KAT. Strona: 1

KAT Dodano: 2006-06-14 20:24

Powstaje nowe studio nagrani zespołu KAT. Studio Powstaje w Świetochłowicach ale adresu nie podam bo nie chce im przyspozyc kłopotów.

Dodano: 2006-06-18 20:02

Kat jest najlepszym zespołem wymiata ale najlepiej grał z starym wokalistom

Hmmmm...... Co mam pisac 182 wzorstu z dużym mięśniem piwnym, przyjacielski , lubie poznawać nowe kontakty ale i również uciążliwy i szalony

Dodano: 2007-05-23 01:05

kat666 napisał(a):
Kat jest najlepszym zespołem wymiata ale najlepiej grał z starym wokalistom
No, kolega powiedział wszystko co trzeba i równiez sie pod tym podpisuje. Nie ma to jak oszczędnosc słów :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-05-23 01:15

KostucH napisał(a):
[quote:9d01991172="kat666"]Kat jest najlepszym zespołem wymiata ale najlepiej grał z starym wokalistom
No, kolega powiedział wszystko co trzeba i równiez sie pod tym podpisuje. Nie ma to jak oszczędnosc słów :twisted:[/quote:9d01991172]
Oszczendnosc umyslu hyba..

Dodano: 2007-05-23 14:34

Vincent napisał(a):
Oszczendnosc umyslu hyba..
Też swoją drogą. No Kat to Kat i tyle. Nie podoba mi sie jedynie ich ostatni płyta juz bez Romana. Nie chodzi tu już o sam wokal ile o kompozycje, są po prostu nudne :|

Dodano: 2007-05-23 19:17

Kat bez Romana to nie Kat, poza tym, z tego co mnie doszly sluchy, to juz chlopaki wymiekli.
Ten prawdziwy Kat nosi teraz nazwe Kat z Romanem Kostrzewskim i niedawno gral w rodzimym miescie

Dodano: 2007-05-23 20:01

Może Kat nie jest mi wybitnie znany, wielkim ich fanem nie jestem ale jednak od czasu do czasu lubie sobie go posłuchać. I mimo że wszystkiego nie wiem o zespole to właśnie płyty gdzie Roman Kostrzewski śpiewa są dla mnie świetne a ta ostatnia (mind canibals), bez niego to porażka... zupełnie nie to co kilka lat wcześniej prezentowali... utwory staciły to "coś", straciły ten cały klimat? za koncert na żywo "starego" składu czy jak kto woli - Kat'a z Romanem Kostrzewskim dużo bym dał =)

Dodano: 2007-05-23 20:19

Vincent napisał(a):
Ten prawdziwy Kat nosi teraz nazwe Kat z Romanem Kostrzewskim i niedawno gral w rodzimym miescie
Tak sie nazywają gdy grają koncert razem. Tak to jest po prostu Kat.

naukhel napisał(a):
za koncert na żywo "starego" składu czy jak kto woli - Kat'a z Romanem Kostrzewskim dużo bym dał =)
Spokojnie, jeszcze nie raz zagrają w starym skłądzie więc badź spokojny.

Dodano: 2007-05-23 23:10

KostucH napisał(a):
[quote:04e2461eb7="Vincent"]Ten prawdziwy Kat nosi teraz nazwe Kat z Romanem Kostrzewskim i niedawno gral w rodzimym miescie
Tak sie nazywają gdy grają koncert razem. Tak to jest po prostu Kat.
[/quote:04e2461eb7]
I tutaj sie mylisz, KostucHu. To dwa calkowicie odrebne zespoly.
W aktualny sklad formacji Kat wchodza:

* Jarosław Gronowski - gitara
* Piotr Luczyk - gitara
* Krzysztof Oset (JEDYNY ze starego skladu) - gitara basowa
* Mariusz Prętkiewicz - perkusja
* Henry Beck - śpiew

Natomiast Kat i Roman Kostrzewski tworza:

* Roman Kostrzewski - wokal
* Piotr Radecki - gitara
* Krzysztof "Pistolet" Pistelok - gitara
* Michał Laksa - bass
* Ireneusz Loth - perkusja

Dodano: 2007-05-24 15:00

A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Byłem świecie przekonany, że ona taki szyld przyjmą tylko na czas koncertów. A przecież Piotr Lutczyk też grał w starym składzie więc czemu wymieniłeś go tylko w tym obecnym :?:

Dodano: 2007-05-25 10:58

KostucH napisał(a):
A przecież Piotr Lutczyk też grał w starym składzie więc czemu wymieniłeś go tylko w tym obecnym :?:

ajjj... racja, moj paskudny blad.

Dodano: 2007-07-22 10:39

Nie należę do wielkich fanów Kata ale bardzo ten zespół cenię i lubię. Panowie niestety teraz już trochę się zestarzeli i nie jest to to samo co kiedyś, ale .....przynajmniej Roman śpiewa

"To see a World in a Grain of Sand And A Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an Hour." <William Blake> , my master

Dodano: 2007-07-22 11:14

Kat to jedna z najlepszych kapel, ale nie wliczając ostatniej płyty, tak jak i wielu nie przypadła mi do gustu. Ale te stare płyty, np 666, są świetne

Per aspera ad astra

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło