Muzyka Waszego alter-ego :). Strona: 2

Dodano: 2007-04-07 07:27

Cytat:
a jeśli chodzi o obciach to proponuję "Białostockie Disco Polo - co Ty mi dasz" - koniecznie z 'teledyskiem'... obejrzysz raz i się zakochasz hahaha

ci goście są cudowni dla mnie kult :D

:)

Dodano: 2007-04-07 08:45

Vincent napisał(a):
Lubie posluchac Diany Krall, swingujacych, bigbandowych rytmow z lat 50tych (badz stylizowanych na ten okres czasu), Stinga, Roda Stewarta

nie no Vince, Diana Krall jest bardzo fajna i wcale nie jest obciachowa :D ja mam zamiłowanie do debilnych szlagierów prezentowanych przez panie z dużym biustem - np. Sabrina "Boys boys boys", Samantha Fox "Touch me" oraz ... poezje śpiewaną trochę

.

Dodano: 2007-04-07 09:20

Harlequin napisał(a):
poezje śpiewaną trochę

ja również. ostatnimi czasy szczególnie 'nastroje' pana jarosława wasika. a poza tym trochę sdm, czerwony tulipan...

life * is a state * of mind

Dodano: 2007-04-07 09:47

Harlequin napisał(a):
poezje śpiewaną trochę

ooo no tak tak wiadomo :D Turnau, Grechuta czy SDM no miodzio :D juz nie wspominam tu o muzyce klasycznej, filmowej czy folku :D

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Dodano: 2007-04-07 11:06

Przyznaję sie również:) słucham wielu ,,różnych różności" hihihi.... i mniej i bardziej ,,obciachowych" ale co mi tam:) ważne, że moje uszy to lubią:)
Np z Pań lubieę...Kylie Minogue, a z Panów..Kazika wraz z Kultem

Pozdrawiam

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-04-07 22:05

od kiedy słuchanie Kazika względnie Kultu to powód do wstydu? zajefajni są :D

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Dodano: 2007-04-07 23:07

Nie wstydzę się tego ale jak chcę trochę odpocząć od cięższych klimatów to zahaczam o bluesa (BB King, Stevie Ray vaughan), torchę jazzu (Johh Coltrane, Sonny Rollins) i ska (taka fajna rosyjska kapelka Leningrad). Oprócz tego jak mam dobry humor czasem poleci Happysad a jak mam głupawkę to Bee Gees i Boney M :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2007-04-08 09:59

ja lubię jeszcze taką piosenkę Johny B. Fajna, takie "czarnuchy" to śpiewają :) i ain't no sunshine... z takich strikte ;] obciachowych

Dodano: 2007-04-08 14:19

gigi d'agostino 8)

Dodano: 2007-04-09 11:32

margott napisał(a):
od kiedy słuchanie Kazika względnie Kultu to powód do wstydu? zajefajni są :D

Zauważ kolego, że ,obciachowe" różne różności...któych słucham napisałem w cudzysłowiu :) Nie uważam, że Kazik and Kult czy też sama Kylie to obciach. Słucham i lubię posłuchać. Czasemi i :twisted: ciemność znurzy... :)
Pozdrawiam.

Dodano: 2007-04-09 11:38

no to i Schwei strzeli samobója :twisted: fajny koncert był na Polsacie ... :twisted:

Dodano: 2007-04-09 14:11

Ja słucham Reel big fish- amerykańskie ska. Najlepszy jest ich cover utworu "Take on me"(oryginał wykonuje zespół A-ha). To dla poprawy humoru.

Jeżeli chodzi o uspokojenie sie to Grzegorz Turnau.

Dodano: 2007-04-09 14:26

Nightcreature napisał(a):
Nie wstydzę się tego ale jak chcę trochę odpocząć od cięższych klimatów to zahaczam o bluesa (BB King, Stevie Ray vaughan), torchę jazzu (Johh Coltrane, Sonny Rollins) i ska (taka fajna rosyjska kapelka Leningrad). Oprócz tego jak mam dobry humor czasem poleci Happysad a jak mam głupawkę to Bee Gees i Boney M :D

Ja z klimatów Ska to najbardziej lubię Madness mięli naprawdę świetne, wesołe kawałki a do tego fenomenalnie kiczowate teledyski pełne angielskiego humoru. Też niezły jest sosnowiecki Skankan. Co do głupawki to BeeGees i Boney M rządzą :wink: ale jak mam ochotę naprawdę ryczeć ze śmiechu to włączam sobie Gunter'a. :lol: Oczywiście obowiązkowo teledyski bo tak koleś traci cały urok :twisted: .

Keep Talking...

Dodano: 2007-04-09 15:20

Gunter też niekiepski racja :D
you touch my tralala... :lol: :lol: :lol: To mnie rozwala zawsze i wszędzie :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2007-04-09 15:52

Może być też "Tutti Frutti summer love" albo remake wspomnianej gdzieś wcześniej Samanthy Fox "Touch Me" :lol: !!!!!!! Dla mnie Gunter rządzi i powinien był pojechać na Eurowizję!!! Ale bym miał zwałę :lol: !!!

Keep Talking...

Dodano: 2007-04-09 18:39

tiniłinistringbikini

Dodano: 2007-04-09 20:45

Amowilem ze Samantha Fox ma fajne cycki ??!!

.

Dodano: 2007-04-09 21:09

Harlequin napisał(a):
Amowilem ze Samantha Fox ma fajne cycki ??!!

No jasne, że ma!!! podobnie jak Sabrina. Obie dzięki tym cyckom miały takie "głosy", że cały (męski) świat przed nimi padał hehehehe!!! Ale Guntera to nic nie pobije. Jego "krótko z przodu długo z tyłu i wąsik na przedzie" wraz z tym "ołł jeah" oraz lachonami na teledorach co mają jeszcze lepsze "głosy" niż w/w panie to najlepsza rozrywka jaką od pewnego czasu widziałem :lol: :lol: :lol:

Keep Talking...

Dodano: 2007-04-09 21:17

A ja uwazam ze Sandra miala lepsze cycki. Do tej pory zreszta lubie posluchac sobie Sandry (zwlaszcza Hiroshima) czy tez, o zgrozo! :D , Modern Talking. Hehe....

Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)

Dodano: 2007-04-09 21:23

Semjan, dobra obciachowe różne różności, ale ja jestem kobieeeeeeeeetąąąąąąąąąąąą !!!!!!

Dodano: 2007-04-09 21:31

Ja jednak wole Samanthe od Gunthera :) a Sandra tez jest fajna - wszytkie panie z fajnym biustem i te co nie umieja spiewac sa fajne :twisted:

.

Dodano: 2007-04-09 21:36

Margott!!!!!! My faceci nie wątpimy, że jesteś kobietą hehehehe!!!!!!!! :lol: Ale miało być o czym innym - więc też podobała mi się Sandra, choć nie miała bardzo wielkich, to jednak niebyła gwiazdką tylko jednego hitu. Nawet jej numery niebyły najgorsze i czasem na jakiś starych składankach jak ją usłyszę to się wesoło robi hahahaha! A przy okazji to nawet była ładna :D .

Keep Talking...

Dodano: 2007-04-10 06:45

margott napisał(a):
Semjan, dobra obciachowe różne różności, ale ja jestem kobieeeeeeeeetąąąąąąąąąąąą !!!!!!

HAHAHA :twisted:

awatarek wielce mylący...a i ksywka dwuznaczna hihihi 8)

ale chyba wiesz co mówisz hmmm...:) sorka wielka za pomyłkę.

P.S. jak nie zobacze to nie uwierzę...albo jak nie dotknę

Pozdrawiam serdecznie.

Dodano: 2007-04-23 07:03

taaa avtatar mylący pod tym względem że teraz mam krótsze włosy a ksywa pod tym względem że wcale nie mam na imię Gosia :) :lol: niedowiarku ja nie jestem S_Z -ez obrazy :lol: ale no cóż odeszliśmy od tematu...
czy dla was obciachowe jest słuchanie Janis Joplin?

Dodano: 2007-04-27 07:32

dla mnie obciachowe nie - to tak jakby obciachowe było słuchanie Zeppelinów czy Morrisona... Inna sprawa, że nie potrafię wytrzymać jej głosu dłużej niż połowę kawałka :D
A żeby nie było offtopa to przyznaję się do piosenki francuskiej: Patricia Kaas, Joe Dassin... :wink:

no pain - no gain

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło