Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 146

Dodano: 2007-11-23 09:59

dr_Faustus napisał(a):

P.S. U mnie week tez sie zapowiada boleśnie dla wątróbki, Kapelutek prawdopodobnie juz zdąża w moim kierunku

No to herbatka się zbliża :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-11-23 10:24

Dzień Dobry Minawi :* Witam chłopców :)

Skorzystam z rady Semjana i napije się kawki - mocnej jak jasna cholera. Mogła by ta jesień się już skończyć :/ I zima także...

pozdrawiam i miłego życzę.

Dodano: 2007-11-23 10:39

Witaj All

Minawi napisał(a):
No to herbatka się zbliża :wink:

Nawet nie wiesz Kasiu, jak mi tej herbatki brakowało. Do pełnej trójcy herbacianej jeszcze tylko nam poczciwego Regiska zabraknie, dlatego wypijemy jego działke za jego zdrowie :twisted: A o watrobke bede sie martwil w niedziele nad wieczorem i zapewne jeszcze w poniedzialek, tak wiec nastawcie sie prosze, ze na poczatku przyszlego tygodnia bede mogl byc nieco marudny :wink:

Dodano: 2007-11-23 10:44

<z ciemnego zakamarka rozlega się donośne mruczenie zadowolenia i wychyla się posępna postać>

Cóż szanowne Panie i Panowie kawka rumowa to pyszna rzecz i jakże odprężająca :twisted: :twisted:
A i herbatką nie pogardzę jeżeli w gustownym smaku...

<to powiedziawszy ponownie zatopił się w cichym kącie na dumaniu>

Dodano: 2007-11-23 10:51

<sączy herbatkę>
smacznego wszystkim
<wdzięczny uśmieszek>

Dodano: 2007-11-23 10:59

Witam Wilkodlaka :D :lol:

Siurp siurp siurp

Dodano: 2007-11-23 11:08

A herrrbatką eee to jest herbatki chcesz?
<dyg> :D

Dodano: 2007-11-23 11:12

Jeszcze siurpam kawę :D Ale dziękuję -skorzystam następnym razem :D

Dodano: 2007-11-23 11:33

Weekendzik...tup tup tup...słyszę jego tupot, zbliża się na krótkich nóżkach szybkimi krokami 8)

dr_Faustus napisał(a):

Do pełnej trójcy herbacianej jeszcze tylko nam poczciwego Regiska zabraknie, dlatego wypijemy jego działke za jego zdrowie :twisted:

To mnie już z "herbaten-grupen" wyautowałeś ? :lol: Mrauk! How sweet :twisted:

dr_Faustus napisał(a):
tak więc nastawcie się prosze, ze na poczatku przyszlego tygodnia bede mogl byc nieco marudny

Mówisz marudny? hmm...to chyba Twój problem :lol: :lol: :lol:

:arrow: astarot
daj no tego rumu 8) sępie :twisted:

:arrow: nimdraug
herbata? 8O bleeee tylko czarna na wskroś...mrauk! :wink:

tja....:) a dzionek sobie mija...fiu fiu fiu.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-11-23 11:38

Co bleeee? Herbatką gardzisz, na rzecz jakiej serco-jebki?
a nie to nie... :wink:
sama wypiję, tym razem anatolkę, czorrną, co by nie było...
jest kto chętny? 8)

Dodano: 2007-11-23 11:39

Semjan napisał(a):
:arrow: astarot daj no tego rumu 8) sępie :twisted:

&ltodchodzi do młynka i z majestatyczną miną miele świeżą kawę zaprawioną rumem...zaparza filiżankę i podaje Semjanowi>

Ktoś jeszcze :?: :?:

Dodano: 2007-11-23 11:40

Hmm, Nimdraug? Czyli ta, ktorej wszedzie pelno - zaraza jakas? Jeszcze tylko kolezanki Twej tutaj brakuje i bede sie bal otworzyc lodowke...[Z Wami jak z Leninem w starym dowcipie z czasow komuny]. Poza tym z herbata to odsylam do konkurencji... :evil:

Witaj drogi Astarocie! - jesli chodzi o herbatke to kto jak kto, ale Ty powinienes wiedziec o jakiej herbatce mowilismy z Kasia :twisted: tym bardziej jesli przygotowuje ja Kapelutek :wink:

Dodano: 2007-11-23 11:41

dr_Faustus napisał(a):
Hmm, Nimdraug? Czyli ta, ktorej wszedzie pelno - zaraza jakas? Jeszcze tylko kolezanki Twej tutaj brakuje i bede sie bal otworzyc lodowke...[Z Wami jak z Leninem w starym dowcipie z czasow komuny]. Poza tym z herbata to odsylam do konkurencji... :evil:

Łoł powiało chłodem :roll:
I chyba nie koleżanki a siostry

Dodano: 2007-11-23 11:46

A i owszem powialo drogi All-u.

Powody ku temu wyczytasz (miedzy wierszami) z posta poprzedniego...

:arrow: Semjanie - nie wyautowalem Cie absolutnie z "gruppen-herbaten". Jedynie skleroza dala o sobie znac, ze owy zakon tworza czterej bracia - nie trzej. O wybaczenie prosze :lol:

Dodano: 2007-11-23 11:47

Ach cóż za zaszczyt, w dodatku zielonym kolorem...
(skoro to nawiązanie do przesławnego Leniena, czemu nie czerwonym?)

"koleżanka" :lol: odpisze jeśli zechce
nie obawiaj sie zawartości czegokolwiek,
zarazki nie lubią 0 temperatur...skoro taką mnie tu ugościłeś

na koniec chlapnęłabym Ci kawcią w twarz, ale mi jej szkoda...

Pozrówka

Dodano: 2007-11-23 11:57

zarazek napisał(a):
Ach cóż za zaszczyt, w dodatku zielonym kolorem...
(skoro to nawiązanie do przesławnego Leniena, czemu nie czerwonym?)

Chcesz czerwonym? Prosze bardzo ZAMKNIJ DRZWI Z DRUGIEJ STRONY!!

zaraza napisał(a):
na koniec chlapnęłabym Ci kawcią w twarz, ale mi jej szkoda...

Fakt szkoda twarzy... Nastepnym razem jak sie bedziesz odgrazac to precyzyjniej prosze :twisted:

Dodano: 2007-11-23 12:01

Nie ma co dalej offtopować, bardziej czy też mniej precyzyjnie,
przeprosin ani nie usłyszałam ani sie nie spodziewam wybaczam Ci mimo to

smacznej kawy każdemu
< Nimdraug (i takiej wersji radzę się trzymać) kończy w spokoju własną>

Dodano: 2007-11-23 12:17

swieta nimdraug napisał(a):
przeprosin ani nie usłyszałam ani sie nie spodziewam wybaczam Ci mimo to

Wzruszylo mnie twoje milosierdzie...

Przeprosin uslyszec - nie uslyszysz, co najwyzej kiedys moze je przeczytasz...ale ku temu musi najpierw pojawic sie powod... :twisted:

Dodano: 2007-11-23 12:24

Panno zarazek - po kiego grzyba jakieś dziwne prowokacje i szczeniackie fochy. Proponuje osobiste żaluzje zostawić na PW, bo mnie osobiście gówno obchodzi oblewanie kawą, a na publicznym forum nie chce mi sie czytac takich wypocin :lol: :?:

.

Dodano: 2007-11-23 12:30

Dzien dobry wszystkim :*

Pół piątku minęło czyli czekać na druga połowe i całkowity chillout- mrrr

Ide po drugiego szatana co by wyrównać drżenie rąk

Dodano: 2007-11-23 12:39

Witam Wszystkich po raz kolejny - z tego co widze, to chyba najciekawsze miejsce do gawędzenia na tym portalu :lol: Kawusia o poranku była, a i była taka kiepska z automatu też.

Pozdrawiam wszystkich

Nie ma rzeczy niemożliwych - jak się chce to mozna wszystko

Dodano: 2007-11-23 12:41

astarot napisał(a):
[quote:8a0cd9e0bb="Semjan"]:arrow: astarot daj no tego rumu 8) sępie :twisted:

&ltodchodzi do młynka i z majestatyczną miną miele świeżą kawę zaprawioną rumem...zaparza filiżankę i podaje Semjanowi>

Ktoś jeszcze :?: :?:[/quote:8a0cd9e0bb]

No :!: To :!: To ja rozumiem :twisted: Jesteś WIELKI :lol: Czapkę z głów, proszę :D przed Waszmością

Harlequin napisał(a):
Panno zarazek - po kiego grzyba jakieś dziwne prowokacje i szczeniackie fochy. Proponuje osobiste żaluzje zostawić na PW, bo mnie osobiście gówno obchodzi oblewanie kawą, a na publicznym forum nie chce mi sie czytac takich wypocin :lol: :?:

Popieram Stańczyka.[/quote]

:arrow: nimdraug
[color=cyan]Słuchaj koleżanko, Tu nie robi się dymków, bo Nam to nie odpowiada. Jako Szef tego przybytku zwracam delikatnie uwagę. Masz wąty? pisz na PW.
Zastanawia mnie jakąż to kawką chcesz lunąć Dottore w twraz :?: :!: 8O Anatolką? :lol: No nie przesadzaj. Kawa, a wyrób kawowopodobny to chyba "malutka" różnica.

:arrow: haloooo! gdzie jest ten pieprzony dress-code? 8O <wale głową w biurko...>

:arrow: Faustus.
Ty sie Brachu nie denerwuj. Chyba nie ma czym?...nieprawdaż? to tylko ujadanie z za płota :lol:
Co do "herbaten-grupen" to ja już tam swoje wiem. Zapamiętanie Ci zostanie.

:arrow: vindaloo
Pozdrawiam. Tak, masz rację tu można miło pogawędzić wbrew pozorom

Dodano: 2007-11-23 12:45

Hmm ale przecież Nimdraug nic złego nie zrobiła :D Nie wiem skąd te nerwy i zimne i bezsensowne słowa - z obu stron.

Ehhh schodzę z neciku. Dzień nudny, i taki niekolorowy - i jakoś cicho bez...
Dobrej Kawy życzę i dnia.

pozdrawiam
Allanon

Dodano: 2007-11-23 13:02

dr_Faustus napisał(a):
[quote:cf382f4783="swieta nimdraug"]przeprosin ani nie usłyszałam ani sie nie spodziewam wybaczam Ci mimo to

Wzruszylo mnie twoje milosierdzie...

Przeprosin uslyszec - nie uslyszysz, co najwyzej kiedys moze je przeczytasz...ale ku temu musi najpierw pojawic sie powod... :twisted:
[/quote:cf382f4783]

Nie wiem o co Ci chodzi, drogi Panie, że się tak czepiasz? Zazdrościsz czegoś?
Jak masz jakieś uprzedzenia względem nas, zapraszamy do prywatnej rozmowy, bo ja tu nie widzę sensu wrzucania, w dodatku nieuzasadnionego na publicznym forum...
Nie wiem, może chcesz tu nas skompromitować, publicznie obrazić?? Ależ proszę bardzo, jak Ci to ulży... Mnie to ani ziębi ani grzeje co o nas myślisz. Mamy znajomych, którzy i tak wiedzą jakie jesteśmy i za to nas szanują. A to zdanie liczy się dla nas najbardziej w przeciwieństwie do Twego- przecież Ty nas w ogóle nie znasz, więc skąd wysuwasz wnioski i nazywasz zarazą?

Przepraszamy innych forumowiczów za tego offtopa, ale uważam, że mamy jakiekolwiek prawo do obrony...
Pierwszy i ostatni raz- promise
:roll: :roll:

Dodano: 2007-11-23 13:06

Rubi napisał(a):

Przepraszamy innych forumowiczów za tego offtopa, ale uważam, że mamy jakiekolwiek prawo do obrony...
Pierwszy i ostatni raz- promise
:roll: :roll:

ależ proszę :roll: :roll:
Pierwszy i ostatni raz wybaczam :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło