tatuaż Dodano: 2007-06-15 12:30
szukam fajnych wzorów tatuażu.
Jeśli miałby Ktoś jakies fajne wzory to bardzo byl byla wdzięczna za wysłanie mi ich na meila: usmiechsmierci@gmail.com
lub podania jakiejs strony z wzorami.
z góry dziekuje
[;
... jestem treścią obrazu i tłem ....
Re: tatuaż Dodano: 2007-06-15 12:41
| deformis napisał(a): |
| szukam fajnych wzorów tatuażu.
Jeśli miałby Ktoś jakies fajne wzory to bardzo byl byla wdzięczna za wysłanie mi ich na meila: usmiechsmierci@gmail.com lub podania jakiejs strony z wzorami. z góry dziekuje [; |
Proponuję skorzystać z przeglądarki google...pełno tego w sieci :D
Można też skorzystać ze strony wybranego studio tatuażu, niejednokrotnie umieszcza się tam wzorki do wykonania. Jak nie masz weny i nic ci się nie podoba, to zwróć się o projekt do tatuatora...zaprojektuje coś pod twój gust (uwaga: czasem dopłacasz za projekt).
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-06-15 12:45
tak jak Semjan napisał, w sieci jest tego mnóstwo, poza tym istnieje możliwość wykonania projektu na Twoje zamówienie
a tak przy okazji, mamy już na forum temat o tatuażach, warto się rozejrzeć przed założeniem nowego :twisted:
Dodano: 2007-06-15 12:51
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| tak jak Semjan napisał, w sieci jest tego mnóstwo, poza tym istnieje możliwość wykonania projektu na Twoje zamówienie
a tak przy okazji, mamy już na forum temat o tatuażach, warto się rozejrzeć przed założeniem nowego :twisted: |
:twisted: click on the link :twisted:
http://www.darkplanet.pl/Tatuaze-gotyckie-230_150.html#69444
Re: tatuaż Dodano: 2007-06-15 13:18
| deformis napisał(a): |
| (...)lub podania jakiejs strony z wzorami.[; |
hmm.. ja swój znalazłem po kilku(nasto)dniowym wybrzydzaniu ze szkiców na dA (-> http://www.deviantart.com ) Tam chyba wszystko znajdziesz (no prawie :wink: ). No i przynajmniej masz większą pewność że nie trafisz na n-dziesiąty taki sam tatuaż masowo wybierany z katalogu. Zresztą zawsze można takowy jeszcze z lekka poprzerabiać i będzie niepowtarzalny 8)
Dodano: 2007-06-15 13:22
Z całym szacunkiem dla autora....Proszę o ZAMKNIĘCIE tematu, wątek już istnieje..., link powyżej.