ASG / LARP. Strona: 1

ASG / LARP Dodano: 2007-06-30 16:08

mam propozycję zabawy w coś w stylu Underworld: połączenie ASG i LARP-A (wtajemniczeni w te sztuki wiedzą o co chodzi), a więc bierzemy oręż (pistolety, karabiny, broń białą-tu uwaga: jakąś logiczną, żeby krzywdy nie zrobić), placem boju byłaby CYTADELA, najlepiej nocą dla klimatu, dzielimy się na drużyny (tu dwie moje opcje: wilkołaki/wampiry lub walka między klanami wampirzej nacji) co Wy na taki pomysł ?

In Nomine Noctis

Dodano: 2007-06-30 16:42

Mam kilka zastrzeżeń:

1) na Cytadeli jest zakaz organizowania LARPów

2) Mało osób posiada ASG

3) Bron biała jest bardzo głupim pomysłem, jak juz to kije..

4) Wypadałoby, zeby każdy miał okulary, bo to jest BARDZO niebezpieczne.

Dodano: 2007-06-30 16:48

larpowcy bawią się głównie kijami, najczęściej z otuliną , nie chodzi mi o bractwa z faktyczną bronią białą. co do zakazu. tego nie wiedziałem, a nie dalej jak dziś widziałem grupkę bawiącą się w to na Cytadeli.

In Nomine Noctis

Dodano: 2007-07-07 09:47

Przecierz na Cytadeli co pol roku jest wielki turniej larpa!! pomysł Vipera jes naprawde niezly ale probonuje na miejscowke ktorys z opuszczonych fortow poniemieckich np. Fort IX albo Fort chemiczna........
Chodze po niech od kilku lat i stwierdzam, iz wcale niebezpieczne to nie jest jak sie je juz zna

Salve Frater !

Dodano: 2007-07-09 20:31

Ej ludzie nie zostawiajcie tak tego tematu......

Salve Frater !

Dodano: 2007-07-09 20:58

Viper rewelacjny pomysł te kije larpowe to najczesciej miecze z otuliny -stare dobre czasy przywalić komuś po nerach by sie zwijał jak akordeon :twisted: co do asg mało jest ludzi którzy wiedza jak sie z tym zachowywać ale jak potrzebujecie snajpera to ja sie pisze albo berserkera idącego na żywioł

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2007-07-10 08:32

Spoko. ja chce zwolac jakis team Asg/LARP tak jak mowil Viper . badz co badz jestesmy z poznania wiec mozna by cos skombinowac no nie?? jakby ktos chcial sie obkupic w sprzet tp poecam sklep www.goods.pl

Salve Frater !

Dodano: 2007-07-11 23:19

Jestem za!

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2007-07-12 08:55

chetnych prosze o kontakt (696607875)
ale jak juz cos bedzie kombinowane to od wrzesnia

Salve Frater !

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło