Silence. Strona: 1

Silence Dodano: 2007-08-04 12:43

Sluchajac ostatniej skladanki Accession Records zachwycalem sie intrem i oturem, skomponowanym przez slowenska formacje Silence. Postanowilem wiec bardziej zainteresowac sie muzykami.
Przesluchalem album Vain, tribute to a ghost i bardzo mnie zauroczyl. Elektronika alternatywna, wyraznie inspirowana dokonaniami Depeche Mode. Sztuka przez duze Sz
Nie moge jednak nigdzie znalezc ostatniego maxi albumu Silence Key wydanego przez Accession Records.
Ma ktos dostep do niego, badz innych nagran zespolu? (zajmuja sie takze sciezkami dzwiekowymi do filmow).

Jak odbieracie ich muzyke?

Dodano: 2007-08-04 17:56

Hoho :)
Silence słucham od pewnego już czasu...
I chyba dość mówi fakt, że jest na najczęściej słuchany przeze mnie zespół. Częściej nawet niż Depeche Mode
Osobiście mam z nimi tak, że przez jakiś czas mogę nie słuchać, ale jak sobie przypomnę i zacznę, to słucham przez kilka dni tylko ich.
Muzyka bardzo mi się podoba - jest taka jakaś świeża i przyjemna dla ucha.
Polecam :)

Dodano: 2007-08-05 12:45

Silence to nie epka, to dwupłytowy składak. Pierwsza płyta to "debeściak" zaś druga "rarities" - niepublikowane kawałki, w tym fragmenty muzyki do sztuk teatralnych, które Benko i Hladnik pisali. Zaś ostatnim albumem, ktory mozna poniekąd zaliczyć do dyskografii Silence jest zeszłoroczna płyta Laibacha "Volk" - posluchasz to zrozumiesz czemu

AlkorXIII -dziadek got

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło