Wiadomosci fixuja:P. Strona: 2

Dodano: 2009-11-19 16:25

Dlaczego wyświetliło mój blog aż cztery razy?
I co z tymi emotami?

Dodano: 2009-11-27 11:15

thistle89 napisał(a):
Wiadomość widmo to już norma, ale pojawił się inny problemik - wchodząc w zakładkę "Wiadomości" w profilu pojawia się tylko możliwość "Wyślij wiadomość".

Chciałam pousuwać wiadomości, więc wzięłam "Wiadomości" - pokazały mi się wszystkie, zaczęłam usuwać, ale okazało się, że pomimo komunikaty "Usunięte" są one nadal w skrzynce.

mam to samo. nie moge z zakladki "wiadomosci" wejsc np w "wyslane"

Dodano: 2009-11-28 09:58

LadyVengeance napisał(a):
[quote:e07761f447="thistle89"]Wiadomość widmo to już norma, ale pojawił się inny problemik - wchodząc w zakładkę "Wiadomości" w profilu pojawia się tylko możliwość "Wyślij wiadomość".

Chciałam pousuwać wiadomości, więc wzięłam "Wiadomości" - pokazały mi się wszystkie, zaczęłam usuwać, ale okazało się, że pomimo komunikaty "Usunięte" są one nadal w skrzynce.

mam to samo. nie moge z zakladki "wiadomosci" wejsc np w "wyslane"[/quote:e07761f447]

Przyłączam się do powyższych wypowiedzi. Wiadomości w obecnej formie zupełnie odbiegają od wcześniejszej. Zdecydowanie łatwiej i przyjemniej się pisało przed wprowadzonymi zmianami. Czy jest możliwym powrót do poprzedniej wersji :?:

Z poważaniem Rose.

Wiadomosci Dodano: 2009-11-29 15:24

Powrot nie jest mozliwy ale wszystkie mankamenty beda usuniete w ciagu paru dni. O jakie emoty chodzi?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Re: Wiadomosci Dodano: 2009-11-29 16:16

amorphous napisał(a):
Powrot nie jest mozliwy ale wszystkie mankamenty beda usuniete w ciagu paru dni. O jakie emoty chodzi?

Emoty nie są tak niezbędne jak możliwość przeglądania poczty wysłanej. Wcześniej można było również sprawdzić czy wysłana poczta została odebrana czy oczekuje na odbiór. Teraz tego również nie ma.

Pozdrawiam Rose.

Dodano: 2009-12-03 00:21

Nie można zobaczyć wysłanych wiadomości. I tak ma zostać :?:
A jak zapomnę co napisałam to mam się pytać i wyjść na głupią? :roll:

Ej no...

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-12-03 12:22

Spoko będzie.

Dodano: 2009-12-04 20:16

amorphous napisał(a):
Spoko będzie.

Ja myślę

Dodano: 2009-12-18 19:17

Póki co dwa tygodnie minęły...w kwestii wiadomości nie dzieje się nic. Moja cierpliwość ma swoje granice. Tak wiec szanowny adminie nie wystawiaj jej na większa próbę :wink:

Ładnie proszę o poważniejsze potraktowanie mych usilnych próśb. :D

Z wyrazami szacunku Rose.

Ps. Sam zauważ, iż nie jestem jedną osobą której na tym zależy. 8)

Dodano: 2009-12-18 21:24

(Ja mam taki myk, że raz napisałam wprost, że nie pamiętam o czym dokładnie pisałam w zeszłej wiadomości i mi jeden rozmówca cytuje najpierw moją wiadomość, a potem odpisuje - jakoś trzeba sobie w kryzysie radzić :wink: )

Taa - ale na DP zawsze się dzieją jakieś ciekawe rzeczy - jak brak dostępu do ostatnich tematów itp - trzeba to znieść i poczekać na lepsze czasy :D

