Kwestie newsów i kontaktu z redakcją Dodano: 2006-07-09 12:06
1. Proszę o wymianę fotki na aktualną, którą podesłałem wraz z newsem w tymże niusie: http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1078
Zamieszczona przez Was fotka ma ponad 10 lat i nie jest w ogóle aktualna - rozmawialiśmy o tym w sobotę w nocy u Bazyla w Poznaniu :)
2. NIe działa na Waszym portalu dział kontakt - wypadałoby by to naprawić albo podać maila na stronie.
Czekam na szybki odzew z Waszej strony
Pozdrawiam :)
Zdjecie Dodano: 2006-07-10 22:53
Kontakt juz działa - jeżeli chodzi o zdjecie - jest podmienione ale lepsze byloby jakies zblizone do kwadratu.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-07-01 20:10
A ja mam zastrzezenia do osoby, ktora jest odpowiedzialna za dział wydarzenia. Czasem mam wrazenie, ze nie czyta wiadomosci, albo nie interesuje sie tym co juz jest.
Ci co dodaja bez upewnienia sie czy nie istnieje owe wydarzenie to juz inna bajka. No ale tak czy siak po to jest opiekun wydarzen chyba zeby utrzymywac porzadek. Wystarczy np spojrzec na miesiac wrzesien w kalendarzu - tam normalnie niemalze co drugie wydarzenie sie dubluje.
Druga sprawa - mam wrazenie ze koncerty i festiwale sa zatwierdzane wg gustu muzycznego osoby zajmujacej sie ich zatwierdzaniem. Przeciez nie kazdy musi gustowac tylko w jednym rodzaju muzyki. Nie rozumiem czemu np. nie zostaly zatwierdzone swego czasu koncerty CocoRosie czy Kosheen. Czyzby az tak mocno odbiegaly od nurtow muzycznych uprawianych na DP??
Dodano: 2007-07-01 20:36
Kuba z tym wrześniem to naprawdę jest jakaś tragednia - Behemoth/Apostasy Tour - tam się prawie wszystko powtarza :/
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2007-07-01 20:47
| cross-bow napisał(a): |
| Kuba z tym wrześniem to naprawdę jest jakaś tragednia - Behemoth/Apostasy Tour - tam się prawie wszystko powtarza :/ |
Jesli chodzi o Behemotha to nie wiem czy moj news byl pierwszy czy nie - bo dodawalem cala trase hurtem. Z reszta jesli juz sie dodaje to chyba wypadaloby podac caly sklad kapel na koncercie, ale to juz do pani uwaga, ktora dodawala. Behemoth nie bedzie gral sam w Krakowie, na trase wyrusza jeszcze z dwoma innymi bandami, ale poza tym:
Gothic.pl - 3 razy
F**k That S**t - - 2 razy
Bloodline - 2 razy
Nie wiem jak jest z innymi miesiacami bo sprawdzac mi sie nie chcialo juz.
Pozdrawiam
Dottore
Wydarzenia Dodano: 2007-07-01 20:58
Dzieki za info. Jezeli chodzi o wydarzenia nie ma obecnie jednej osoby odpowiedzialnej za nie wiec jest troche balaganu. (Ktos chetny?).
Poza tym chwilowo w tym dziale nie rejestrujemy kto dane wydarzenie zatwierdził, tak ze nie bardzo wiadomo kogo opierdolic - przydałby sie taz alerm jezeli ktos akcetpytuje identyczne wydarzenie. Powinien tez byc automatyczny mail do autora jezeli jego wydarzenie zostało odrzucone. Postaram sie to naprawić ale nie obiecuje, że dziś.
Life is complex: it has both real and imaginary components