Evanescence. Strona: 2

Dodano: 2007-10-30 11:17

Frija napisał(a):
chłopaki, to ja jestem z wami ^^
to nie jest godne, byśmy nawet słowa krytyki na nich tracili ^^
Niestety...dołączycie mnie do swojej paczki, których żoładki nie trawią nalewy iwanesencówki :?: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-10-30 11:24

KostucH napisał(a):
Niestety...dołączycie mnie do swojej paczki, których żoładki nie trawią nalewy iwanesencówki :?: :twisted:

ja się też dołączam... :twisted:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-10-30 11:31

A co to to Evanescence? :roll:

Dodano: 2007-10-30 11:52

Wskakuj Dekadentka :twisted: Allan, jaja sobie robisz czy naprawde nie wiesz?

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-10-30 12:09

Dodano: 2007-10-30 14:41

nawet lubię chociaz slucham bardzo rzadko

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-10-30 15:26

Death_Dealer napisał(a):
nawet lubię chociaz slucham bardzo rzadko

dziękujemy za informację 8)

Dodano: 2007-10-30 16:23

...wyszla seee "Eva-na-scene"...

Ostatni kawałek - nic ciekawego czym, ucho mogłoby jakiekolwiek, ciekawe dźwieki wyczuć...

Dodano: 2007-11-12 11:23

BarTolmai napisał(a):
[quote:ccbf26d812="Harlequin"]Jako reprezentant własnego gustu mam prawo wyrazić taką opinię i jej nie uzasadniać. To nie jest dział "recenzje" aby rozkładać album na czynniki pierwsze. W przypadku Evanescence nawet nie wiem nad czym się można rozpisywać ...

NO TO JEST NAS DWOJE :twisted: jak to mówią Shit Happens :twisted:[/quote:ccbf26d812]

ja też jestem z Wami

Dodano: 2008-02-07 20:54

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Nie sądzę, że Evanescene zasługuje ani na jakieś szczególne potępienie, ani na zachwyt. "My immortal" z krążka "Fallen" jest jak najbardziej w porządku. Co do nowszych - nie słyszałam, więc nie oceniam. Nie słucham, aczkolwiek zespołu nie przekreślam. Bynajmniej mnie nie porywa.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-06-18 11:05

Racja jest troche "slaby" ale ja lubie sobie go posluchac tak od czasu do czasu.

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2008-06-18 12:59

Może i jest słaby, nic nie odkrywa, ale ja ich lubię, jakiś taki sentyment mam do nich i tak pozostanie;]

Bądź dla innych AnioŁem, dodawaj im skrzydeł, kiedy je utracą...

Dodano: 2008-06-18 14:33

Wiesz ja lubie sobie do nich "wrocic"

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2008-08-10 10:55

sums (Primogen)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

Mnie strasznie wkurza maniera śpiewania wokalistki. W sumie nie wiem do końca dlaczego. Dla mnie ten zespół jest jakiś taki nijaki. Nie rusza mnie zupełnie

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Dodano: 2012-12-25 23:09

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

Ależ ja uwielbiam głos Amy:-)):*** Takich ludzi się nie zapomina

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Dodano: 2012-12-25 23:49

spróbuję obiektywnie mimo że preferuję trochę inną muzykę, myślę, że obrzucanie błotem tego zespołu jest co najmniej niesprawiedliwe, przede wszystkim Amy Lee umie śpiewać i ma mocny głos i barwę która może się spodobać, umie grać na fortepianie co już jest nie lada wyczynem, mogę się założyć że Ci co ją tak krytykują pewnie nie mają zielonego pojęcia o grze na tym instrumencie, poza tym opanowała trudną sztukę skakania po scenie jednocześnie śpiewając bez zająknięcia czy fałszu, na scenie warsztatowo radzi sobie świetnie, czy komuś się to co tworzy podoba czy nie to rzecz gustu, kto nie lubi niech nie słucha a krytykę pozostawi znawcom gatunku, sorry ale Madonna na żywo śpiewać nie umie i przywoływanie tej postaci wątpliwej jakości artystycznej na tym forum jest niestosowne, to nie jest forum POPU,

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło