Castle Party 2007. Strona: 2

Dodano: 2007-07-01 15:23

astarot napisał(a):
[quote:4929a8f8f2="Indra"]a jeśli się zrobi niemiły zawsze można rozpalić ognisko/stos ;]

Po co :?: :?: :?: :?: Oddajcie go Schwei...ona się nim czule zaopiekuje :twisted: :twisted:[/quote:4929a8f8f2]

Oj, schwei będzie miała coś dużo roboty na CP :D
Chłopcy, ochraniacze na pisanki :lol: 8) :!:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-01 15:31

minawi napisał(a):
Oj, schwei będzie miała coś dużo roboty na CP :D
Chłopcy, ochraniacze na pisanki :lol: 8) :!:

ochraniacze? :lol: lepiej niech Schwei skołuje sobie ochraniacze piłkarskie na piszczel i kostki haha :)...żeby sobie nie zwichnęła :lol: i obiła stopki :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-01 15:34

SzalonyKapelusznik napisał(a):

Ja również nie widzę przeciwwskazań! :twisted: "Wręcz przeciwnie nie mam nic na przeciw" :wink: .

Zatem jako wspolokator Semjana - czekam na wasza wizyte drodzy panowie. Napijemy sie herbaty i pojdziemy palic homofobow na stosach :twisted:

P.S. To byl najmroczniejszy 666 post na DP :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-07-01 15:43

Paskievicz napisał(a):
z tym, że Indra oryginalnie jest facetem i kiedyś został srogo ukarany za swoją dumę przy wzgórzu Govardhana

Wiedza to skarb, Paskieviczu.
Ja jestem kobietą, nikt mnie nie karał i nie ukarze ( 8) ) a jedyne wzgórze na jakie zamierzam się wspiąć to wzgórze w Bolkowie. To była historia współczesna

Envy --> nigdzie nie musisz, straszaczku, uciekać. Gdybym mogła gromy miotać napewno robiłabym z nimi coś istotniejszego zamiast rzucać nimi w użytkowników DP.

Dodano: 2007-07-01 16:02

dr_Faustus napisał(a):
[quote:7561e0ba92="SzalonyKapelusznik"]
Ja również nie widzę przeciwwskazań! :twisted: "Wręcz przeciwnie nie mam nic na przeciw" :wink: .

Zatem jako wspolokator Semjana - czekam na wasza wizyte drodzy panowie. Napijemy sie herbaty i pojdziemy palic homofobow na stosach :twisted:

P.S. To byl najmroczniejszy 666 post na DP :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:7561e0ba92]

tak też myślałem, że doktor stanie na wysokości swego zadania i w czynnej służbie dla ludzkości każdemu receptę wypisze :) Wrota więc otworzymy na głos kołatania :twisted:

Dodano: 2007-07-01 16:20

:arrow: Paskievicz już mnie wkurwieś!! i doskonale wiesz czym! cholera jesteś pierwsza osoba której nie znam a już nie lubię!!

enjoy the violence

Dodano: 2007-07-01 16:37

Oj Panowie Panowie, to nawet nie jest żałosne to jest nudne... Violator - spodziewałem się po Tobie więcej wyczucia i sprytu, dałeś się podpuścić Paskieviczowi, jest jaki jest ale intelektu czasem mu odmówić nie można a Ty dałeś się tak od razu wyprowadzić z równowagi....Taka rada - zabijaj spokojem a nie pień się i pozwalaj żeby inni mieli z tego radochę...

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-07-01 17:26

Violator napisał(a):
:arrow: Paskievicz już mnie wkurwieś!! i doskonale wiesz czym! cholera jesteś pierwsza osoba której nie znam a już nie lubię!!

czuje się zaszczycony 8)

a tak serio - wrzuć hopie na luz :idea:

Dodano: 2007-07-01 17:28

Raven, święte słowa!

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-01 17:58

Dobra, to nastepnym razem bede poprostu pisac że ide na miasto i ze gnac sie z wszystkimi papusiami, buziakami i tego typu innymi "bezedurami" . No i akurat stwierdzenie ze sie robi "niebezpiecznie" przyszło mi do głowy i wykorzystałam je jako bezceremonialne "papa" . A co do ciskania piorunów i grzotów to wszyscy by tak mogli sie uspokoic, wygrzmocic, zapalic fajure i nie wyrzywali się na innych użytkowanikach. Toż to niezdrowe :wink:

Dodano: 2007-07-01 18:10

Piekny przyklad jak mozna plynnie przejsc z tematu "Castle Party 2007" do tematu "w kogo by tu piorunem cisnąć" :twisted: Zeus jakby zobaczył, to by ze swego Olimpu się zwalił... Poza tym tak jak Schweika wczesniej juz napisala, zamknijmy ten temat i powrocmy do wlasciwego poswieconemu CP. Jedzie nas calkiem spora grupka i jak tak kazdy by chcial zakladac temat o festiwalu, jesli tylko zaswita mu w glowie pomysl jakis to forum by sie nieco zapchalo. Zatem drodzy moderatorowie - do dzieła...

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2007-07-01 18:10

No to teraz tak się z ciekawości zapytam , kim jest Schwei ? (troszke mi się to ze świnką kojarzy, bo nazwa podobna)

Dodano: 2007-07-01 18:11

Envy napisał(a):
...wyrzywali...

no, teraz jej sie czepcie, jak mnie jechać za ortografie to wszystkich hehe 8)

Dodano: 2007-07-01 18:17

Envy napisał(a):
No to teraz tak się z ciekawości zapytam , kim jest Schwei ? (troszke mi się to ze świnką kojarzy, bo nazwa podobna)

Dziewcze lepiej zeby Ci sie nasza droga Schwei nie kojarzyla ze swinka... Jak przyjedziesz na CP, lub wpadniesz do Poznania na jedna z naszych imprez to napewno poznasz ta pania...

Pasek --> wyobraz sobie ze odechcialo sie niektorym wyzywania, nawet na Tobie...szczekaj sobie dalej i prowokuj, kiedys Ci sie znudzi...

Dodano: 2007-07-01 18:42

Niewiedziałąm, że tutaj wszyscy tacy cięci są na błędy ortograficzne 8O , wydawało mi sie że ważniejsza jest treśc...cholera teraz zamiast 30 sekund będe potrzebowac kilka minut na sprawdzenie pisowni, przecinków , poziomu mórz w oceanach, składni XD, nie no a tak na serio to kto tu taki wrazliwy jest :twisted: , przyznac sie to będe wtedy pisac "specjalne" komenty dla tej osoby :D

Dodano: 2007-07-01 18:45

dr_Faustus napisał(a):
Pasek --> wyobraz sobie ze odechcialo sie niektorym wyzywania, nawet na Tobie...szczekaj sobie dalej i prowokuj, kiedys Ci sie znudzi...

dobrze gada dać mu piwa:) ...ja bym tylko dodał..,,Nie karmić trolli, same z głodu popadają" :)

Dołączam się do wniosku o zamknięcie tematu.

Z uszanowaniem

Semjan

Dodano: 2007-07-01 18:45

A czy mógłby Pan Panie Fauście mi jakoś tak bardziej sytuacje przybliżyc i wyjawic bardziej precyzyjne skojarzenie? Wole najpierw sie dowiedziec wszystkiego niz potem w jape na rynku w Bolkowie dostac :wink:

Dodano: 2007-07-01 18:55

Takie czułości to na gg albo na PM tudzież w innych tematach do tego przeznaczonych proszę.

Jest tu jakiś moderator? Proszę tak jak i inni użytkownicy o zamknięcie tematu....

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-07-01 18:59

Kolega coś widze dzisiaj cierpi na brak nastroju . Dobra, to wracając do tematu, ile planujecie wypic na tegorocznym CP .

Dodano: 2007-07-01 19:02 Zmieniono: 2007-07-01 19:19

Envy napisał(a):
Kolega coś widze dzisiaj cierpi na brak nastroju . Dobra, to wracając do tematu, ile planujecie wypic na tegorocznym CP .

ja np przez cały festiwal jakieś 3 razy mniej niż Ty przez wczorajszy jeden wieczór hehehe <joke> 8)

Envy napisał(a):
Niewiedziałąm, że tutaj wszyscy tacy cięci są na błędy ortograficzne 8O , wydawało mi sie że ważniejsza jest treśc...

mi też zawsze się tak wydawało ale spore grono osób stara się tutaj ująć wszystkim piszącym z błędami połowę IQ

jak to mawia ma kobitka "jak sie nie mają czego czepić to zawsze czepiają się ortografii" 8)

Dodano: 2007-07-01 19:12

Ups 2 razy to samo mi sie wysłało 8O , sorry

Hmm a skąd wiesz ile wczoraj wypiłam?

Dodano: 2007-07-01 19:14

Jak sie mają czego czepic? Troszke to bez sensu, bardziej pasowałoby jakby było "nie mają"...chociaz ja tam Twojej kobitki nie znam i nie wiem o co jej chodziło

Dodano: 2007-07-01 19:20

Envy napisał(a):
Jak sie mają czego czepic? Troszke to bez sensu, bardziej pasowałoby jakby "nie mają"...chociaz ja tam Twojej kobitki nie znam i nie wiem o co jej chodziło

hehe no rzeczywiście zgubiłem "nie" teraz jest już wporzo 8)

Dodano: 2007-07-01 19:28

No dobra, to wracamy do tematu bo zaraz znowu jakiś nadgorliwy bedzie chcial temat zamknąc i prosze Cie Panie Paskievicz nie zmieniac tematu dobrze -moja sprawa ile, i kiedy wypiłam 8) . Lepiej sie pochwal co planujesz na CP, jakie zespoły najchetniej chciałbyś zobaczyc i takie tam. Ja pewnie po pierwszym dniu jak sie obudze to bedzie juz 3 i wisiec bedzie nade mną klątwa kaca. I najprawdopodobniej pojade sama, bo nie mam zamiaru znowu nańczyc mojej siostry. A właśnie czy wie ktoś gdzie można wynając pokój po przystępnej cenie?

Dodano: 2007-07-01 19:36

teraz już raczej nie wynajmiesz żadnego pokoju bo od paru miesięcy nadgorliwi stancjomani zarezerwowali wszystko co możliwe

kapele interesują mnie praktycznie wszyskie poza Mass-Kotkami bo to nie jest kapela tylko jakiś chory żart

w szczególności interesującymi nazwałbym dla mnie Diary of Dreams, Cemetary of Screm oraz I Am X, a resztę z przyjemnością zobaczę

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło