Sacrum of Elegy Dodano: 2007-04-30 18:09
Witam:)
na poczatku pozdrawiam wszystkich serdecznie!
mam do Was kochani prosbe,ponizej podaje stronke mojej kapeli,i prosze napiszcie mi szczerze co niej sadzicie.
Dziekuje za uwage!
Karolina
www.myspace.com/sacrumofelegy
Sacrum of Elegy Dodano: 2007-04-30 18:40
fajna piosenki - robią wrażenie ;]
Dodano: 2007-04-30 22:00
Bardzo przyjemne granie, ale powiedz mi czy wokalistka śpiewała kiedyś coś w liturgi kościelnej?
dzieki Dodano: 2007-05-01 20:34
dzieki za opinie,wokalistka niespiewala w liturigi koscielnej,aczkolwiek krztalcila glos u profesjonalisty.
Jak macie pytania,to zadawajce smialo:)
Re: dzieki Dodano: 2007-05-01 20:58
| Sacrumofelegy napisał(a): |
| wokalistka ... krztalcila glos u profesjonalisty.
|
Opinie Dodano: 2007-05-01 23:12
dzieki za opinie o glosie,ciagle rozwijam glos,nielubie siadac na laurach
prawda jest taka ze jesli przystopujesz to Twoja skala glosowa bedzie sie obnizala,struny glosowe beda mniej sprezyste,wiec...cwiczyc ,cwiczyc i jeszce raz cwiczyc
Re: Opinie Dodano: 2007-05-02 10:49
| Sacrumofelegy napisał(a): |
| prawda jest taka ze jesli przystopujesz to Twoja skala glosowa bedzie sie obnizala,struny glosowe beda mniej sprezyste |
Re: Opinie Dodano: 2007-05-03 16:14
| KaroLeeNah napisał(a): |
| [quote:5958af7fda="Sacrumofelegy"] prawda jest taka ze jesli przystopujesz to Twoja skala glosowa bedzie sie obnizala,struny glosowe beda mniej sprezyste |
szkoda ,bo bardzo dobry glos kobieta miala,mam nadzieje ze jeszcze wroci do swojej swietnosci:)
dzisiaj wrzucilismy nowy utwor ale jeszcze jest nie zmastreingowany,tymniemnje mozna posluchac i wyrazic opinie:)
zapraszam:)
Dodano: 2007-05-03 18:07
Witaj,
Fajnie, ze macie pomysl na siebie, widze, ze zalezy wam na oldskulowym graniu, bez elektroniki i eksperymentow.
Slychac sporo nalecialosci Theatre Of Tragedy czy Tristanii
Wpadlem na Wasz profil kilka miesiecy temu, slyszalem inny material.
Pare rzeczy jednak pozostalo niezmienionych:
Perkusista gra nierowno. To malo powiedziane. Niestety, przykro mi to pisac, ale moja 13stoletnia siostra potrafi na padzie wybic rytm rowniej niz Wasz garowy w zaprezentowanym materiale.
Sekcja rytmiczna to kregoslup muzyczny zespolu, kiedy gra nierowno, trudno cokolwiek zrobic a muzyka zdaje sie byc niestabilna jak domek z kart.
Druga rzecza jest jakosc nagran. Jesli Wasze granie jest czyms wiecej niz wypelnieniem czasu i zabawa (a wnioskuje, ze jest), to powinniscie procz checi i czasu zainwestowac w sprzet.
Taka jakosc nagran w tych czasach nie wystarczy nawet na demo. Po pierwsze calosc jest nieestetyczna i odrzuca, a po drugie, Wasze umiejetnosci bardzo bledna. Mnie np trudno bylo wsluchac sie w Twoj glos, posluchac tego, czego spiewasz, bo wokal jest nagrany fatalnie (zreszta jak kazdy instrument) a jego glosnosc jest nieumiejetnie i nieproporcjonalnie ustawiona. Osobiscie, nie opublikowalbym takiego materialu.
Na dzien dzisiejszy naglosnienie i sprzet rejestrujacy (nawet sredniej klasy komputer) nie naleza do nabytkow egzotyczny i trudnodostepnych, a ich ceny sa i staja sie coraz bardziej przystepne dla przecietnych zjadaczy chleba.
Jesli macie malo wspolnego z elektronika, sprzetem, oprogramowaniem to warto poszukac kogos, kto moglby wziac Was pod swoje skrzydla podczas rejestrowania utworow.
Mam nadzieje, ze nie odbierzecie mnie zle. Mam jak najlepsze intencje.
Pozdrawiam
dzieki Dodano: 2007-05-04 01:01
dzieki serdeczne za kryrtyke:) wiemy ze jakosc jest fatalna,ten utwor niebyl nagrywany w profesjonlanym studiu to tez brzmi jak brzemi,powod dla ktorego opublikowalismy go jest taki ze chcemy poznac opini ludzi o projekcie.
mamy dodana druga gitare,i lepsze brzmnienie klawiszy:)
poprawne nagrnie odbedzie sie w krotce:)
dzieki za komentrze!
Pozdrawiam:)