Dodano: 2007-07-01 15:23
| astarot napisał(a): |
| [quote:4929a8f8f2="Indra"]a jeśli się zrobi niemiły zawsze można rozpalić ognisko/stos ;] |
Po co :?: :?: :?: :?: Oddajcie go Schwei...ona się nim czule zaopiekuje :twisted: :twisted:[/quote:4929a8f8f2]
Oj, schwei będzie miała coś dużo roboty na CP :D
Chłopcy, ochraniacze na pisanki :lol: 8) :!:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-01 15:31
| minawi napisał(a): |
| Oj, schwei będzie miała coś dużo roboty na CP :D
Chłopcy, ochraniacze na pisanki :lol: 8) :!: |
ochraniacze? :lol: lepiej niech Schwei skołuje sobie ochraniacze piłkarskie na piszczel i kostki haha :)...żeby sobie nie zwichnęła :lol: i obiła stopki :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-01 15:34
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
|
Ja również nie widzę przeciwwskazań! :twisted: "Wręcz przeciwnie nie mam nic na przeciw" :wink: . |
Zatem jako wspolokator Semjana - czekam na wasza wizyte drodzy panowie. Napijemy sie herbaty i pojdziemy palic homofobow na stosach :twisted:
P.S. To byl najmroczniejszy 666 post na DP :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-07-01 15:43
| Paskievicz napisał(a): |
| z tym, że Indra oryginalnie jest facetem i kiedyś został srogo ukarany za swoją dumę przy wzgórzu Govardhana |
Wiedza to skarb, Paskieviczu.
Ja jestem kobietą, nikt mnie nie karał i nie ukarze ( 8) ) a jedyne wzgórze na jakie zamierzam się wspiąć to wzgórze w Bolkowie. To była historia współczesna
Envy --> nigdzie nie musisz, straszaczku, uciekać. Gdybym mogła gromy miotać napewno robiłabym z nimi coś istotniejszego zamiast rzucać nimi w użytkowników DP.
Dodano: 2007-07-01 16:02
| dr_Faustus napisał(a): |
| [quote:7561e0ba92="SzalonyKapelusznik"]
Ja również nie widzę przeciwwskazań! :twisted: "Wręcz przeciwnie nie mam nic na przeciw" :wink: . |
Zatem jako wspolokator Semjana - czekam na wasza wizyte drodzy panowie. Napijemy sie herbaty i pojdziemy palic homofobow na stosach :twisted:
P.S. To byl najmroczniejszy 666 post na DP :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:7561e0ba92]
tak też myślałem, że doktor stanie na wysokości swego zadania i w czynnej służbie dla ludzkości każdemu receptę wypisze :) Wrota więc otworzymy na głos kołatania :twisted:
Dodano: 2007-07-01 16:20
:arrow: Paskievicz już mnie wkurwieś!! i doskonale wiesz czym! cholera jesteś pierwsza osoba której nie znam a już nie lubię!!
enjoy the violence
Dodano: 2007-07-01 16:37
Oj Panowie Panowie, to nawet nie jest żałosne to jest nudne... Violator - spodziewałem się po Tobie więcej wyczucia i sprytu, dałeś się podpuścić Paskieviczowi, jest jaki jest ale intelektu czasem mu odmówić nie można a Ty dałeś się tak od razu wyprowadzić z równowagi....Taka rada - zabijaj spokojem a nie pień się i pozwalaj żeby inni mieli z tego radochę...
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-07-01 17:26
| Violator napisał(a): |
| :arrow: Paskievicz już mnie wkurwieś!! i doskonale wiesz czym! cholera jesteś pierwsza osoba której nie znam a już nie lubię!! |
czuje się zaszczycony 8)
a tak serio - wrzuć hopie na luz :idea:
Dodano: 2007-07-01 17:28
Raven, święte słowa!
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-01 17:58
Dobra, to nastepnym razem bede poprostu pisac że ide na miasto i ze gnac sie z wszystkimi papusiami, buziakami i tego typu innymi "bezedurami" . No i akurat stwierdzenie ze sie robi "niebezpiecznie" przyszło mi do głowy i wykorzystałam je jako bezceremonialne "papa"
. A co do ciskania piorunów i grzotów to wszyscy by tak mogli sie uspokoic, wygrzmocic, zapalic fajure i nie wyrzywali się na innych użytkowanikach. Toż to niezdrowe :wink:
Dodano: 2007-07-01 18:10
Piekny przyklad jak mozna plynnie przejsc z tematu "Castle Party 2007" do tematu "w kogo by tu piorunem cisnąć" :twisted: Zeus jakby zobaczył, to by ze swego Olimpu się zwalił... Poza tym tak jak Schweika wczesniej juz napisala, zamknijmy ten temat i powrocmy do wlasciwego poswieconemu CP. Jedzie nas calkiem spora grupka i jak tak kazdy by chcial zakladac temat o festiwalu, jesli tylko zaswita mu w glowie pomysl jakis to forum by sie nieco zapchalo. Zatem drodzy moderatorowie - do dzieła...
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-07-01 18:10
No to teraz tak się z ciekawości zapytam , kim jest Schwei ? (troszke mi się to ze świnką kojarzy, bo nazwa podobna)
Dodano: 2007-07-01 18:11
| Envy napisał(a): |
| ...wyrzywali... |
no, teraz jej sie czepcie, jak mnie jechać za ortografie to wszystkich hehe 8)
Dodano: 2007-07-01 18:17
| No to teraz tak się z ciekawości zapytam , kim jest Schwei ? (troszke mi się to ze świnką kojarzy, bo nazwa podobna) |
Dziewcze lepiej zeby Ci sie nasza droga Schwei nie kojarzyla ze swinka... Jak przyjedziesz na CP, lub wpadniesz do Poznania na jedna z naszych imprez to napewno poznasz ta pania...
Pasek --> wyobraz sobie ze odechcialo sie niektorym wyzywania, nawet na Tobie...szczekaj sobie dalej i prowokuj, kiedys Ci sie znudzi...
Dodano: 2007-07-01 18:42
Niewiedziałąm, że tutaj wszyscy tacy cięci są na błędy ortograficzne 8O , wydawało mi sie że ważniejsza jest treśc...cholera teraz zamiast 30 sekund będe potrzebowac kilka minut na sprawdzenie pisowni, przecinków , poziomu mórz w oceanach, składni XD, nie no a tak na serio to kto tu taki wrazliwy jest :twisted: , przyznac sie to będe wtedy pisac "specjalne" komenty dla tej osoby :D
Dodano: 2007-07-01 18:45
| dr_Faustus napisał(a): |
| Pasek --> wyobraz sobie ze odechcialo sie niektorym wyzywania, nawet na Tobie...szczekaj sobie dalej i prowokuj, kiedys Ci sie znudzi... |
dobrze gada dać mu piwa:) ...ja bym tylko dodał..,,Nie karmić trolli, same z głodu popadają" :)
Dołączam się do wniosku o zamknięcie tematu.
Z uszanowaniem
Semjan
Dodano: 2007-07-01 18:45
A czy mógłby Pan Panie Fauście mi jakoś tak bardziej sytuacje przybliżyc i wyjawic bardziej precyzyjne skojarzenie? Wole najpierw sie dowiedziec wszystkiego niz potem w jape na rynku w Bolkowie dostac :wink:
Dodano: 2007-07-01 18:55
Takie czułości to na gg albo na PM tudzież w innych tematach do tego przeznaczonych proszę.
Jest tu jakiś moderator? Proszę tak jak i inni użytkownicy o zamknięcie tematu....
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-07-01 18:59
Kolega coś widze dzisiaj cierpi na brak nastroju . Dobra, to wracając do tematu, ile planujecie wypic na tegorocznym CP
.
Dodano: 2007-07-01 19:02 Zmieniono: 2007-07-01 19:19
Kolega coś widze dzisiaj cierpi na brak nastroju . Dobra, to wracając do tematu, ile planujecie wypic na tegorocznym CP . |
ja np przez cały festiwal jakieś 3 razy mniej niż Ty przez wczorajszy jeden wieczór hehehe <joke> 8)
| Niewiedziałąm, że tutaj wszyscy tacy cięci są na błędy ortograficzne 8O , wydawało mi sie że ważniejsza jest treśc... |
mi też zawsze się tak wydawało ale spore grono osób stara się tutaj ująć wszystkim piszącym z błędami połowę IQ
jak to mawia ma kobitka "jak sie nie mają czego czepić to zawsze czepiają się ortografii" 8)
Dodano: 2007-07-01 19:12
Dodano: 2007-07-01 19:14
Jak sie mają czego czepic? Troszke to bez sensu, bardziej pasowałoby jakby było "nie mają"...chociaz ja tam Twojej kobitki nie znam i nie wiem o co jej chodziło
Dodano: 2007-07-01 19:20
Jak sie mają czego czepic? Troszke to bez sensu, bardziej pasowałoby jakby "nie mają"...chociaz ja tam Twojej kobitki nie znam i nie wiem o co jej chodziło![]() |
hehe no rzeczywiście zgubiłem "nie"
teraz jest już wporzo 8)
Dodano: 2007-07-01 19:28
No dobra, to wracamy do tematu bo zaraz znowu jakiś nadgorliwy bedzie chcial temat zamknąc i prosze Cie Panie Paskievicz nie zmieniac tematu dobrze
-moja sprawa ile, i kiedy wypiłam 8) . Lepiej sie pochwal co planujesz na CP, jakie zespoły najchetniej chciałbyś zobaczyc i takie tam
. Ja pewnie po pierwszym dniu jak sie obudze to bedzie juz 3 i wisiec bedzie nade mną klątwa kaca
. I najprawdopodobniej pojade sama, bo nie mam zamiaru znowu nańczyc mojej siostry. A właśnie czy wie ktoś gdzie można wynając pokój po przystępnej cenie?
Dodano: 2007-07-01 19:36
teraz już raczej nie wynajmiesz żadnego pokoju bo od paru miesięcy nadgorliwi stancjomani zarezerwowali wszystko co możliwe
kapele interesują mnie praktycznie wszyskie poza Mass-Kotkami bo to nie jest kapela tylko jakiś chory żart
w szczególności interesującymi nazwałbym dla mnie Diary of Dreams, Cemetary of Screm oraz I Am X, a resztę z przyjemnością zobaczę