Dodano: 2006-08-01 10:07
Dziękuję... to ja ide dalej przesadzac 
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Dodano: 2006-09-07 20:04
...Czeski Absinth stoi u mych stóp niedaleko kompa... za dwa tygodnie Słowacja wiec i z tamtąd cos sie przywiezie... :]
Dodano: 2006-09-14 10:57
malibu z mlekiem
redbull z wódką
kamikaze
to możecie mi fundować na imprezach 8)
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Dodano: 2006-09-14 11:40
Wino z dolnej pólki Belzebub... tyle siary w winie to jeszcze nigdy chyba nie było :twisted: same piekło :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2006-09-14 19:02
Wódka produkowana tylko w jednym miejscu w Polsce - niedaleko mojego miejsca zamieszkania -słynna na całe miasto :D
Dodano: 2006-09-26 16:56
Ostatnio moim ulubionym trunkiem jest wojak. Jako, że mam bardzo historyczne imie, zatem swoją wyprawe na piwo okrywam hasłem "ide zbatać się z wojem" :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
do dna mosci panstwo Dodano: 2006-10-21 03:53
taaaa Wojak w starych PRLowskich butelkach:)
chyba to u Bazyla dają?
Dodano: 2006-10-21 07:09
| RimmoN napisał(a): |
| ...Czeski Absinth stoi u mych stóp niedaleko kompa... za dwa tygodnie Słowacja wiec i z tamtąd cos sie przywiezie... :] |
Pychotka :D
Dodano: 2006-11-28 10:33
heh ja z alkoholem nie mam zbyt częstych spotkań , ale pamiętam mój pierwszy kieliszek absinthu ....... jakaś niesmowita ciemność przed oczyma i łzy.. nie, nie wzruszenia... mój organizm sam tak zareagował poprostu poleciały mi łzy i to wiele!! a to ciekawe uczucie bo np po bengalikach.. czystym podpalonym spirytusie z odrobiną soku malinowego aż takich reakcjii nie miałam
ostatnio piłam bardzo mroczny trunek- Bazylowe wino grzane... ponoć zmieszne z jakiś dwóch.. gdy je zamawiałam popatrzono na mnie takim wzrokiem pytającym:
"napewno chcesz to pić???" , generalnie nawet chyba padło pyatnie czy napewno.. mówię Wam spróbujcie , cukierkowo-kompotowe wrażenia murowane!!!
:lol:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2006-12-04 18:43
| Narea napisał(a): |
| prawdziwie mroczny jest tylko byk :twisted: |
Tak :) byk jest prawie najmroczniejszy ....... :wink:
Dodano: 2006-12-04 19:11
a jak go otworzysz to z butelki wkoło wypływa mrok i ciemność a siarka to z piekła jest pobierana do jego wyrobu :twisted:
Dodano: 2006-12-04 21:42
tak, ta siarka i wiemy wszystko ..
piekielnicy nie mogą egzystować bez jej zapachu .. ruszam do monopolowego szukać braci :twisted:
Dodano: 2006-12-05 16:52
a później przepitym głosem będzie się echo niosło po świecie :twisted: nie ma jak to mroczny trunek.... :twisted:
Dodano: 2006-12-17 22:09
a my się z siostrzyczką spijamy po sesji :twisted: . Trzeba mieć co od życia... np zuą galaretką, czyli na półscięta galaretka z kandyzowanymi owocami i wódką :twisted: albo krówką, albo kukółką, albo likerem produkcji własnej... i bez głupich pytań o prrrromle :twisted: rrr świetna też jest kekoladka z alkoholem na przystawkę, albo ... eh, bo nie pójdę jutrp nauczelnię :roll:
Dodano: 2006-12-17 22:11
| eIcILipse napisał(a): |
| tak, ta siarka i wiemy wszystko ..
piekielnicy nie mogą egzystować bez jej zapachu .. ruszam do monopolowego szukać braci :twisted: |
a taaam domestosy wymiatają, siarę powielają Wędrowycze i inne żury ... 8) i chwałaa im za to
Dodano: 2006-12-17 22:27
Siostrzyczko, a co powiesz na appppsynt'a u Kamila? hehe Dziadyga nam w końcu obiecal :twisted: A tak to nie ma to jak Green fairy :lol: A potem przed sztaluge do starej foki z wizjami autystycznymi :roll: Samo zuo 
Dodano: 2006-12-17 23:59
Aaaaaaaaaaaaa MENDA! Qrcze coś mu za to domieszamy :twisted:
swoja drogą, trzeba cuś mocniejszego chlapnąć, jak się na rysunek idzie :x
Dodano: 2006-12-19 13:03
Dodano: 2006-12-19 15:57
Dodano: 2006-12-19 16:42
| Rubi napisał(a): |
| A co powiesz, Kochana, na miodunke domowej receptury?? :D Samo zuoooo :twisted: |
ach rmmmrrrrrrr :twisted: możana by narobić i spić tę starą foke od (sama wiesz czego
, ale na nią szkoda...
Dodano: 2006-12-19 19:59
U mnie w chacie dogorywa nalewka z pigwy. Czeka spokojnie na swój czas.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2006-12-21 19:32
Oj racja, racja- szkoda tak wysmienitego trunku na foke :twisted: Zua miodunka nie jest dobra