CO SĄDZISZ O GG ?? Dodano: 2007-11-12 22:48
Wielu z nas powoli zaczyna męczyć to co chwile psujące sie gg. Wątek ów założyłem gdyż z rozpędu zrobiłem troche off-topu u pewnej Zacnej Damy, a już troche mam dosyc czytania wszedzie o tym zakichanym jego mać gadulcu. DAWAĆ :!: Pisac swoje skargi i zażalenia :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-11-12 22:50
GG jest głupie, ma pchły i nie rośnie
UCH! :evil:
jak już wspomniałam wcześniej, żyje własnym życiem
i słucha sie mnie tak jak ja wykładowców
Z kopa dziada, jak kto trafi :roll:
Dodano: 2007-11-12 23:00
Kto jak kto ale najlepiej o gg wyraził sie sam prezydent:
| Kaczyński napisał(a): |
| Spieprzaj dziadu :!: |
:twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-11-12 23:37
Jezeli sie uzywa gg aby z kims nawijac o dupie Maryni to sie zgodze nie jest to nalepsza forma komunikacji nie mowiac juz o tym ze ciagle nawala (podobnie jak wiele innych rzeczy w naszym pieknym kraju
)przydaje sie jedynie jezeli chcemy uzyskac od kogos informacje w miare krotkim czasie a tak poza tym irytuja mnie ciagle wyskakujace okienka "masz nowa wiadomosc"
tyle na ten temat:)
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2007-11-12 23:42
okienka nie muszą wyskakiwać - wystarczy zmienić w opcjach żeby wiadomość pojawiała się w pasku na dole :wink: i przede wszystkim wyłączyć dźwięk dostępności kontaktów!! albo w ogóle go zmienić :/
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-11-13 12:21
Jeśli chodzi o mnie to nigdy nie lubiłem GG. Kiedyś używałem ICQ i było fajnie, bo wszyscy znajomi to mieli, niestety z czasem pojawiło się "coś polskiego" i wszyscy nagle z ICQ zniknęli. Jeśli o mnie chodzi to najchętniej bym widział migrację użytkowników GG na jabbera, jest wolny(nie w sensie szybkości ale jego protokół jest dostępny dla każdego programisty), stabilny, można mieć JID do wyboru, a nie jakiś bezduszny numer... Zamkniętą siecią bazującą na jabberze jest np. Tlen, którego też nie lubię dlatego, że jest właśnie zamknięty:)
Dlatego GG suxx, Tlen suxx, Jabber rządzi!
Fuck you dude!
Dodano: 2007-11-13 12:51
a ja w ogóle pragnęłabym stwierdzić, że to gówno nareszcie działa, a jak jeszcze raz spróbuje sie powiesić... :evil:
Dodano: 2007-11-13 13:30
ja tam od paru miesięcy tłumacze skrót gg jako g*wno-g*wno
a sam siedze w aqq od jakiegoś czasu i mnie szlag trafia, że wszyscy korzystają tylko z gg. Jak gg padnie, a trzeba pilnie pogadac, to jest dostępnych 5 innych sieci w tym samym komunikatorze. alternatywnie - miranda.
"Bycie wilkiem w ludzkiej skórze to sztuka."
Dodano: 2007-11-13 13:32
Jak mi gg padnie, to zawsze moge wejsc na skype, tylko mam tam zaledwie z 1-2 % mojej listy kontaktow z gg :?
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-11-13 17:10
A ja prawie z ludźmi na gg nie gadam... Problem w tym, że pada akurat jak mi jest potrzebne, żeby sie czegoś dowiedzieć... Normalnie szlag człowieka trafia i nie wiem, co jeszcze... Z tym jest jak z Windowsem - w sumie do dupy ale zrobił się standard i i tak wszyscy mają... :?
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2007-11-13 19:35
cóż, zlośliwość rzeczy martwych - zawsze psują się wtedy, kiedy są potrzebne :evil: i dziś znowu jakis malowniczy błąd wyskoczył. nic tylko się CIESZYĆ!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Dodano: 2007-11-13 20:04
Pani szefowo (czyt---->Minawi
wszystko mam ustawione tak jak wspominalas ale i tak jest to irytujace
btw critical error choinki nie bedzie :evil: :evil:
chwala tworcy gg!!! niech go jasny....
