dodano: 2007-11-30 08:24
| Vincent napisał(a): |
Zaprawde, powiadam Ci, nie wiesz co czynisz ![]() |
:wink: zaryzykowałam i zyje :lol:
Sa gusta i gusciki, lubie sobie czasem ich posłuchac :)
Dodano: 2007-11-30 16:46
| Vincent napisał(a): |
| Hmm.. A co lubisz w ich muzyce, Droga Selene? |
Podoba mi się wokal, mocny. To, że muzyka jest prosta w odbiorze (od głębszych interpretacji są inne zespoły
) i noga sama mi przy niej tupie :wink: Ogólnie chwitliwa muzyczka, wpadająca w ucho :wink:
Dodano: 2007-12-02 18:34
Proszę o trzymanie się tematu jakim jest zespół Deathstars a sprawy prywatne nie dotyczące ani bezpośrednio muzyki jaką tworzy zespół ani pozostałych użytkowników DP załatwiac na PW. 
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-12-03 13:51
| th napisał(a): |
Proszę o trzymanie się tematu jakim jest zespół Deathstars a sprawy prywatne nie dotyczące ani bezpośrednio muzyki jaką tworzy zespół ani pozostałych użytkowników DP załatwiac na PW. ![]() |
trawne spostrzerzenie.
muzyke maja nawet fajna ale ja i tak uwielbiam Theatres Des Vampires. Goraco polecam.
:twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.