Wiadomośći i puste tematy. Strona: 2

Dodano: 2011-11-19 16:48

Jak to jest, że pisząc kilka wiadomości na priv do różnych osób do jednych te wiadomości dochodzą,a do innych nie. Wysłałem dwie jedna po drugiej i wiadomość do pierwszej osoby nie pojawiła się w wysłanych,a do drugiej tak ? Kilka prób pod rząd i nadal nie widzę nic wysłanego do tej osoby.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2011-11-20 12:54

Nadine1986 napisał(a):
Linki do kolejnych pustych tematów:

http://www.darkplanet.pl/forum/posts/1646/page:1#58243

http://www.darkplanet.pl/forum/posts/1270/page:1#48952

O ile się orientuję, pusty temat i pusty artykuł pojawiają się wtedy, gdy ktoś założy temat a potem go wywali, albo umieści artykuł a potem go wywali. Nic strasznego :)

Dodano: 2011-11-20 14:37

CrommCruaich napisał(a):
Jak to jest, że pisząc kilka wiadomości na priv do różnych osób do jednych te wiadomości dochodzą,a do innych nie. Wysłałem dwie jedna po drugiej i wiadomość do pierwszej osoby nie pojawiła się w wysłanych,a do drugiej tak ? Kilka prób pod rząd i nadal nie widzę nic wysłanego do tej osoby.

minawi cenzuruje :>

żarcik ;]

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2012-01-19 20:47

Pokazuje mi, że mam nową prywatną wiadomość, a wcale jej nie mam, wszystkie już są przeczytane.

Dodano: 2012-01-24 16:37

Czasem tak się dzieje. Wystarczy wywalić dowolna jedna wiadomosci licznik sie wyzeruje.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2012-05-18 09:27

joł

dostałam mail z info o nowej ocenie, wchodzę, patrzę a tam link do nowej oceny kieruje mnie do strony głównej DP
Tak tylko zwracam uwagę :)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2012-05-18 14:57 Zmieniono: 2012-05-18 14:57

Kilka tygodni temu moje zdjęcie też zostało oceniona, a nawet linka nie mogłam otworzyć, więc...

Nie marudź, bo cyckiem walnę.

Dodano: 2012-05-18 20:34

hej... no ja mam to samo... dostaję meila że mam ocene zdjęcia lub komentarz... a po kliknięciu na link nie moge dostac się do mojej poczty... "dostęp zabroniony"...problem jest również w ustawieniach konta... nie widac mojego nr gg... mimo iż kilkakrotnie ustawiałam tą opcję

dawać z siebie tylko tyle na ile świat jest gotowy...teraz

Dodano: 2012-05-20 12:34

Dla nowych ocen linki działają już poprawnie. Co do gg chwilowo nie działa. Popularność gg spadła więc zmenimy, żeby można było podać dowolny komunikator.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2014-11-11 17:44

Witam. Czy nie występują problemy z PW - ciągle licznik wyświetla mi jedną nieodczytaną wiadomość? Wszystkie wiadomości są przeczytane a dodatkowo skrzynka odbiorcza i wysłanych jest prawie pusta.

Dodano: 2014-11-12 19:46

W sumie usunięcie jednej wiadomości jaką miałem na poczcie pomogło. Tylko czy to jest normalna sytuacja?

wiadomość Dodano: 2016-02-17 14:42

Wiadomość z datą 13.02. przyszła do mnie dopiero dziś, dlaczego?

Nie marudź, bo cyckiem walnę.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło