Pathfinder. Strona: 2

Dodano: 2007-05-26 11:53 Zmieniono: 2007-05-26 23:10

Violator napisał(a):
drzewozwisy czy drzewostany hę??;>
:wink:

Drzewostany może wytworzyć byle członek... społeczności DarkPlanet :lol: A drzewozwisy... cóż :roll:

Panie Rhythm...itp. - jestem pewna, że daliście czadu :D Ani przez chwilę nie wątpiłam w takie właśnie przyjęcie Waszego okolicznościowego wystąpienia podczas akademii w Rokers Klabie... szkoda tylko, że nie mogłam w nim uczestniczyć :cry:

Dodano: 2007-05-26 17:15

RhythmOfDragonheart napisał(a):
Witam!!
Chciałem wszystkim serdecznie podziekowac w imieniu calego zespolu Pathfinder za wspaniale przyjecie i super zabawe w Rocker'rze!!
Byl to nasz pierwszy koncert i naprawde sie nie spodziewalismy takiego przyjecia:)
Wielka w tym zasluga DarkPlanet!!
Wielkie dzieki!!

Arku, nastepnym razem przyjde chyba na szczudlach bo przez te tabuny waszych fanek kompletnie nic nie moglam dojrzec No dobra, troche czupryny Pudla widzialam :wink: No ale za to bylo slychac :)
A moze tak nastepny koncert w innym miejscu bo chyba wam tam ciasno bylo na "scenie'', no i nie chcą mi piwa srpzedawac w Rockerze :evil: Chyba jestem tam persona non grata :roll:

Aha, w tym tygodniu powrzucam za zgodą DarkVipera fotki z koncertu zarowno Pathfinder jak i Thunders 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-10 01:53

"Choc prawda boli mnie ja wierze że, że nie opuścisz mnie nie żegnając się", kto wie z jakiej to piosenki?:D:D:D:

Dodano: 2007-07-10 05:17

mysle ze to bedzie ten kto wie co to za pisenka czyli ten co slyszal ta piosenke bedzie wiedzial, a moze zapytac tej piosenki kto ja sluchal i ona nam zdradzi kto wie o niej i wtedy bedzie wiadomo z jakiej piosenki chociaz piosenka bedzie juz wtedy zdradzona skoro ona nam powie kto jej sluchal.wniosek taki CHUJ WIE!!!

Dodano: 2007-07-10 13:34

Czy ten, kto zgadnie, wygra gacie Karola? 8O :lol:

Dodano: 2007-07-10 13:53

no wiesz ty czorcie jeden to sa menskie gacie pedalko:), to noszom faceci nie dziewczyny bez ptoka.normalnie apokalipsa

Dodano: 2007-07-10 14:00

Ale mi tu baja zajechalo pewna

A wlasnie musze luknac na ta cudna licytacje :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2007-07-10 14:12

Gunsen napisał(a):
to noszom faceci nie dziewczyny bez ptoka

A udowodnij, że ja bez ptoka, cwaniaku :lol: :lol: :lol:
Poza tym slipogacie Karolka są do wielbienia, nie do noszenia :D chyba, że w torebce albo kieszeni, żeby były pod ręką :twisted:

Dodano: 2007-07-10 15:16

dupa dupa srupa

Dodano: 2007-07-10 16:45

Ehhhh:roll: Co Wy mozecie wiedziec o gaciach Karolka...
Narazie należą do mnie i tylko ja wiem co to znaczy!! :twisted:
Fakt: smród nieprzeciętny, bije z nich jak z wylegarni smoków ale za to wiem, ze jestem jak narazie jedynym posiadaczem takich majtów i tanio ich nie puszcze :D
Nooo... to by bylo na tyle...

Dodano: 2007-07-10 21:15

wiec jak widzicie pedalki gaci nie bedzie.cale szczescie uffff.przynajmniej karlos nie bedzie latac z gola dupa srupa

Dodano: 2007-07-10 22:23

Bez urazy, ale po tej jakże rozwijającej debacie muzyka Pathfindera nieodłącznie będzie mi się kojarzyła z gaciami...

Nie wiem czy tego oczekuję się od potencjalnych fanów, ale droga wolna. Ja w każdym bądź razie jako muzyk nie chciałbym być kojarzony z bielizną :wink:

P.s. przepraszam za yyy.. offtop ...

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-07-10 22:27

hehe :twisted: a ja dostane inne gatki karola :D i to za free!!!
własnie ma je na d...-musi donosić hehe ...
powiesze se nad łóżkiem 8)

*Trzeba być twardym jak gówno na mrozie;]

Dodano: 2007-07-11 00:58

A ja jako muzyk powiem tyle ze dla swoich fanek moge moje majty tez ponosic nawe 2-3 tygodnie:) I NAPEWNO TO NIE WPLYNIE NA JAKOSC MOJEJ MUZYKI - PANI MUZYK "WYŻEJ"!!!!

Dodano: 2007-07-11 06:41

A ja tam swoich gaci bym nie oddal zadnej pedalce sralce.Gatki meskie sa dla ziomali a nie pedalek O O O.

Link do gaci Dodano: 2007-07-11 08:50

A oto oficjalny link do moich gaci, bo wiele osób pyta i już mam dośc drażniących mnie telefonów. Hail!!

http://www.allegro.pl/item214441544_gacie_gitarzysty_pathfinder_rozmiar_l_warto_.html

Dodano: 2007-07-11 09:49

ekm... coś mało aktywna ta licytacja... :)

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2007-07-11 10:00

a tam mało aktywna! Bo moja oferta jest najwyższa i zżera wszystkie już na wstępie ! :D Oh, oh !

Dodano: 2007-07-11 17:08

Dodano: 2007-07-11 17:10

i kolejna pedlaka co chce nosic menskie gatki.w ryja jej w ryja z gaciof

Dodano: 2007-07-11 17:38

Noooo bo tu męska duma lesbosa się ukazała ;>
Żałujesz,że nie Twoje pantalony są takie sławne. wszystko jasne

Dodano: 2007-07-11 18:19

No mowa... Karolek potrafi ściągnęć gacie wywijając jednocześnie majtyłoriorowe solówki Kto wie, ile te galoty już takich akcji przeszły? :lol: Z której strony by nie spojrzeć, mają niepodważałną wartość... a Ty, panie Gunsen, nie podskakuj, bo Ci Schwei zapoda w pisany... :twisted:

Dodano: 2007-07-11 22:18

oó Geko a Ty tak "agresywnie" - jeszcze się biedaczek zamknie w sobie :) i dopiero będzie... :)

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2007-07-11 23:02

Oj... o tym nie pomyślałam... Będę musiała odblokować biedaka w szczerej rozmowie przez gg, pm (czy inną oko w oko) :twisted:

Guns, nie przejmuj się, Twoje majty też są fajne (chyba?) :roll:

Majty gunsena Dodano: 2007-07-12 01:18

Zapewniam ze na licytacji niedlugo mogą sie pojawic gacie Gunsena jeszcze z okresu dzialalności Pryzmath , gacie okryte sławą gdyż zagrały na jego dupie wszystkie ważniejsze koncerty! Sam gunsen nazywa je Gacie Szczęścia. Jedynym poblemem jest deseń...hmm....i w tym momencie trwają pertraktacje , nie wiadomo czy własciciel się zgodzi na jawne wystawienie na aukcje przedmiotu kultu, trudno odpowiedziec czy świat jest też na to przygotowany. Proponuję zatem skupienie się na licytacji moich gaci( to nie reklama, ja nic z tego nie mam , sam licytuje w celu odkupienia , bo juz mi w dupsko zimno) a co będzie czas pokaże. Być może Gunsenogacie wyprzedzają znacznie epoke......

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło