Arch Enemy - Revolution Begins Dodano: 2007-08-23 22:29
Z niecierpliwością czekam na nową płytę. Mam nadzieję, że grupa sprosta oczekiwaniom. Arch Enemy z płyty na płytę coraz bardziej się rozwija, moim zdaniem w dobrym kierunku. Ostatni krążek według mnie świetny, zobaczymy co pokażą tym razem. Podobno Angela zaczęła brać lekcje regularnego śpiewu..może zaskoczy wszystkich i wykorzysta go na nowej płycie?? Jakoś trudno mi sobie wyobrazić ją śpiewającą normalnie
Ale kto wie? Zobaczymy.
Dodano: 2007-08-24 00:32
Z grubsza i brutalnie - power metal w ostrzejszej formie :wink:
tak czy siak muzyczka miła dla ucha 8) wirtuozerskie wykonanie i znakomite brzmienie mogą robić wrażenie. nowej płyty wysłucham z ciekawością ale bez większych emocji 8)
Dodano: 2007-08-24 07:18
Dla mnie od grają oni coraz gorzej, a "Doomsday maichine" to totalne rozczarowaie. Nie czekam na ten krązek, ale chętnie posłucham.
.
Dodano: 2007-08-24 20:27
ehh.. ja tez czekam .... arch enemy.. dziwnie porownac melodi black metal to power metalu w ostrzejzej formie ale cos w tym jest :):):)
brak
Dodano: 2007-08-24 21:17
no cóż kazdy odbiera na swój sposób 8) mi powerem podchodzą te melodyjki wplecione w riffy proste ale zagrane z kosmiczną szybkością. takie patenty nasi zachodni sąsiedzi już stosowali 8) no i teksty :D ''one for all, all for one, we're strong, we're one'' :lol: znakomite do śpiewania przy piwku i wurście 8) czepiam się ale jak juz wspomniałem wcześniej dla mnie jest to muzyka niezła, bez jakiejś tam specjalnej głębi. ot bardzo dobry produkt stworzony przez muzyków wirtuozów