Trauma - Neurotic Mass Dodano: 2007-09-09 14:55
świetna płyta, Trauma przebiła "Imperfect like God" - album światowej klasy, udowodniła że potrafi zaskoczyć. Powróciły solówki! całość albumu jest zwarta i konkretna. Hail Trauma.
Re: Trauma - Neurotic Mass Dodano: 2007-09-09 15:25
| Shelly napisał(a): |
| świetna płyta, Trauma przebiła "Imperfect like God" - album światowej klasy, udowodniła że potrafi zaskoczyć. Powróciły solówki! całość albumu jest zwarta i konkretna. Hail Trauma. |
:twisted: to chciałem powiedzieć :twisted:
Dodano: 2007-09-10 07:19
Mi tez sie album podoba. Przebija nawet najnowszego Behemotha i Riverside
.
Dodano: 2007-09-10 07:27
| Harlequin napisał(a): |
| Przebija nawet najnowszego Behemotha i Riverside |
Behemotha :?: nie zgodze sie z Toba ale Riverside napewno :!:
ogolem kapitalna plyta :!:
http://imperiummetalu.pl/
Dodano: 2007-09-10 07:52
| amaimon napisał(a): |
| [quote:7dc81db9f3="Harlequin"] Przebija nawet najnowszego Behemotha i Riverside |
Behemotha :?: nie zgodze sie z Toba ale Riverside napewno :!:
ogolem kapitalna plyta :!:[/quote:7dc81db9f3]
pewno mówie tak, bo nigdy nie byłem fanem Behemotha, choc trzeba powiedziec, ze 2 ostatnie ich płytki to naprawdę klasa :)
.
Dodano: 2007-09-10 08:22
| choc trzeba powiedziec, ze 2 ostatnie ich płytki to naprawdę klasa :) |
oj ja od zawsze bylem fanem Behemotha :wink: :twisted:
i zgadzam sie z plyty na plyte coraz bardziej mnie zaskakuja :twisted:
http://imperiummetalu.pl/
Dodano: 2007-09-11 18:59
ciekawe intro i ogólnie fajna cd;z utworów to chyba unexpected lie najbardziej mi sie podoba; nie umiem porównac traumy z behemothem...- to dla mnie coś innego....
Jak nie widac różnicy to po co się czesac:P
Dodano: 2007-09-11 22:59
To teraz moja kolej :twisted: Przede wszytkim prosze państwa zauważyć, że ta płyta jest zupełnie różna pod wzgledem brzmienia jak i kompozycji od pozostałych płyt. Płyta z pewnoscią znakomita ale nie powiedzialbym też, że najlepsza z ich dorobku. Osobiscie stawiam ją na rowni z "Imperfect Like A God" oraz "Determination". Neurotic Mass bardzo odpowiada mi pod wzgledem masy jaką chłopaki zarzucili bo dawno w kraju nie mielismy okazji posluchać tak cieżkiego, szybkiego i ciężkeigo grania (ktoś pamieta Lost Soul "Chaostream"?) Behemoth swoją najnowszą płyta nie przebił Traumy (przynajmniej w moim mniemaniu), a poza tym tworzą oni w pewnym sensie różną muzyke więc tak trudno tu troche o porównania :wink:
No ale pod jednym wszyscy jesteśmy zgodni, po raz kolejny nasi rodacy udowodnili jak mocno i przyjemnie potrafią kopać po dupskach :twisted: Jestem dumny, że jestem polakiem, a nasza muza w niczym nie jest gorsza od zagranicznej. Już nie ważne to, ze jest beznadziejnie wypromowana...chodzi o brzmienie i oryginalność bo jednak różnimy sie brzmieniem od szwedów czy amerykańców. Zgodzicie sie ze mną :wink: :?:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-09-12 07:33
| KostucH napisał(a): |
| To teraz moja kolej :twisted: Przede wszytkim prosze państwa zauważyć, że ta płyta jest zupełnie różna pod wzgledem brzmienia jak i kompozycji od pozostałych płyt. Płyta z pewnoscią znakomita ale nie powiedzialbym też, że najlepsza z ich dorobku. Osobiscie stawiam ją na rowni z "Imperfect Like A God" oraz "Determination". Neurotic Mass bardzo odpowiada mi pod wzgledem masy jaką chłopaki zarzucili bo dawno w kraju nie mielismy okazji posluchać tak cieżkiego, szybkiego i ciężkeigo grania (ktoś pamieta Lost Soul "Chaostream"?) Behemoth swoją najnowszą płyta nie przebił Traumy (przynajmniej w moim mniemaniu), a poza tym tworzą oni w pewnym sensie różną muzyke więc tak trudno tu troche o porównania :wink:
No ale pod jednym wszyscy jesteśmy zgodni, po raz kolejny nasi rodacy udowodnili jak mocno i przyjemnie potrafią kopać po dupskach :twisted: Jestem dumny, że jestem polakiem, a nasza muza w niczym nie jest gorsza od zagranicznej. Już nie ważne to, ze jest beznadziejnie wypromowana...chodzi o brzmienie i oryginalność bo jednak różnimy sie brzmieniem od szwedów czy amerykańców. Zgodzicie sie ze mną :wink: :?: |
Jedenz nielicznych zespołów, któy niczego nie rewolucjonizuje, a mimo to bardzo go lubię i cenie. Mi najbardziej podoba się "Imperfect like a god"
Nie ma rzeczy niemożliwych - jak się chce to mozna wszystko
Dodano: 2007-09-12 08:17
W ogóle polska scena metalowa jest raczej silna - vader, behemoth, decapitated, trauma, sceptic, dominium, asgaard, lux occulta (R.I.P.), riverside, antigama, nyia
.