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2007-11-13 21:17 Zmieniono: 2007-11-15 20:37
ICQ. Polecam! Niestety, w Polsce radzi gowniana tandeta o nazwie gg.
Ale kogo moge to teraz przekonuje na ICQ.
Sam uzywam multikomunikatora, wiec ze wszystkim pisuje z jednego programu -mam kontakt z tymi od gg, mac.com, icq, msn, google, yahoo itd itd
ICQ to swiatowy standart, o wiele mniej zawodny niz zasciankowe gg.
pozdro
Dodano: 2007-11-13 21:44
GG?Nie cierpię tego dzwięq, dlatego jak juz jestem na gg to go wyłanczam!!! Mam kilku znajomych na gg z różnych części Polski i fajnie nam się gada. Ale faktycznie od jakiegoś czasu gg sie psuje i to notorycznie. Nie to żebym z tego powodu szczególnie ubolewała, tylko wkurzam sie, jak juz z kims gadam a tu nagle klops!
Dodano: 2007-11-14 01:37
gg i jego zawiechy mnie wkurzają, ale co zrobić :cry: jak na gg mam ponad 100 kontaktów, na tlenie tylko jeden, a innych komunikatorów nie obejmuje moja komputerowa inteligencja :cry: :twisted:
Dodano: 2007-11-14 10:39
mnie ostatnio kumpela namówiła na AQQ... i muszę powiedzieć, że wcale to nie jest takie złe :D obsługuje też kontakty z GG, a więc jest spoko :D
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2007-11-14 10:50
GG mnie denerwuje, bo: zawiesza się, jest pełno reklam, czasem nie dochodzą do/ode mnie wiadomości... Nie ma co rozmawiać przez gg ze swoim facetem, bo to zazwyczaj prowadzi do kłótni. Przez gg nie można przekazać wszystkiego, co by się chciało. Nie widać reakcji drugiej osoby... Wymieniać mogłabym dłuuugo...
Ale poza tym jest ' w porządku' 8)
Dodano: 2007-11-14 11:58
taaa, najfajniejsze są kłótnie tego typu:
Schwei - kuuuuuuuuuuu**a, czemu mi nie odpisujesz, buuuu, nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, no ty chamie, co ty sobie wyobrażasz, że ile ja będę sterczała przed tym komputerem i czekała na odpowiedź, co za niewychowani ludzie, pierrrrrdzielone pokolenie komputera, ............... (cenzura)
Rozmówca Schwei - ee? ale ja nic od ciebie nie dostałem 8O 8O 8O :roll:
Dodano: 2007-11-14 12:20
Uzywam gg i tlena jako protokolow, obecnie komunikatorem jest tlen, przez dlugi okres uzywalem mirandy, ale zaczela strzelac fochy: nie wysylac wiadomosci, albo konkretnych linkow co prowadzilo do wielkich klotni, sprobowalem aqq, ale tez dalo ciala: i ja i rozmowca bylismy online na tlenie, ale ja nie dostawalem zadnych wiadomosci. Wiec na razie uzywam starego dobrego tlena. (i msn i icq i gtalk i skype
)
A na gg mowi sie padu-padu w moich stronach :)
Dodano: 2007-11-14 16:34
chyba się gg na nas odobraziło (bynajmniej na mnie) i nawet działa :twisted: ciekawe tylko jak długo...?
Dodano: 2007-11-14 17:00
Moje gg ostatnio wariuje, np. nie chce mnie zrobić dostępną albo nie wysyła moich wiadomości.......
Dodano: 2007-11-14 17:51
ja po kilku latach walki z gg zainstalowałam sobie konekta i bardzo zadowolona jestem. obsługuje kontaktyz gg,a nie wiesza się, nie ma problemu z dostarczaniem wiadomości. serdecznie polecam :D
boli mnie tylko ze czesc ze znajomosci lepiej rozwija sie u mnie na gg niż w realu. szkoda szkoda...
[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]
Dodano: 2007-11-14 18:41
| Elfka napisał(a): |
| nie chce mnie zrobić dostępną |
Dodano: 2007-11-14 22:03
Kiedyś na dzwięk dostępności i wiadomości ustawiłem sobie piosenkę xD To było najgorsze co mogłem zrobić 
Gdy Ktoś umiera w szponach gniewu rodzi się klątwa, a jej gniew pożera każdego kogo spotka...