Arch Enemy - Revolution Begins. Strona: 1

Arch Enemy - Revolution Begins Dodano: 2007-08-23 22:29

Z niecierpliwością czekam na nową płytę. Mam nadzieję, że grupa sprosta oczekiwaniom. Arch Enemy z płyty na płytę coraz bardziej się rozwija, moim zdaniem w dobrym kierunku. Ostatni krążek według mnie świetny, zobaczymy co pokażą tym razem. Podobno Angela zaczęła brać lekcje regularnego śpiewu..może zaskoczy wszystkich i wykorzysta go na nowej płycie?? Jakoś trudno mi sobie wyobrazić ją śpiewającą normalnie Ale kto wie? Zobaczymy.

Dodano: 2007-08-24 00:32

Z grubsza i brutalnie - power metal w ostrzejszej formie :wink:
tak czy siak muzyczka miła dla ucha 8) wirtuozerskie wykonanie i znakomite brzmienie mogą robić wrażenie. nowej płyty wysłucham z ciekawością ale bez większych emocji 8)

Dodano: 2007-08-24 07:18

Dla mnie od grają oni coraz gorzej, a "Doomsday maichine" to totalne rozczarowaie. Nie czekam na ten krązek, ale chętnie posłucham.

.

Dodano: 2007-08-24 20:27

ehh.. ja tez czekam .... arch enemy.. dziwnie porownac melodi black metal to power metalu w ostrzejzej formie ale cos w tym jest :):):)

brak

Dodano: 2007-08-24 21:17

no cóż kazdy odbiera na swój sposób 8) mi powerem podchodzą te melodyjki wplecione w riffy proste ale zagrane z kosmiczną szybkością. takie patenty nasi zachodni sąsiedzi już stosowali 8) no i teksty :D ''one for all, all for one, we're strong, we're one'' :lol: znakomite do śpiewania przy piwku i wurście 8) czepiam się ale jak juz wspomniałem wcześniej dla mnie jest to muzyka niezła, bez jakiejś tam specjalnej głębi. ot bardzo dobry produkt stworzony przez muzyków wirtuozów

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło