Dodano: 2007-05-22 19:17
| frija napisał(a): |
| miłość pokona wszystko... no piękne stwierdzenie, nie powiem... ale w prawdziwym życiu nie miłością się żyje... |
pewnie że nie - patrząc tak na ludzi dookoła to widzę, że żyją głównie nie miłością, a ciężkim jebańskiem :idea:
Dodano: 2007-05-22 19:24
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:34e81ebc7d="frija"]miłość pokona wszystko... no piękne stwierdzenie, nie powiem... ale w prawdziwym życiu nie miłością się żyje... |
pewnie że nie - patrząc tak na ludzi dookoła to widzę, że żyją głównie nie miłością, a ciężkim jebańskiem :idea:[/quote:34e81ebc7d]
o, szczęśliwcy :!: :twisted:
Dodano: 2007-05-22 19:45
a moze tą miloscia powinnismy wlasnie zyc?
Dodano: 2007-05-22 20:40
| Paskievicz napisał(a): |
| pewnie że nie - patrząc tak na ludzi dookoła to widzę, że żyją głównie nie miłością, a ciężkim jebańskiem :idea: |
widzisz to co chcesz widzieć...
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Dodano: 2007-05-22 21:33
Paskievicz, aż się ucieszyłam, że nie żyję gdzieś obok ciebie, bo wielki burdel, by mnie chyba przerażał :wink: ale skoro mówisz, że cały świat jest taki, to zaczynam się cieszyć, że tak rzadko opuszczam moją kawalerkę :wink:
a tak juz bez żartów... to chyba potrafisz rozróżnić, stwierdzenie, że nie żyje się samą miłością, a uznanie, że nie ma miłości, jest tylko jebanie. bo cytując mnie, chyba ci się coś pomyliło... poza tym mówiłam o miłości w związku z wypowiedzią Śnieżynki, co było związane z wychowywaniem niechcianego dziecka... najwidoczniej dla ciebie miłość znaczy tylko jedno...
bosh... dzien gadania/pisania ze wszystkimi o tym samym...aborcja, miłość, wychowanie... cholera... za dużo na jeden dzień :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2007-05-22 21:33
| Samurai napisał(a): |
| [quote:4d8a0c0bd1="Paskievicz"]pewnie że nie - patrząc tak na ludzi dookoła to widzę, że żyją głównie nie miłością, a ciężkim jebańskiem :idea: |
widzisz to co chcesz widzieć...[/quote:4d8a0c0bd1]
a Paskievicz żyje najwidoczniej jebańskiem innych... bo ja jakoś tego zjawiska wokół siebie nie zauważam :twisted:
Dodano: 2007-05-22 21:37
"a Paskievicz żyje najwidoczniej jebańskiem innych..."
to tak jak ja, tak kończą nauczyciele :twisted: :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2007-05-22 21:56
Jej przerażające paskievicz sie rozprzestrzenił wszędzie, na każdym forum mądrości jego buuuuuuu!!!
Dodano: 2007-05-22 22:09
| HANAHHH napisał(a): |
| Jej przerażające paskievicz sie rozprzestrzenił wszędzie, na każdym forum mądrości jego buuuuuuu!!! |
UWAGA DIAGNOZE STAWIAM Pyśkiewicz jest widocznie jakąś kobyłą trojańską - do ktorego tematu nie zajrzec - wszedzie on... I dalej sie rozprzestrzenia, dając wielki upust smrodu. Trzeba bedzie zastosować na tą zaraze - "prawie-faszystowski" lek, ktorego imie - "prawie-ZYKLON B".
P.S. Postarajcie sie odkazić forum, bo chyba nikt nie chce otworzyć drzwi wesołego dylizansu i zamiast kierowcy ujrzeć tego virusa.