Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 183

Dodano: 2008-01-10 13:15

S. Dzia za kawe, a o gratisach porozmawiamy pozniej :wink:

cold_sea napisał(a):
co do neo , snow itd , to teraz o niebieska tabletke latwiej tylko ze dzialania lub jak kto woli skutki uboczne

Taaa, idziesz do lekarza, a on przepisuje Ci kilo viagry, super, skutki uboczne sa ogolnie zanane :lol:

cold_sea napisał(a):
dodatkowa para cyckow powinna sie znalesc , te tysiace czytajace ten temat moglyby nas wszystkich zasypac cyckami ... tysiace skrytopijcow kawowych

Nie bierzemy byle jakich cyckow, bez takich prosze, jak juz mozna zorganizowac casting i w drodze eliminacji wybrac te najbardziej cool

Witam Cie Gniewko:* Cos Ci spadło :wink:

Dodano: 2008-01-10 13:34

Semjan napisał(a):
[quote:6039235ef4="Selene69"] CYCA

CYCA[/quote:6039235ef4]
Selene69 napisał(a):
CYCE

Semjan napisał(a):
CYCE
CYCE

Selene69 napisał(a):
CYCOM

Semjan napisał(a):
CYCKÓW

cold_sea napisał(a):
CYCKÓW

cold_sea napisał(a):
CYCKAMI

Selene69 napisał(a):
CYCKÓW

Tematy o CYCKACH hmm, TO ZNAK, ZE WEEKEND SIE ZBLIZA :lol: dobrze, ze do zdrowia wracam

Czy moge sie przylaczyc do JURY w castingu na Cycki?
Moze bym i ja skorzystal :wink:

Dodano: 2008-01-10 13:58

Dr oczwyscie :) kazda para rak sie przyda bo
jury dziala glownie przez dotyk

tylko dziewczyny troche powagi , jak to zwykl mawiac porucznik borewicz

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-10 14:03

dr_Faustus napisał(a):
Czy moge sie przylaczyc do JURY w castingu na Cycki? Moze bym i ja skorzystal :wink: [/color]

Ja też się dołączam :twisted:

.

Dodano: 2008-01-10 14:09

Tower, tower, We have a problem :wink:

JURY jest wieksze od ilosci kandydatek mniej wiecej w stosunku 5 do 0

i co teraz? :lol:

Dodano: 2008-01-10 14:22

Nie i basta!
Cycuszki sami z S. wybierzemy :evil: ...no dobra :D ...damy pomacać jurnym jurom :D miejcie coś i dla siebie :lol:
Informacja dla chetnych cycuszków:
Myjcie się dziewczyny! nie znacie dnia ni godziny! :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-01-10 14:34

Semjan napisał(a):
Nie i basta!
Cycuszki sami z S. wybierzemy :evil: ...no dobra :D ...damy pomacać jurnym jurom :D miejcie coś i dla siebie :lol:

PRAWIE JAK PIES OGRODNIKA :wink:

Dodano: 2008-01-10 14:40

dr_Faustus napisał(a):

PRAWIE JAK PIES OGRODNIKA :wink:

a ja na to tak :D
http://www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=2900

Prawie robi dużą różnicę :D

Dodano: 2008-01-10 14:59

a co Doktorre, chcesz się swoimi pochwalić...? :twisted: a mi chodziło tylko o konkretne wygrzanie a nie zaraz o jakies zberezeństwa zboczuchy jedne :mrgreen: mimo wszystko pozdrawiam dziś z nad wielgachnego parującego kubasa kawy i życze wam wszystkim kawowicze miluśkiego weekendu :D

Dodano: 2008-01-10 15:05

Narea napisał(a):
a co Doktorre, chcesz się swoimi pochwalić...? :twisted:

Ja? Eee tam - ja nie mam czym sie chwalic, mam miseczke 0.25 A :wink:

Narea napisał(a):

a mi chodziło tylko o konkretne wygrzanie a nie zaraz o jakies zberezeństwa zboczuchy jedne
My Ciebie tez Nareo :lol:

Dodano: 2008-01-10 16:14

Semjan napisał(a):
Nie i basta!
Informacja dla chetnych cycuszków:
Myjcie się dziewczyny! nie znacie dnia ni godziny!
:lol:

<zaciera ręce>
mihahahaha, no to sobie pomacamy :twisted:
<rozmarzyła się>

Sem, ostatnie zdanie sprawiło, że leżę i się zwijam, ze śmiechu naturalnie :wink:

Acha, zaznaczam, że sylikony odpadają w przedbiegach, przynajmniej u mnie :wink:

Schodząc z (tematu) cycków, już w domku, zmęczona jestem bardzo, masaż by się przydał (pomarzyc można), ehhh, idę się zakopac w czarnej pościeli i odpocząc

Dodano: 2008-01-10 16:30

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

Bry Państwu 8)
Widzę mały kasting na horyzoncie 8
Oficjalnie zgłaszam się jako kandydatka, ale...ryzyk-fizyk...bierzecie w ciemno lub czekacie na inne kandydatki (nigdy nie byłam typem, który lubi uczestniczyć w tego typu rywalizacji...w końcu nie miałam wpływu na moją fizjonomię...ale dla Was zrobię huge wyjątek 8) Może utworzymy S'N'S ? 8) ).

No a tak poza tym...weekend mówicie...kto będzie miał wolne ten będzie miał...mnie czeka niestety masa roboty z rozliczeniami końcowo-rocznymi :?

Eh...

A co do snów...Także cierpię na tą przypadłość co Wy (Dottore i Cold) - gdy mnie coś trapi, zbierze na refleksje lub zwyczajnie przed snem rozmyślam o tym, o czym nie miałam czasu podumać za dnia - wówczas po przebudzeniu łapię się na tym, że mylę sen z jawą : np. jestem przekonana, że coś komuś obiecałam i za Chiny nie wiem czy taka sytuacja miała miejsce w rzeczywistości, czy też jest wytworem mojej podświadomości.
Fakt...czasem się w tym gubię...

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-01-10 17:09

nomay napisał(a):

Oficjalnie zgłaszam się jako kandydatka, ale...ryzyk-fizyk...bierzecie w ciemno lub czekacie na inne kandydatki (nigdy nie byłam typem, który lubi uczestniczyć w tego typu rywalizacji...w końcu nie miałam wpływu na moją fizjonomię...ale dla Was zrobię huge wyjątek 8) Może utworzymy S'N'S ? 8)

Hmmm..jako jedne z dwóch S jestem w stanie w ciemno zaakceptować Twoją kandydaturę, nawet bez wstępnego macania i castingu 8)

Dodano: 2008-01-10 17:21

nomay napisał(a):

Oficjalnie zgłaszam się jako kandydatka, ale...ryzyk-fizyk...bierzecie w ciemno lub czekacie na inne kandydatki (nigdy nie byłam typem, który lubi uczestniczyć w tego typu rywalizacji...w końcu nie miałam wpływu na moją fizjonomię...ale dla Was zrobię huge wyjątek 8) Może utworzymy S'N'S ? 8)

Kolego Semjan, widzę, że się zgadzamy :twisted:

Maleńka, bierzemy Cię 8) :wink:

2s + n wzór na trójkąt równozboczny :lol:

Dodano: 2008-01-11 02:42

"INSOMNIA"
Siedze tak w czterech scianach, gdzie jedynym swiatlem jest blask przygasajacej swiecy. Z glosnikow cicho sie saczy "Łza dla cieniow minionych".
Tak bardzo potrzebowalem alkoholu, ze w koncu uleglem pokusie. Zza baru wytaszczylem i przynioslem flaszke. Aspiryne zamienilem na kieliszek...Mimo wszystko wciaz zdradzam swego przyjaciela Davidoffa, hmm mamy kryzys w zwiazku, ciche dni, separacje, a moze i rozwod...

Dryfuje po oceanie, po bezmiarze mysli "..rozrzucam korale wspomnien...", patrzac pustym wzrokiem w ten ledwo tlacy sie knot swiecy... a "okret moj plynie dalej...".
Doprawdy plynie?
Dryfuje?
Czy moze tonie?
I wokol ta cisza, bloga, niepokojaca i przerazajaca zarazem... Tak cicho, az boli i krew leci...
"nie ma Cie... jest noc",
"nie ma mnie...",
a "jeszcze niedawno ogien tlil" i "pamietam rozkoszny wiatr.."
Swieca zgasla.

Hmm, nic tu chyba po mnie,

Spijcie dobrze moi dekadenci...

Dodano: 2008-01-11 10:38

nomay (Bicz)
nomay

Bry...tylko komu?
Jestem pierwsza, po raz pierwszy :D
:arrow" Selene - oj zboczny, zboczny i to jeszcze jak ! 8)
<zagląda za ladę...uuu...chorowity Dekadent śpi jeszcze...-niech śpi, niech mu się coś miłego śni...ciiiiicho sza-...w kocim stylu zaparza kawy...dobrze, że już ją wczoraj ktoś zmielił...>

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-01-11 11:47

<wbiega do kawiarni>

rozglada sie

- witaj Nomay

<mruczy cos pod nosem>

gdzie sie wszyscy podziali ?

poleje sobie kawy i pozwolisz nomay ze sie przysiade.

ps. Dr_ sa okrety ktore nie maja portu ...

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-11 12:45

Witam Was moi mili.
- Nomay:*
- Dottore <graba>
- Cold <graba>

jestem zarobiony:/ nawet na kawę nie mam czas...żesz *huj by to wrrrr :/

Dodano: 2008-01-11 12:45

Witajcie kawowicze :). Nomay :*, Cold <graba>. Troszkę tu dziś pustawo, ale może się później rozkręci.

Kawa do łapki i zaczynamy dzień. Cholera, za 3h mam egzamin, a nic jeszcze nie umiem :/. Wspierajcie mnie psychicznie .

O, Semjan. Nie zauważyłem nawet jak wszedłeś

Dodano: 2008-01-11 13:46

nomay (Bicz)
nomay

Witam Panów :*:*:*
Mała przerwa w pracy (w końcu nie można dopuścić do przegrzania się głównego organu analitycznego 8) )
<odwraca wzrok w stronę baru...wszędzie cyferki>
Czas na kolejną filiżankę...tym razem kupaczino z cynamonem...

Dodano: 2008-01-11 13:49

nomay napisał(a):
Czas na kolejną filiżankę...tym razem kupaczino z cynamonem...

Przepraszam, kupa czego? :lol:

Dodano: 2008-01-11 14:21

nomay (Bicz)
nomay

Wain...hmm...kupaczino - spolszczona, odwrócona wersja cappuccino...
Poza tym nie filozuj i nie zastanawiaj się tak nad tym...ucz sie lepiej...egzamin coraz bliżej 8)

Dodano: 2008-01-11 14:23

Oj, zażartować już nie można? :wink: A uczę się cały czas. Najwyżej podejdę do niego jeszcze raz

Dodano: 2008-01-11 14:37

nomay (Bicz)
nomay

Oj tam oj tam...pewnie, ze można...ja po prostu próbuję przestawić Twoje skupienie na naukę do egzaminu...po co podchodzić do niego ponownie...naucz się raz a dobrze (w najgorszym wypadku - wystarczająco)...Jeśli wychodzisz z założenia, ze będziesz powtarzał rozrywkę, to po co teraz czas tracisz? Na trzecim roku to zrozumiałam - zerówki są dla ludzi - przysiądziesz raz a porządnie i zyskujesz mnóstwo wolnego czasu, który można spożytkować w zdecydowanie milszy i bardziej interesujący sposób niż ślęczenie nad notatkami... Bez sensu stukać materiał tak, by musieć go sobie za dwa tygodnie znów wbijać do głowy

Takkk...koniec fajrantu

Dodano: 2008-01-11 15:11

nomay napisał(a):

<odwraca wzrok w stronę baru...wszędzie cyferki>

matrix :D uwazaj bo zaczniesz kontrolowac swiat :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło