Dodano: 2007-12-03 12:00
Kurcak, dawno Cie nie słyszałem :) miło Cie znowu widziec z taka samą ilościa milusich piórek. tylko uwazaj bo H5N1 pod płockiem wykryli :/
.
Dodano: 2007-12-03 12:19
Witaj S.
co do zakładzików :) <zaciera ręce> możemy przyjąć: aspekt pieniężny lub sexualny :D haha...a tak poważnie. Porobimy zakałdziki z jakimiś drobnymi wirtualnymi groszakami, ja będę przyjmował zakłady i prowadził statystyki :lol: Nie bójcie się, zrobie to rzetelnie 8) chyba, że się upiję absyntem :lol:
Ależ ten dzionek się wlecze:) ma Ktoś nozyczki? przytniemy go :wink:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-03 14:43
Witam piekne panie, Aniu i Selenko :*, witaj Harl
Patrze, ze zrobilo sie pilkarsko, hmm.. Do hazardzistow nie naleze, ale w sumie z Wami z checia sie pobawie w obstawianie wynikow. Tak wiec obstawiamy wszystko po kolei, czy tylko nasza grupe?
Semjanie - jakies jasne zasady ustalamy i mozemy zagrac miedzy soba :lol:
Serdecznie pozdrawiam cala zaloge
Dzis jestem tylko przelotem niestety, tak wiec w razie jakbym sie nie zjawil juz to zycze wszystkim milego dnia, a Selence udanych zakupow..
Dottore
Dodano: 2007-12-03 15:27
Witajcie Chłopcy!
:arrow: Harl, w statki jeszcze nie gram, kataru tez nie mam :lol: piorka tez na miejscu 8)
:arrow: Semjan, aspekt pieniezny mnie nie interesuje, jestem po wypłacie :lol:, a seksualny brzmi intrygujaco :wink:
Nozyczki? Wystarczy, ze sie napijesz, dzien sam sie urwie :wink:
:arrow: Dottore, juz po zakupach, kupiłam dwie spodniczki, w tym jedna jest najkrotsza w całej mojej karierze 8O masakra, ale jest sliczna no i jeszcze bluzka na ktora polowałam od dłuzszego czasu 8) Wnioski: zakupy sie udały :D
Pozdrawiam serdecznie z bunkru Delticom AG :lol: :*
Dodano: 2007-12-03 16:27
Dobry wieczor Selene,Fauście jakoś dziś tu pusto ...
Ps. Jak ma ktoś dobry motyw na zabicie sąsiada bede wielce wdzięczna za poradę
:evil:
Dodano: 2007-12-03 18:26
Witam syćkich kawopijców 8)
:arrow: HAniu...polecam ustawienie potencjometra na niebezpiecznie wysoki poziom i puszczenie jakiegoś wybitnie nie-popowego krążka, jeśli to nie pomoże to zostaje uraczyć delikwenta sałatką z difenbachii :twisted:
:arrow: Selene no to chociaż Tobie się zakup udały...ja niezdedy nie znalazłam nic dla siebie...a szukałam i szukałam i szukać nadal muszę :roll:
Zakłady powiadacie 8) i to piłkarskie 8) Przyłączę się a co tam! No właśnie..a obstawiamy tylko grupę, w której jest Polska czy..jak? :)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-03 18:53
:arrow: Nomay słodkie czmokaszki :* młaaa:*
:arrow: Dottore
Najpierw skoncentrowałbym się na naszej grupie, potem na rozgrywce pomiędzy zespołami, kótre wyjdą z grupy:)
Zasady się określi i mały hazardzik po uprawiamy:)
:arrow: Hanahhh
Weź packę na muchy i zabij dziada :) wklep go w ziemię gdzie miejsce tego kartófla
:arrow: S.
Zakupy udane...toż to święto dla Kobiety! Pić , palić nie żałować, dawać tyłka , recytować :D Po udanych zakupach feta musi być
:lol:
Aspekt seksualny brzmi nie tyle intrygująco ...co soczyście. Mrauk!:D
Dodano: 2007-12-03 19:09
Witam wszystkich po przerwie!
Jestem trochę zmęczona, bo robimy tu małe sprzątanko 8)
Pierzemy, zmiatamy, odkurzamy, no zobaczymy jak będzie wyglądać Śmietnik po remoncie
Mam nadzieję, że DC nie trzeba aż tak remontować :) Więc poproszę o jakąś kawę, najlepiej z rumem :twisted:
Pozdrawiam 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-12-03 19:12
| HANAHHH napisał(a): |
| Ps. Jak ma ktoś dobry motyw na zabicie sąsiada bede wielce wdzięczna za poradę
:evil: |
Jakis fortepian z okna, cos teges, lodowka :lol:
Popros swojego burka, zeby mu na wycieraczke narobił :lol:
zatrudnij mnie za drobna odplata :wink: mozliwosci jest wiele :wink:
| nomay napisał(a): |
| Selene no to chociaż Tobie się zakup udały...ja niezdedy nie znalazłam nic dla siebie...a szukałam i szukałam i szukać nadal muszę Rolling Eyes |
Czasem i tak bywa, najlepiej na nic sie nie nastawiac, nie szukac, a wtedy najfajniejsze rzeczy sie znajduje :D :wink:
| Semjan napisał(a): |
| S.
Zakupy udane...toż to święto dla Kobiety! Pić , palić nie żałować, dawać tyłka , recytować Very Happy Po udanych zakupach feta musi być Razz Laughing Aspekt seksualny brzmi nie tyle intrygująco ...co soczyście. Mrauk!Very Happy |
Prawie jak slogan Samoobrony: ruchac, jebac, nic sie nie bac :twisted: :wink:
Ano swieto, bo jestem zadowolona :D
Mrauk, soczyscie? Supii :wink: To ja gram, zakładam sie i co tylko, za TAKA nagrode, tja, grzechem by było nie skozystac :twisted:
EDIT: Własnie przeczytałam jakie zespoły zapowiedziały sie na M'era Luna 2008: ASP, Combichrist, Hocico, VNV Nation, normalnie nie moze mnie tam zabraknac :D:D:D
Dodano: 2007-12-03 19:29
| minawi napisał(a): |
| Jestem trochę zmęczona, bo robimy tu małe sprzątanko 8)
Pierzemy, zmiatamy, odkurzamy, no zobaczymy jak będzie wyglądać Śmietnik po remoncie Mam nadzieję, że DC nie trzeba aż tak remontować :) Więc poproszę o jakąś kawę, najlepiej z rumem :twisted: |
Witaj Minawi.
Oto kawa+rum Astarota, który mu wypadł z za pazuchy gdy był tu ostatnim razem. Ano wszędzie trzeba zrobić świąteczne porządki nawet w śmietniku za domem co by nie przysypał niczym śnieżna lawina.
Co do DC, myślę, że ma się dobrze, o remonty sami dbamy
Harl jako barowy mechanik potrafi z łyżki i dziury w ścianie teleport robić na ogródek piwny :D :lol:
:arrow: S.
Czy ja powiedziałem soczyście? nie ..niee..nieee. BARDZO SOCZYŚCIE :twisted: :twisted: :twisted:
Pozdrawiam Sem.
EDITH PIAF: NO to normalnie gnaj na ML'08 i się nie oglądaj :wink: Pokibicujemy Ci by sił starczyło Ci na wszystkie formacje.
:wink:
Dodano: 2007-12-03 20:03
Witajcie ponownie moi drodzy :lol:
| Selene69 napisał(a): |
|
:arrow: Dottore, juz po zakupach, kupiłam dwie spodniczki, w tym jedna jest najkrotsza w całej mojej karierze 8O masakra, ale jest sliczna no i jeszcze bluzka na ktora polowałam od dłuzszego czasu 8) Wnioski: zakupy sie udały :D |
Hmm, Jestem niezmiernie ciekaw Selenko, jak sie prezentujesz w nowych fatalaszkach :lol: A co do Mera Luna, mnie osobiscie poki co jakos nie zacheca zadna z tych kapel do uczestnictwa w tym fescie, ale poczekam az wszystko bedzie jasne...
| Ania napisał(a): |
| Ps. Jak ma ktoś dobry motyw na zabicie sąsiada bede wielce wdzięczna za poradę |
Aniu nic prostszego :wink: Goraco polecam poradnik mlodego terrorysty "Zabij go sam" :wink: Na zapleczu mam gdzies jeden egzemplarz skitrany :twisted:
| Semjan napisał(a): |
| Najpierw skoncentrowałbym się na naszej grupie, potem na rozgrywce pomiędzy zespołami, kótre wyjdą z grupy:)
Zasady się określi i mały hazardzik po uprawiamy:) |
A mi teraz Semjanie przypomnialy sie czasy studenckie i nasze zaklady. A moze bysmy tak obstawiali cale mistrzostwa? Ulozymy razem jakies jasne zasady na zapleczu, podamy do publicznej wiadomosci i ruszymy z zakladami :wink: Co myslisz w tym temacie Brachu? Mi sie wydaje, ze moze byc niezla i ciekawa zabawa dzieki temu. A o nagrodach sie pomysli. Nagrody o zabarwieniu seksualnym, soczyscie seksualnym oraz wiele innych kombinacji - czemu nie? :twisted:
:arrow: Witaj Minawi, a co tutaj sprzatac? :lol: Tutaj wszystko jest w najlepszym porzadku, wszyscy maja sie dobrze, a kontrole sanepidu przeszlismy pomyslnie :wink: Zastanawia mnie tylko co oznacza to dziwne "gothfx" pod avatarami...
Pozdrawiam wszystkich
Dottore
Dodano: 2007-12-03 20:34
| dr_Faustus napisał(a): |
|
:arrow: Witaj Minawi, a co tutaj sprzatac? :lol: Tutaj wszystko jest w najlepszym porzadku, wszyscy maja sie dobrze, a kontrole sanepidu przeszlismy pomyslnie :wink: Zastanawia mnie tylko co oznacza to dziwne "gothfx" pod avatarami... |
No mnie nie chodziło o ten temat akurat, ale że jesteśmy jakby nie patrzeć też w Śmietniku, to w szerszym pojęciu ;] TRzeba było trochę chwastów powyrywać...
Co do tych goth-efektów na profilu to oczywiście czary mary Kuby, pewnie jakieś nowe zaklęcie gotHyckie :wink: NAjlepiej nie zwracac na to uwagi
Dodano: 2007-12-03 21:34
|
No mnie nie chodziło o ten temat akurat, ale że jesteśmy jakby nie patrzeć też w Śmietniku, to w szerszym pojęciu ;] TRzeba było trochę chwastów powyrywać... Co do tych goth-efektów na profilu to oczywiście czary mary Kuby, pewnie jakieś nowe zaklęcie gotHyckie :wink: NAjlepiej nie zwracac na to uwagi ![]() |
Nie ukrywam - dalo sie zauwazyc Kasiu owe porzadki. Widze, ze pare, ze tak sie wyraze "krolujacych" smietnikowych tematow rozplynelo sie w przestrzeniach :wink: Dziwnie sie porobilo :?
A co do czarow Kuby - skoro je zaczal znowu to ja wole nie znac szczegolow, poczekam na efekty :wink:
EDIT: Zycze wszystkim dobrej nocy. W Danzigu wichura, ze malo mi szyb z okien nie wywali... 8O
Dodano: 2007-12-04 07:07
Witam :)
Melduję się na stanowisku i życzę miłego dnia, a teraz do kaaaawy!
Dodano: 2007-12-04 07:43
Witam Brata Semjana
Melduje sie takze, ale coffe bedzie za pare chwil. A teraz male obwieszczenie dla naszych stalych bywalcow i kto wie, moze nie tylko :lol:
Wczoraj z Semjanem na zapleczu, obmyslelismy zasady (narazie jest to maly ich zarys) zabawy polegajacej na typowaniu wynikow meczy ME. RULESY obwiescimy w pozniejszym terminie :wink: Poki co mamy pytanie - Kto sie przylaczy do zabawy?
Serdecznie pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-12-04 08:38
Witam również, dziś tylko 10minut spóźnienia
Jaki spokój na forum, aż miło i przyjemnie 8)
Dziś żadnych słodyczy - wczoraj wciągnęłam chyba z 4000 kalorii łącznie, hehe, trzeba by go w weekend jakoś sensownie spalić :twisted:
Pozdrawiam znad kawy i sandwicha :)
Dodano: 2007-12-04 08:44
Witam Spoznialska :wink:
| Jaki spokój na forum, aż miło i przyjemnie |
Po wczorajszych porzadkach, nasza caffejka stala sie najpopularniejszym miejscem tutaj... Hmm, chyba bedzie trzeba trzymac "bardziejszy" fason :twisted:
Dodano: 2007-12-04 09:04
:arrow: Minawi
Witam. poczęstuj sandwichem albo podziel się tym, który wcinasz :lol:
No spokój...czyż nie cudownie? 8) Morza szum...mmm...ptaków spiew...mmm...lalala..lala :lol:
Niemartw się, przegonią temat młode wilki :wink: Ale fakt fason trzeba trzymać jak spiewał Kazik Staszewski w utworze ,,Knajpa szyderców" ups..Morderców
niah niah.
Z okazji Barburki walniem se po czarnej jak wungiel kawce. Kto jest za? Kto przeciw? Kto się wstrzymał od głosu? Nie widzę, dziękuję. :twisted:
Dodano: 2007-12-04 09:15
Witam :) kawusia w łapce i oznajmiam, że przyłączam sie do typowania :twisted:
.
Dodano: 2007-12-04 09:16 Zmieniono: 2007-12-04 09:29
Tak wogóle to Dzień dobry wszystkim
Zła dziś jestem jak cholera :evil: - plany sylwestrowego szaleństwa w górach, spoczęły na mojej głowie SHIT SHIT (to uciążliwe), a dogadanie się z Panem Zdenkiem, tym bardziej na dodatek gość sepleni , albo mi się juz zdaje.
Co DO PLANU ZABICIA SĄSIADA
:arrow: Zatrudnie Selene co by jak Women Cat w mini hi-załatwiła właśnie dziada !!!
Ja bede zrzucać na niego nie potrzebny sprzet AGD i dobijać łapką jak Semjan podpowiedział(też chce mieć w tym swój udział)...
A Dottore pożyczy ksiązke wspomnianą - jest tam coś o zabijaniu wyrzutów sumienia -prawda?
Kochani jesteście wiedziałam ze w kwesti "Kill'a" moge na was liczyc :D
Ps. ide zapalic przed nast rozmową z "Panem czeski film" tzn. Słowacki wrrrrrrrrrrrrrrrr
EDIT Dottore ja z chęcią sie przyłaczam do gry !!! tylko chce znac zasady - a że dziś czarno widze to i naszych cieniutko obstawie szczególnie z niemcami no i ta Chorwacja ehhhh
Dodano: 2007-12-04 09:28
Salute Harl
Witaj Anula :*
:arrow: Ania - Twoimi wyrzutami sumienia to ja sie zajme osobiscie :wink: mam kilka ciekawych sposobow, by je usmiercic..
:arrow: Harl - ciesze sie, ze przylaczasz sie do zabawy. KTOS JESZCZE?
:arrow: Semjan -
"...Płonące w mroku szyderców oczy
Niewazny grozny grymas na gebie,
Szydercy mają serca gołębie (dla wybranych) :twisted:..."
Ja sie przylaczam do czarnej weglowej i... za wszystkie Baski, te z fajnym biustem i nie tylko :wink:
Dodano: 2007-12-04 09:54
Chyba trzeci raz bede dochodzić do 1000 postów wrrr...
Dottore dlaczego ja nie jestem wtajemniczona co do zasad gry :?: :evil:
Dodano: 2007-12-04 10:12
| Ania napisał(a): |
| Dottore dlaczego ja nie jestem wtajemniczona co do zasad gry? |
Anula, jeszcze nikt nie jest wtajemniczony. Rulesy niebawem podamy. Narazie sie orientacyjnie pytamy kto jest chetny. Tak wiec spokojnie Aniu, bez nerwow. Wszystkich wtajemniczymy :lol: Nikogo nie pominiemy.
Usmiech prosze :*
A co do posta milenijnego, wychodzi na to, ze za duzo offtopow narobilas skoro tyle Ci wcielo ich podczas wczorajszej operacji "stajnia Augiasza" :wink:
Dodano: 2007-12-04 10:20
:arrow: Hanahh
Haha :) Nie ma jak dohodzić raz po raz, a potem znowu i jeszcze raz...mmrrrrrr 8) :lol:
Ja bym dodał:
,,Niech Cię nie trwożą, gdy do Dekadensu wkroczysz
Płonące w mroku szyderców oczy
Niewazny grozny grymas na gebie,
Szydercy mają serca gołębie" :lol:
a czasem nawet postawią zielony flakon 8)
:arrow: Gniewny Ty barowy hazardzisto! Miło, ze sie przyłączasz.
Dodano: 2007-12-04 10:35
Ja moge się załozyć o browara :twisted:
.