Dodano: 2007-02-21 21:58
A ja pierwszy raz od ponad roku będe mógł wypić w forcie coś innego niż tylko soczek lub cola (czyt. nie robię w końcu za szofera)
Krzyś cały szczęśliwy :D
Dodano: 2007-02-21 22:53
mnaim mniam soczek.........
z campari..................... 8)
Dodano: 2007-02-22 08:01
witam wszystkich
na wstępie serdecznie zapraszam w imieniu swoim i pozostałych djów w najbliższy piątek do fortu. chciałabym w tym oto poście (mym pierwszym na tym forum) nawiazac do jakże dynamicznej dyskusji która wywiazałą się po I i II edycji imprezy :) bardzo dziękuje za wszystkie ciepłe słowa na temat mojego setu, jak również za wszelakie słowa krytyki. niestety psytrance jest gatunkiem dośc specyficznym - albo sie lubi albo nie :) w każdym razie moim obowiazkiem jest ostrzec wszystkich krytykujacych ze na nadchodzacej imprezie psytrance'y bedą, w ilosci dużej i głosnej :D
mam również ogromną prośbe do osób , że tak powiem, POGUJACYCH na moim secie. osobiscie ja nic do tychze ludzi nie mam, jak to mówią każden sie bawi jak umi :D jednak bardzo prosiłabym o odrobinę empatii i o umożliwienie zabawy innym osobom nie preferujacym tańczenia w kółeczku i i kopania wszystkiego co popadnie. mam również ogromny żal do osoby która wpadła na genialny pomysł przypalania baloników - ładne przeciez były a i pan barman jakos tak niezbyt pozytywnie zareagował na owy przejaw agresji w stosunku do owych gumowych tworów i nakazał przyspieszenie zakonczenie imprezy. na przyszłosć - odrobina zastanowienia i szacunku do bogu ducha winnych sprzętów fruwających.
pozdrawiam i serdecznie zapraszam na kolejną edycje ;D
Dodano: 2007-02-22 08:41
Hihi hej Ash :D
Jakos nie dotrwalam do konca twojego seta,bo grasz za pozno :roll:
Co za tanczenie w koleczku???Hihi przedszkole??? :twisted:
Nom ja nie wiem czy sie zjawie w ten piatek,bo mam ochote na antymroczne klimaty..
Moze raczej strikte transowe..
Dodano: 2007-02-22 10:28
ehh no późno późno, ale co zrobić, taki grafik ustalili :D
tańczenie w kółeczku z wykopem, bardzo dobra zabawa, zdumienie moje i radosć jak to ujrzałam były niezmierne. przypomniało mi to czasy mojej młodości kiedy to tak własnie sie tańcowało do przyśpiewek ludowych na dziwnych i bliżej nieokreślonych imprezach wczesnolicealnych........ehh, nostalgia :DDDDD
wpadnij koniecznie jeśli dasz radę, około 1 w nocy bedzie odmrocznieniowo:D
pozdro :D
Dodano: 2007-02-22 10:55
| alphar napisał(a): |
| Inyaloome - a tym razem się stawisz? :-> |
Haniu,nie gryz...
Chetna jestem-ale zalezy o ktorej godzinie...?i gdzie...bo czasu za wiele nie mam w pt...;/
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-02-22 11:40 Zmieniono: 2007-02-22 13:33
hihi moze sie zkusze jak bedziesz mroki przepedzac 8)
Dodano: 2007-02-22 12:42
Hehe Ash witam Ciebie serdecznie na forum :-) spodobała mi się niezmiernie Twoja uwaga, gdyż to ja należałam do osób, które specjalnie bawić się nie mogły niestety, a jak na ironię właśnie na Twoje granie czekałam, gdyż po 1 ed podobało mi się niesamowicie :)
Inyaloome - będzie u Amorphousa najprawdopodobniej, ale szczegóły nie są jeszcze znane :]
Dodano: 2007-02-22 13:14
Dobra-to czekam na szczegoly...]
p.s. Troszke foto jest w mojej galerii ]
Zapraszam!
Za kilka dni bedzie wiecej.. 8)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-02-24 18:25
a jednak sie skusilam no i nawet bylo fajnie
kurcze tylko,ze parkiet zaczal mnie pozadnie wkurzac ,bo jest zdecydowanie za maly,a ja wrecz nie trawie sie obijac o innych kiedy tancze.........
Potrzeba mi przestrzeni :twisted:
juz czekam na foto :twisted:
Dodano: 2007-02-25 12:13
Dodano: 2007-02-25 13:29
Impreza byla calkiem, calkiem, ale muzycznie mnie nie zadowolila.. :twisted:
Podobno juz 16marca ma byc kolejna edycja... :wink:
A poki co-zapraszam do galerii:)
Dodano: 2007-02-25 15:24
gwalt zbiorowy na biednym malym misiu :twisted:
Dodano: 2007-02-25 15:47
no nie takim małym :wink: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-02-25 17:15
Dodano: 2007-02-25 18:13
to taka normalna wielkosc.. rozmiar standardowy :twisted:
Dodano: 2007-02-25 18:53
a o KTÓRYM misiu w ogóle mówimy?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-02-26 02:01
- miś był zadowolony w dyni nawet polubił żaróweczki
- na następnej imprezie nieco si zmieni prawdopodobnie zamontuje poza strobem uvaki i szlag trafi wszelkie mrhoczniaste kreatury hehe
- rewszty niespodzianek nie zdardzam
ach i jedna zacna uwaga do wszelkich malkonentów co mi marudzą że ktoś ma grac o taej i o tej albo to nie ich gatunek muzyki i cośtam cośtam, tak wiec ogłaszam wszem i wobec jak komuś nie pasuje muzyka może NIE przychodzić lub może opuścić lokal płakac nie bede ;]