Festung Breslau Blitzkrieg An Posen. Strona: 2

Dodano: 2007-03-30 16:27

Attack napisał(a):
bedzie wymieszane - juz od 22:00 - ja ponownie od 2:00 bede Was masakrował wspominkami tym razem po CC :twisted: (i nie tylko)

Tylko prosze znowu nie przesadzac z techno-electro :twisted: :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-03-30 17:05

A moje 100 kg moze ruszyc tylko nemesis vnv...so 8)

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Dodano: 2007-03-30 18:09

moowisz i mash :)

VNV Nemesis (divine...) po 2:00 w nocy

Dodano: 2007-03-30 18:16

electronaut napisał(a):
A moje 100 kg moze ruszyc tylko nemesis vnv...so 8)

Ooo..Electronaut...znowu Ty w tym temacie... :twisted:

Troche VNV moze sie przeciez pojawic...nawet specjalnie dla Ciebie... :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-03-30 18:28

Inyaloome napisał(a):

O, przepraszam, a że ja prosiłam VNV to juz nikt nie zauwazył: FOCH normalnie :!: :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-03-30 18:32

Inyaloome napisał(a):

...a ja mimo iż utwór nie bedzie z dedykacją dla mnie bardzo chętnie sie przy nim pobawie.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-03-30 19:20

Inyaloome napisał(a):

Ooo..Electronaut...znowu Ty w tym temacie... :twisted:

O mamo zobacz!Electronaut!

Dodano: 2007-03-30 19:25

Nie no, ja Cie prosze! :roll: :wink:

(Jeszcze pomysle, ze to flirt! :twisted: )

Dodano: 2007-03-30 20:13

Inyaloome napisał(a):
Nie no, ja Cie prosze! :roll: :wink:

Nie wiem czy cos takiego jak flirt jeszcze istnieje.Ale to nie to :wink:

Dodano: 2007-03-31 09:42

Dodano: 2007-03-31 12:19

a skoro już mowa o życzeniach to może i ja coś nieśmiało zaproponuję..

otóż po prostu oddam się(!) za utworek Fischerspooner "Emerge" (najlepiej w wersji Dave' Clark Mix) --> (trwa około 3:50)

może to takie mało bloodlustowe, tru i wogóle dark ale utworek genialnie sprawdza się na parkiecie i zawsze dostaje orgazmu mózgu gdy tańczę do niego hi hi ^^

to jak będzie??? ploooooooosssęęęęęęęęę ^^

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2007-03-31 13:22

electronaut napisał(a):
[quote:9bda2d1229="Inyaloome"]Nie no, ja Cie prosze! :roll: :wink:

Nie wiem czy cos takiego jak flirt jeszcze istnieje.Ale to nie to :wink:[/quote:9bda2d1229]

Uuffff... :twisted:

A co do muzyki - ja poprosze Hocico + Diorama + Feindflug! :wink: I nieco old skulla jak zawsze :twisted:

Dodano: 2007-04-01 01:06

jak obiecałem - foty znajdziecie tutaj:

http://www.dark-viper-site.prv.pl/bloodlust3/bloodlust3.html

niech mhrok będzie z wami

In Nomine Noctis

Dodano: 2007-04-01 11:33

Dobrze bylo.Duzo ludzi.Dobre sety.
8)
Tylko dzwiek kiepski...

Dodano: 2007-04-01 11:53

Mój pierwszy raz na imprezie z tego typu muzyką w Poznaniu. Nie uciekłam to znaczy, że było dobrze . Utwory też nawet mi się podobały. Najbardziej , żywiołowość muzyki która zabrzmiała po godzinie 2:00 . Zresztą dobre wspomnienia zawdzięcza się głównie ludziom… Miło było poznać niektóre darkplanetowe istotki , bardzo fajni i sympatyczni z Was ludzie. Szczególnie podziękowanie składam Panu, z którym przeprawiałam się przez tajemniczą i ciemną ..(ach te światła elektryczne ) Cytadelę (nicka, upsss nie pamiętam&#8230 .

pozdrawiam e(c)lipse

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Dodano: 2007-04-01 12:57

hej! Pozdrawiamy również wszystkich wczoraj obecnych, szkoda że niektórzy dość dziwnym zbiegiem okoliczności nie odpowiadają na pozdrowienia typu "cześć" patrząc na nas jak by pierwszy raz na oczy widzieli.... smutne trochę ale cóż... (cyberlacha - wystarczy czasem zapytać "czy my się znamy" i już po chwili jest wiadomo kto jest kto).

Dodano: 2007-04-01 12:59

Impreza wyjechana w kosmos! Thanx for all :!: :twisted:

Podobało mi się to, że była bardzo różnorodna muzyka i każdy mógł znaleźć coś dla siebie :)

O towarzystwie chyba nie muszę wspominać, że było świetne!

MAm nadzieję, że 14go będzie tak samo dobrze!

Dodano: 2007-04-01 13:26

Jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami - impreza świetna . Dziękuję wszystkim ludziom, z którymi miło mogłem spędzić czas rozmawiając tańcząc lub popijając % . :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-04-01 13:32

E(c)lipse, ależ proszę Cię bardzo :)
Zawsze i wszędzie

^^

Dodano: 2007-04-01 14:37

a ja sie ciesze,ze mojego dziubka Carmen zobaczylam :D

Dodano: 2007-04-01 15:09

A mi się właśnie przypomniało, że wczoraj obiecałam Ryhowi, że zwrócę uwagę na wystrój sali i... zapomniałam!! Ups... :oops:

Dodano: 2007-04-01 18:55

No nie będziemy wielce oryginalni. Imprezy bardzo udana - świetne granie. Jak ktoś już napisał dla każdego coś miłego było. Różnorodność muzyki na duży plus. Także prezentacje. Wspominkowe foty itp. Miłe toto.
Dekoracje też bardzo bardzo. Mimo, że nie były gigantyczne to jednak bazylowe wnętrza zostały wyraźnie odmienione.
W czasie jednego seta przeszliśmy się wprawdzie na jedzonko na miasto (nie tylko my jak się na miejscu okazało )...
Ogólnie - super :-)
Oby więcej takich imprez!!

Dodano: 2007-04-01 19:52

Dla mnie bomba! ];-D

Dodano: 2007-04-01 23:13

kilka fotek z imprezy w moje galeriiiiiiiiii 8)

zapraszam :twisted:

Dodano: 2007-04-02 07:46

dziękujemy za tak liczne (grubo ponad 200 osób) przybycie i doskonałą zabawę niezależnie od aktualnie serwowanego gatunku muzyki :)

jak rozumiem, taka formuła spodobała się Wam (wyraźnie oddzielone konkretne godzinne sety tematyczne zahaczające prawie wszystkie nasze ulubione gatunki muzyczne) i możemy tę formułę zachować? :D

specjalne podziękowania dla naszych gości z Wrocławia!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło