Sacrum of Elegy. Strona: 1

Sacrum of Elegy Dodano: 2007-04-30 18:09

Witam:)

na poczatku pozdrawiam wszystkich serdecznie!

mam do Was kochani prosbe,ponizej podaje stronke mojej kapeli,i prosze napiszcie mi szczerze co niej sadzicie.

Dziekuje za uwage!

Karolina

www.myspace.com/sacrumofelegy

Sacrum of Elegy Dodano: 2007-04-30 18:40

fajna piosenki - robią wrażenie ;]

Dodano: 2007-04-30 22:00

Bardzo przyjemne granie, ale powiedz mi czy wokalistka śpiewała kiedyś coś w liturgi kościelnej?

dzieki Dodano: 2007-05-01 20:34

dzieki za opinie,wokalistka niespiewala w liturigi koscielnej,aczkolwiek krztalcila glos u profesjonalisty.
Jak macie pytania,to zadawajce smialo:)

Re: dzieki Dodano: 2007-05-01 20:58

Sacrumofelegy napisał(a):
wokalistka ... krztalcila glos u profesjonalisty.
słychać. Bardzo ładnie ją wykształcił :)

Opinie Dodano: 2007-05-01 23:12

dzieki za opinie o glosie,ciagle rozwijam glos,nielubie siadac na laurach prawda jest taka ze jesli przystopujesz to Twoja skala glosowa bedzie sie obnizala,struny glosowe beda mniej sprezyste,wiec...cwiczyc ,cwiczyc i jeszce raz cwiczyc

Re: Opinie Dodano: 2007-05-02 10:49

Sacrumofelegy napisał(a):
prawda jest taka ze jesli przystopujesz to Twoja skala glosowa bedzie sie obnizala,struny glosowe beda mniej sprezyste
O, to pewnie to przydarzyło się Tarji Turunen.

Re: Opinie Dodano: 2007-05-03 16:14

KaroLeeNah napisał(a):
[quote:5958af7fda="Sacrumofelegy"] prawda jest taka ze jesli przystopujesz to Twoja skala glosowa bedzie sie obnizala,struny glosowe beda mniej sprezyste
O, to pewnie to przydarzyło się Tarji Turunen.[/quote:5958af7fda]

szkoda ,bo bardzo dobry glos kobieta miala,mam nadzieje ze jeszcze wroci do swojej swietnosci:)

dzisiaj wrzucilismy nowy utwor ale jeszcze jest nie zmastreingowany,tymniemnje mozna posluchac i wyrazic opinie:)

zapraszam:)

Dodano: 2007-05-03 18:07

Witaj,

Fajnie, ze macie pomysl na siebie, widze, ze zalezy wam na oldskulowym graniu, bez elektroniki i eksperymentow.
Slychac sporo nalecialosci Theatre Of Tragedy czy Tristanii

Wpadlem na Wasz profil kilka miesiecy temu, slyszalem inny material.
Pare rzeczy jednak pozostalo niezmienionych:

Perkusista gra nierowno. To malo powiedziane. Niestety, przykro mi to pisac, ale moja 13stoletnia siostra potrafi na padzie wybic rytm rowniej niz Wasz garowy w zaprezentowanym materiale.
Sekcja rytmiczna to kregoslup muzyczny zespolu, kiedy gra nierowno, trudno cokolwiek zrobic a muzyka zdaje sie byc niestabilna jak domek z kart.

Druga rzecza jest jakosc nagran. Jesli Wasze granie jest czyms wiecej niz wypelnieniem czasu i zabawa (a wnioskuje, ze jest), to powinniscie procz checi i czasu zainwestowac w sprzet.
Taka jakosc nagran w tych czasach nie wystarczy nawet na demo. Po pierwsze calosc jest nieestetyczna i odrzuca, a po drugie, Wasze umiejetnosci bardzo bledna. Mnie np trudno bylo wsluchac sie w Twoj glos, posluchac tego, czego spiewasz, bo wokal jest nagrany fatalnie (zreszta jak kazdy instrument) a jego glosnosc jest nieumiejetnie i nieproporcjonalnie ustawiona. Osobiscie, nie opublikowalbym takiego materialu.

Na dzien dzisiejszy naglosnienie i sprzet rejestrujacy (nawet sredniej klasy komputer) nie naleza do nabytkow egzotyczny i trudnodostepnych, a ich ceny sa i staja sie coraz bardziej przystepne dla przecietnych zjadaczy chleba.

Jesli macie malo wspolnego z elektronika, sprzetem, oprogramowaniem to warto poszukac kogos, kto moglby wziac Was pod swoje skrzydla podczas rejestrowania utworow.

Mam nadzieje, ze nie odbierzecie mnie zle. Mam jak najlepsze intencje.

Pozdrawiam

dzieki Dodano: 2007-05-04 01:01

dzieki serdeczne za kryrtyke:) wiemy ze jakosc jest fatalna,ten utwor niebyl nagrywany w profesjonlanym studiu to tez brzmi jak brzemi,powod dla ktorego opublikowalismy go jest taki ze chcemy poznac opini ludzi o projekcie.

mamy dodana druga gitare,i lepsze brzmnienie klawiszy:)

poprawne nagrnie odbedzie sie w krotce:)

dzieki za komentrze!

Pozdrawiam:)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło