Dodano: 2006-08-04 13:31
Trochę deszczu nikomu nie zaszkodzi =) A ja słyszałem że dziś o 18 na Cytadeli...
Dodano: 2006-08-04 15:52
A owszem z cukru nie jesteśmy, to się raczej nie rozpuścimy. My z Minawi przybędziemy nieco po 18.00, z tym, że dokładnie nie wiem ile to "nieco" będzie trwało, więc jakby zaczęło lać totalnie, na tyle żebyście postanowili się stamtąd oddalić, to proszę dać znać na fon dokądbyście ewentualnie się wybierali.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2006-08-04 19:47
Hah! A ja dziś miałem przyjemność spotkac Angaria, Ojca Dyrektora i Phantoma. I nawet browara się z nimi napiłem :D Ale o 17 musiałem się zmyc...fuck :evil:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-08-05 14:11
Qrwa :!: Co z moim bloodlustem dziś :!: :evil: :!:
Dodano: 2006-08-05 14:19
Qurwa...przychodź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2006-08-05 14:22
No qrwa chce przyjść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale qrwa mam takie dwie panie co mi qrwa nie chcą pozwolić i mam dwóch panów co mi pozwalają. No i qrwa...no.
Dodano: 2006-08-05 15:01
jak mozecie tak przeklinac?? :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-08-05 15:06
Ludzie do cholery!! Co się dzieje...dziś jest Bloodlust a nikt nic nie wie. Co gdzie i jak no i o której godzinie. Teraz jest całkiem fajne słoneczko, więc ja proponuje na Cytadeli znowu...wątpię aby dziś padało. I proszę was, piszcie tu coś na ten temat, bo jestem kompletnie zdezoriętowany.
Dodano: 2006-08-05 15:30
Synuś a cholera chmury widziałeś????? wyjrzyj za okno...
Dodano: 2006-08-05 15:44
Będe klnąć bo jestem wqrwiony :evil: U mnie co chwila pada wiec słonce to pic na wode w dniu dzisiejszym :twisted: Właśnie...ja tez poprosze o jakies konkrety odnośnie tego fucki'n'bloodlust :evil:
Dodano: 2006-08-05 15:56
Jako że nikt nie wyszedł z propozycja jakąkolwiek po ustaleniach z Żoną prponujemy spotkanie pod pregierzem na rynku o godz 19...a dalej proszę podac pocztą darkplanetową lub jakąkolwiek inną...coby sie radosna gromadka zebrała :twisted:
Dodano: 2006-08-05 16:28
Naramovice City Hard-XXX-Core Crew w mojej osobie :wink: razem z Atomufkowa zaloga planuja pojawienie sie w Bazylu po meczu Lecha z Zaglebiem, czyli ok godziny 21, liczymy, ze juz ktos bedzie :wink: no to zdrowie :!:
-----------------------
Ignite-Veteran
united we stand divided we fall
Dodano: 2006-08-05 16:47
Pogrzebany. Bez komentarza. Nie dzwonić. Można pisać tylko sms.
Dodano: 2006-08-05 16:54
Nie martw się...czekamy w takim razie na następnego BloodLusta
Dodano: 2006-08-05 22:01
Nie martw się? Ja się nie martwie. Stawiałem sobie za honorową sprawe stawienie się na tej imprezie i co? Czuje się jakbym wsadził najleprzemu przyajcielowi nóż w plecy. No dobra, może przekoloryzowałem. Ale zawiodłem was w każdym razie.
Dodano: 2006-08-06 00:19
Rozumiem emocje z powodu niemożliwości stawienia się na bloodlust'cie, ale jednak proponowałbym troszke powstrzymać bluzgi... tak dla zachowania formy na forum :wink: mnie też nie było a nie rzucam bluzgami.
Miechu nie martw się na pewno jeszcze będziemy mieli okazję się spotkać i wypić kilka browarów.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Dodano: 2006-08-06 11:16
ja nic nie mowie...stawilam sie i bylo milo i szokujaco...to teraz na nastepnym bl bedzie slub Hope i Varulva...
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Dodano: 2006-08-06 13:42
tja no calkiem fajnie bylo, ale chyba dziadek Alec jest za stary na takie biby bo jeszcze jakos nie bardzo odespalem :wink: milo bylo poznac tych co poznalem, wymienial nie bede bo jeszcze kogos pomine niechcacy :wink:
------------------
30 Seconds To Mars-From Yesterday
Dodano: 2006-08-06 17:45
Dodano: 2006-08-06 17:48
jeśli ktoś chce zdjęcia z wczoraj na których jest to proszę o podanie maila...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-08-06 18:01
Jo, rozumiem, Gwint. Ale to był taki dramat z mojej strony na maxa bo byłem 20km od Poznania i nie mogłem się zjawić. Na drugim bloodlust'cie musimy się koniecznie spotkać. Strasznie się fatalnie czuje przez to, że nie mogłem być. Jakoś tak mi bez życia.
Dodano: 2006-08-06 18:15
2 alphar -> ze niby ja zniknalem :wink: to nie mozliwe raczej, dziadek Alec zazwyczaj z imprezy wychodzi ostatni, ale mozliwe ze sie gdzies w odmetach bazyla zagubilem :mrgreen:
2 Hexe -> jesli sie na jakies zalapalem to poprosze na betondisco@tlen.pl
dziekujeu 8) :wink:
----------------------
Shudder To Think-Baby Drop
Dodano: 2006-08-06 18:31
Ja wstałam po imprezie około godziny temu, ehheheh