Megadeth gwiazdą Metalmanii 2008. Strona: 2

Dodano: 2007-12-12 23:56

zet napisał(a):

SATYRICON

MARDUK
P

no przecie zaaaaajebiiscie!!!

Dodano: 2007-12-13 10:24

NemesisDivlna napisał(a):
[quote:60a73fcba5="zet"]
SATYRICON

MARDUK
P

no przecie zaaaaajebiiscie!!![/quote:60a73fcba5]

Ja akurat na Satyricon i Marduk skorzystam z wc

Ale tak ogólnie skład bardzo dobry i zróżnicowany. Dla każdego znajdzie się coś ciekawego. Przoduje przede wszystkim thrash. Za mało death, ale jakby tak każdemu dogodzic to by MM trwała kilka dni :)

Przede wszystkim nastawiam się na Immolation :twisted:

I'm a sect of mine so my mind is my church.

Dodano: 2007-12-13 11:06

mrum napisał(a):
Kolejnym zespołem, który potwierdził swój udział jest Dillinger Escape Plan. :)

Ja jade tylko dla nich :) ale Immolation, rudego Dave'a i Overkill tez chetnie zobacze

.

Dodano: 2007-12-13 12:46

ja tam jadę na Marduk'a, Satyricon'a i Primordial'a :D :twisted: aaaleeeeeeeeeee będzieeeeeeee..........

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-12-13 16:24

A ja tam jadę się najebać Zaczyna się od dziewiątej, więc już od rana będzie trzeba łoić :twisted: :twisted: :twisted:

Buhahaha, i może w końcu uda mi się zobaczyć Vadera 8O

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-12-13 16:46

niby marduk niby satyricon ... ale wciąż mnie nie przekonują, sama gwiazda mnie boli najbardziej 8)

Dodano: 2007-12-14 00:43

Jak dobrze pójdzie to będę widział Vadera 3ci raz w ciągu ok. pół roku :D Wszystko w sumie zachęca mnie do przyszłorocznej Metalmanii oprócz blackowego ścierwa w postaci Marduk i Satyricon. Nie cierpię tego gatunku metalu podobnie jak p2p2, cóż poradzić

Dodano: 2008-01-17 13:25

skład niezbyt przekonuje. nie ma nikogo kto by we mnie wzbudzał jakieś ogromne emocje. więc sobie w tym roku raczej odpuszczę metalmanię... Będę wspominać ubiegłoroczną :D

Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło