Dodano: 2006-08-09 20:47
Hmmm...nie wiem. Niech sobie wpierw przeczytają skład mixtury, którą Zet sporządzi a o ilość szlug niech się sami martwią...chyba, że ktoś nie pali to inna bajka. W kazdym razie zaszalejemy :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-08-10 15:38
No Świntuszku drogi, jak to nie możesz odnaleźć??? Czyżbyś nie wiedział gdzie znajdyje się forum Alkohol?? tożto skandal!! Zajrzyj do wędrówki myśli, póki co jest jeszcze to opisane na bierzącej stronie.
Jeśli Ci się nie uda, to może ewentualnie w drodze wyjątku przedstawię to ponownie, bo raczej powtarzać się nie lubię.
Owocnych poszukiwań.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2006-08-10 16:10
Co byś tylko sie samym przepisem już czasem nie upił bo mi po jego pierwszym przeczytaniu zaszumiło w głowie :twisted:
Dodano: 2006-08-10 16:37
W gruncie rzeczy mix to taki, że może lepiej Regis, żebyś nie wiedział co w sobie zawiera... Najlepiej najpierw wypij, a potem zapytaj co to było :wink:
(nie znaczy to jednak, że przepis nie brzmi kusząco :twisted: )
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Dodano: 2006-08-10 16:50
| dymek napisał(a): |
| Najlepiej najpierw wypij, a potem zapytaj co to było :wink:
(nie znaczy to jednak, że przepis nie brzmi kusząco :twisted: ) |
Hehe, dobre, podoba mi się to stwierdzenie.
Muszę jednak ostrzec, że osobiście, nie próbowałem jeszcze takiej mieszanki. Pomysł powstał po prostu na bazie mojej Świętej Trójcy alkoholi, nigdy ich jeszcze nie łączyłem i sam jestem ciekaw czy to przeżyję :twisted:
Postaram się to najpierw przetestować w laboratorium czy przypadkiem nie eksploduje podczas mieszania.
Dodano: 2006-08-10 17:36
No własnie...może by tak wpierw zaaplikować komuś doustnie ta mixture i zoabczyć co sie z nim będzie działo...jeśli wciagu najblizszych 72 godzin nic mu nie będzie tzn, że można to wlewac w siebie litrami :twisted:
Dodano: 2006-08-10 17:59
To właśnie mam na myśli.
I niczym dr Jekyl, zamierzam przetestować ów mix na sobie :twisted:
Najwyżej zamienię się w butlę wysokoprocentowego płynu i będę sikał alkoholem.
Dodano: 2006-08-15 16:49
ja z reguły nie pale... Jak już pale to tylko fajki VIVA, zawsze TYLKO wanioliowe! Nałogu nie mam. Chcę - pale, nie chcę - nie pale...Czyli okazjonalnie... :-)
Dodano: 2006-08-15 17:05
| Cytat: |
| No właśnie Ja sobie kupie tą moja podwójną paczke czerwonych M, zbieramy paczke i dokonamy barbażyńskiego spustoszenia najbliższego monopolu |
Jeśli to aktualne to ja bym się zabrał, w czwartek wieczorem jestem w pzn, Kostek, jakby co to sms na 660 151 351
A fajken sind sehr gut und gesund !! Wypalą wszelkie robactwo w bruchu !!
.
Dodano: 2006-08-15 17:14
Taaak...
od palenia umiera się powoli... ale komu się śpieszy?
Przynajmniej robale nas nie zjedzą....
Dodano: 2006-08-15 21:58
Jeden diabeł czy umrze się dzis, jutro czy za 80 lat. W obecnych czasach nie trudno o szybki skok do debowej skrzynki. Lubie palic bo mi to sprawia jakąś przyjemność, lubie czuć ten zapach. Co za dzień...q***
Dodano: 2006-08-18 22:54
Świńtuch, zrzucimy się po 5,50 i sobie kupimy podwójną paczke Mylybyry, co Ty na to :?: :twisted:
Dodano: 2006-08-20 15:52
ej, ja też chcę miękkie opakowanie!! chłopaki, podzielcie się :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-08-20 19:22
Nie :!: :twisted: Ja mam leprzy pomysł :idea: Frija z Zet'em zrzuci sie po 5,50 i każde będzie miec swoją foliowaną paczke. Ja se dzis kupiłem podwójne Malborki i teraz jestem happy :)
Dodano: 2006-08-22 11:45
Regis świntuchu nie zapomnialem ! Nawet dzwoniłem w piątek, bo w Poznaniu byłem, a potem wydzwonilem karty i dupa
a Ty telefonu nie odebrales 
.
Dodano: 2006-08-22 22:29
Eno....tu o szlugach mowa a nie kartach. Co ostatnio jaracie chłopaki?
Dodano: 2006-08-23 22:56
Ty już KostuszKu wiesz co! więc nie pytaj!
A wracając do tematu: faje znów stały sie moją zmorą. Kurwa jak ja bym chciał nie palić jednak tak to lubię, że przestać nie potrafię, kurwa!! To gówno stało się chyba silniejsze odemnie i to mi się najmniej podoba, kurwa!!
Jak mnie ktoś z Was z ćmikiem zobaczy, to po mordzie mi lejcie, bo inaczej tego chyba nia odstawię.
Z góry dzięki :twisted:
Dodano: 2006-08-24 00:24
Ja Ciebie jeszcze fają poczęstuje i ognia dam :twisted: Endriu...no co Ty...ja nie byłbym wstanie pomyślec o tym aby Ci w morde strzelić za faje a co dopiero zrobić jakikolwiek ruch ręką w tym kierunku. Na moją pomoc niestety nie licz.
Dodano: 2006-08-25 19:53
Spoko KostusZku nic takiego i tak by nie pomogło, jak znam życie (i siebie). Jak odstawię [a mam nadzieje, że to w końcu nastąpi (pytanie tylko kiedy)], to własnymi siłami. Wątpię żeby jakakolwiek ingerencja zewnętrzna miałaby cokolkiek w tym kierunku zmienić.
A póki co delektuję się dymem Chesterfielda.
Dodano: 2006-08-26 12:35
| zet napisał(a): |
| Ty już KostuszKu wiesz co! więc nie pytaj!
A wracając do tematu: faje znów stały sie moją zmorą. Kurwa jak ja bym chciał nie palić jednak tak to lubię, że przestać nie potrafię, kurwa!! To gówno stało się chyba silniejsze odemnie i to mi się najmniej podoba, kurwa!! Jak mnie ktoś z Was z ćmikiem zobaczy, to po mordzie mi lejcie, bo inaczej tego chyba nia odstawię. Z góry dzięki :twisted: |
Ja ci, Zet, kurwa dam popalić zaraz :evil: :evil: :evil: :!:
Masz to u mnie jak w banku, że jak cię z ćmikiem obaczę to dostaniesz w morduchnę tak, że na Seszele polecisz :!: :!: :!:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-08-26 14:14
Zajebiście, to będę miał wakacje, tylko nie będę miał jak wrócić, chyba że znajdzie się druga taka Minawi coby mnie tu odesłała w podobny sposób, chyba że tam do mnie przylecisz i powtórzysz swój wyczyn.
Choć w zasadzie, po wracać. Skoczę se na Madagaskar, albo nawet i zostanę tam , zamieszkam w jakieś wiosce i będę się utrzymywał z własnego poletka tytoniu, które tam sobie wychoduję. I popijając rum, który będzie zapłatą za liście tytoniu dokonam tam swego żywota.
Czegóż więcej do szczęścia trzeba.
W takim razie Kasiu, obiecaj mi ten strzał w pysk na pewno, bo już świetlaną przyszłość przed sobą widzę 8)
Dodano: 2006-08-26 14:25
Poprosze to samo co Endriu :twisted:
Dodano: 2006-09-11 21:30
po ostatniej jumpie powinienes zmienic nick na kopciuch :D
Dodano: 2006-09-11 22:35
A żebyś Awgan wiedział, KopciucH też mi pasuje :twisted: dziś namówiłem kumpele aby tak do mnie mówiła i odziwo bardzo jej się spodobała ta ksywa. Dzięki Awgan :!: to był strzał w 10 :twisted:
Dodano: 2006-09-12 20:20
nie ma sprawy stary :D jakbyś chciał nowe ksywki to po pijaku zawsze coś zapodam