FORCES UNITED - pofestiwalowe poznańskie afterparty Dodano: 2007-07-22 18:10
mapewno się pojawię. :)
to będzie moja ostatnia impreza przed emigracją i chciałbym się ze wszystkimi pożegnać. :oops:
enjoy the violence
Re: FORCES UNITED - pofestiwalowe poznańskie afterparty Dodano: 2007-07-22 18:38
| Violator napisał(a): |
| mapewno się pojawię. :)
to będzie moja ostatnia impreza przed emigracją i chciałbym się ze wszystkimi pożegnać. :oops: |
no to ze mną też musisz się jakoś pożegnać :twisted: jak z wszystkimi to wszystkimi 8)
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-31 12:01
Liczę na dużą frekwencję i szaloną, imprezową noc. :twisted: :twisted:
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Dodano: 2007-07-31 17:32
Co prawda wspominać CP nie będę, bo się na tym nie znam, ale co mi tam - i tak wpadnę...
Fuck you dude!
Dodano: 2007-07-31 20:22
Uze -> dziękuje za pozdrowienia, które otrzymałam od Małej Chińskiej Zupki (:*)
Do pozostałych -> Liczę na rozrywkową noc w wyśmienitym klimacie. Powspominajmy :)
Dodano: 2007-07-31 21:15
| Indra napisał(a): |
| Uze -> dziękuje za pozdrowienia, które otrzymałam od Małej Chińskiej Zupki (:*)
|
:*
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-07-31 22:09
Z chęcią bym złożył je osobiście, ale:
Lubię każdy pretekst, do kontaktu z Małą Chinką,
drugim powodem jest mój wyjątkowo mały bank kontaktów telefonicznych do darkplanetowiczów
Mimo, że ja też się dobrze bawiłem na konkurencyjnym festiwalu, to mi Was brakowało, mam nadzieję, że odbiję sobie te braki na "afterparty". :)
Fuck you dude!
Dodano: 2007-07-31 23:28
| uzekamanzi napisał(a): |
| Lubię każdy pretekst, do kontaktu z Małą Chinką |
:oops: :oops: :oops:
| uzekamanzi napisał(a): |
| Mimo, że ja też się dobrze bawiłem na konkurencyjnym festiwalu, to mi Was brakowało, mam nadzieję, że odbiję sobie te braki na "afterparty". :) |
Nam też kogoś brakowało
Zatem do zobaczenia 4 sierpnia.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-08-01 01:41
No to zapowiada sie kolejny udany "bansik bansik" :D
Do zobaczyska ludziska xD :D
Dodano: 2007-08-01 10:20
Enola - EBM Storm dał się namówić w sobotę na zamku na udział,
a jeśli Phantom dotrwa - to też niech szykuje seta (info na gg od Ciebie odebrałem dopiero wczoraj w nocy)
na pewno podamy na screen i z audio całe The Curse i Panic - DoD - które
nagrałem no i jako podkład video - prawie 3h materiału z Bolkowa (bez montażu i bez cenzury)
Dodano: 2007-08-01 12:45
szkoda ze nie bede mogl wpasc i znowu zobaczyc te twarzyczki ludzi :) ale coz nie ma kasy na przyjazd a nawet jak bym przyjechal to i tak bym nie mial kasy.
Wiec zycze milej zabawy ludziska
Dodano: 2007-08-01 13:14
| NorwegianWinter napisał(a): |
| szkoda ze nie bede mogl wpasc i znowu zobaczyc te twarzyczki ludzi :) ale coz nie ma kasy na przyjazd a nawet jak bym przyjechal to i tak bym nie mial kasy.
Wiec zycze milej zabawy ludziska |
A ja sie powaznie zastanawiam... Jak ktos przygarnie kropka to czemu nie... Ciekawosc mnie zzera jesli chodzi o video Attacka szczegolnie te bez cenzury
Dodano: 2007-08-01 13:54
Mnaie wlasnie rowniez ciekawi video attacka i sie zastanawiam tylko tez ktos by musial mnie przygarnac hehe tylko na noc bym musial wrocic bo 6 nad morze 
Dodano: 2007-08-01 16:38
Jednak sie wybiorę... Czas zalać smutki :cry: :cry: :cry: :cry: 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-08-01 17:39
po to wlasnie ta impreza - na doła po castlowego
sądzę że jak co roku większość w niego wpada
Dodano: 2007-08-01 18:56
Ja sie wybiore na 50% tylko ktos by mnie musial przygarnac... ktos chetny ?
Dodano: 2007-08-01 19:33
Własnie! Zalać smutki
mimo, ze nie byłam na CP ( praca niestety) to pojawie się na imprezie i zobacze sobie video z CP :D
Dodano: 2007-08-01 19:51
| Attack napisał(a): |
| ...które
nagrałem no i jako podkład video - prawie 3h materiału z Bolkowa (bez montażu i bez cenzury) |
o żesz... ale wszyscy filmowani wiedzieli że są filmowani, prawda?? :oops: :twisted:
enjoy the violence
Dodano: 2007-08-01 21:20
| Violator napisał(a): |
| [quote:719195866e="Attack"]...które
nagrałem no i jako podkład video - prawie 3h materiału z Bolkowa (bez montażu i bez cenzury) |
o żesz... ale wszyscy filmowani wiedzieli że są filmowani, prawda?? :oops: :twisted:[/quote:719195866e]
wiedzieli? hehe :lol: Pewnie tylko Ci, którzy mówili do kamerki ,,Please, don't go" 8) :twisted:
Dodano: 2007-08-01 21:40
No właśnie, kiedy będzie można filmik ściągnąć z sieci żeby obejrzeć swe popisy wokalne, o których wspomniał Semjan? :D
Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)
Dodano: 2007-08-01 21:58
doprecyzuję :)
w sobotę nie poleci jeszcze videoclip CP 2007 (troszkę czasu zajmie nam montaż itp) ale poleci cały materiał jaki nagrałem bez montażu, na żywca - całkiem sporo się tego nazbierało
Dodano: 2007-08-01 21:58
Ja nie mam doła po każdym Castle Party, to zupełnie oddzielna sytuacja mnie do tego skłania - pije ktos ze mną? znaczy opija smutki?
Norweg :arrow: o ile nie będziesz u mnie nocował to mogę cię przygarnąć ale to bez sensu chyba skoro masz o 6 rano nad morze jechac nie sądzisz?? Ja nie zamierzam z imrpezy się zmywać rpzed 4, nawet jak zasnę to mam nadzieję że 'ktoś' mnie obudzi...
JAkiś bifor przed sobotą? Może być bifor, impreza, after :arrow: dłużej się nawalę, dłużej nie będę rozpamiętywać tego co mnie boli...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-08-02 01:45
nie jade o 6 rano nad morze tylko 6 sierpnia hehe :)
Dodano: 2007-08-02 07:41
Po głębszym zastanowieniu się....też myślę, że bym się wybrał na tę imprezę.
Jednak mam ten sam problem co Norwegian. W obcym mieście, po imprezie spanie na dworu jest mało komfortowe.
No i do tego moje przeziębienie....żesz jasna cholera...stanowią dwa argumenty przeciw :/
Dodano: 2007-08-02 07:46
Mnie tez nie bylo na Kaszel Party ale na imprezie planuje sie pojawic :)
.