Dodano: 2007-09-12 19:18
| W ogóle polska scena metalowa jest raczej silna - vader, behemoth, decapitated, trauma, sceptic, dominium, asgaard, lux occulta (R.I.P.), riverside, antigama, nyia |
Jak mogłeś nie wymienić takich znakomitości naszej sceny jak Devilyn, Kat, Virgin Snatch, Acid Drinkers, Horrorscope, Dies Irae, Hate czy wspomniany tu wcześniej Lost Soul a wymienić takowy Asgaard na przykład :?: :wink:
Dodano: 2007-09-12 21:06
| ki3r napisał(a): |
| Jak mogłeś nie wymienić takich znakomitości naszej sceny jak Devilyn, Kat, Virgin Snatch, Acid Drinkers, Horrorscope, Dies Irae, Hate czy wspomniany tu wcześniej Lost Soul |
Mamy Szanowni Towarzysze Forumowicze naprawde bardzo mocną scene muzyczną w naszym kraju i jestem z tego naprawde dumny. Dumny, że nasze zespły są poważane za granicą, promowane i mają szeroka publike.
Dodano: 2007-09-12 21:28
| Szkieletor napisał(a): |
| [quote:35400c0382="ki3r"]Jak mogłeś nie wymienić takich znakomitości naszej sceny jak Devilyn, Kat, Virgin Snatch, Acid Drinkers, Horrorscope, Dies Irae, Hate czy wspomniany tu wcześniej Lost Soul |
Mamy Szanowni Towarzysze Forumowicze naprawde bardzo mocną scene muzyczną w naszym kraju i jestem z tego naprawde dumny. Dumny, że nasze zespły są poważane za granicą, promowane i mają szeroka publike.[/quote:35400c0382]
me too, me too muthafucka :!: :twisted:
Dodano: 2007-09-12 22:02
| Młodafoka napisał(a): |
| me too, me too muthafucka :!: :twisted: |
Dodano: 2007-09-13 07:23
kurcze, może wymienie całą encyklopedie
pewno ze kat, virgin snatch, thy disease i klika innych kapel trzyma poziom - wymieniłem te, które przyszły mi na mysl
to moze jeszcze turbo, tenebrosus, cassus belli, christ agony, yattering, my insanity, guess why, delight, moonlight, artrosis, chainsaw .... uf, jak sobie przyomne wiecej to napisze :lol:
.
Dodano: 2007-09-13 16:49
Chodziło mi o to, że Asgaard to mocno przeciętna kapela i na bank nie decyduje ona o obliczu polskiego metalu na świecie 
Dodano: 2007-09-13 21:13
Chodziło mi o to, że Asgaard to mocno przeciętna kapela i na bank nie decyduje ona o obliczu polskiego metalu na świecie ![]() |
Dodano: 2007-09-13 21:35
| nie chce nic mówić ale ja w życiu nie słyszałem jeszcze o czymś takim jak Asgaard |
:?: :!: Kostek, to jest ta kraina co wikingów po śmierci wzywa :twisted: tera juz wiesz :?: :lol:
Dodano: 2007-09-13 21:51
| BarTolmai napisał(a): |
| :?: :!: Kostek, to jest ta kraina co wikingów po śmierci wzywa :twisted: tera juz wiesz :?: :lol: |
Czy Twój podpis to cytat z jakiegoś utworu Dominium? Tak mi sie jakoś koajrzy z ich pierwszym utworem z Mohocs Club... :roll:
Dodano: 2007-09-13 22:35
| [quote:de166ed2bd="BarTolmai"] :?: :!: Kostek, to jest ta kraina co wikingów po śmierci wzywa :twisted: tera juz wiesz :?: :lol: |
Czy Twój podpis to cytat z jakiegoś utworu Dominium? Tak mi sie jakoś koajrzy z ich pierwszym utworem z Mohocs Club... :roll:[/quote:de166ed2bd]
mlehehe :lol: [piwo] :twisted: to z "Ad Noctum" Limbonicznej sztuki
Dodano: 2007-09-13 22:52
mlehehe :lol: [piwo] :twisted: to z "Ad Noctum" Limbonicznej sztuki ![]() |
Dodano: 2007-09-13 22:57
[quote:57f1adc97a="BarTolmai"]mlehehe :lol: [piwo] :twisted: to z "Ad Noctum" Limbonicznej sztuki ![]() |
tejked izi mejt :D iś must szlafen :twisted: :lol:
Dodano: 2007-09-13 23:17
| tejked izi mejt :D iś must szlafen :twisted: :lol: |
Dodano: 2007-09-14 07:10
Chodziło mi o to, że Asgaard to mocno przeciętna kapela i na bank nie decyduje ona o obliczu polskiego metalu na świecie ![]() |
tez uważam że są przeciętni, ale mają miejscami przebłyski :wink:
.