Dodano: 2009-12-19 08:28

thistle89 napisał(a):
(Ja mam taki myk, że raz napisałam wprost, że nie pamiętam o czym dokładnie pisałam w zeszłej wiadomości i mi jeden rozmówca cytuje najpierw moją wiadomość, a potem odpisuje - jakoś trzeba sobie w kryzysie radzić :wink: )

E! Dobry pomysł dzięki :D Że też na to nie wpadłam :roll: Ale tak trochę poważniej to masz rację należy uzbroić się w cierpliwość a przy okazji otworzyć nowy wątek typu "jak przetrwać kłopoty techniczne na DP". :twisted:

Pozdrawiam Rose.

Dodano: 2010-01-07 00:45

Chwilowo odsyłam tu:

http://www.darkplanet.pl/forum/posts/7/page:last#179500

Dodano: 2010-01-25 23:23

Łojcze - jak już będziesz siedział w tych Wiadomościach to może zrób tak, żeby wyglądały jak na fejsbóku?
Fajnie tak czasem całą dyskusję na jednej stronie przelecieć :)
Albo chociaż jak na digarcie - dostajesz swoją wiadomość i odpowiedź użytkownika.

Da się? :D

Dodano: 2010-01-25 23:27

A mi czesto dzieje sie tak ze jest info ze mam nowa wiad.wchodze patrze a tam ostatnia wiad.od szanownego naczelnego :) Chce ja otworzyc po czym on znika

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-01-25 23:32

bastet666 napisał(a):
A mi czesto dzieje sie tak ze jest info ze mam nowa wiad.wchodze patrze a tam ostatnia wiad.od szanownego naczelnego :) Chce ja otworzyc po czym on znika

:O Masz sobie nagrabione... Oj oj!

I nie próbuj więcej jej otworzyć, bo nam Łojciec zniknie całkiem i co poczniemy? :D

Dodano: 2010-01-28 17:30

Przed przeczytaniem spalić

Dodano: 2010-01-29 11:27

Wróciły wysłane wiadomości, ALE

chciałam tam trochę usunąć i nie można - z nerwów chciałam usunąć całą nadawczą i usunęłam całą odbiorczą :|
A było tam kilka ciekawszych dla mnie wiadomości.

Chochlik jaki.

Dodano: 2010-01-29 17:42

Coz moge powiedziec - pechozol

Dodano: 2010-01-29 19:25

W skrzynce nadawczej mam wiadomości od początku bytności na DP i nie idzie ich usunąć - nawet pojedynczo.

Dodano: 2010-02-02 00:54

Wiadomości z nadawczej usunąć nie idzie dalej.

Gdy przychodzi wiadomość - nie związana z galerią - to nie ma o niej powiadomienia.
Albo jest - ale jak wchodzę w odbiorczą to niby wszystkie przeczytane, a jednak nie.

Chwilowy błąd? Bo przez długi czas wszystko działało prócz skrzynki.

Dodano: 2010-03-01 23:42

Hmmm. U mnie działa

Dodano: 2010-03-29 09:04

Nie wiem co jest z wiadomościami - na mejla nie przychodzi nic, powiadomienia na DP też nie ma.
Robiąc test znajomy dostał wiadomość o komentarzu po jego usunięciu.
I w dalszym ciągu nie można usunąć wiadomości z nadawczej.

Dodano: 2010-05-11 08:38 Zmieniono: 2010-05-11 08:39

Podobnie jak Pani Moderator; w dalszym ciągu nie można usunąć wiadomości ze skrzynki nadawczej ("wysłanych").
Nie ma również potwierdzenia wysłania wiadomości prywatnej w "wysłanych".

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2010-05-13 10:13

a ja dostaję powiadomienia na maila o prywatnych wiadomościach a jak sie loguje to sie okazuje ze w skrzynce nie ma nic nowego

Dodano: 2010-05-13 22:22

no dokladnie, bo ja wysylalam do kolezanki wiadomosc, a nawet nie mam jej w skrzynce wyslanej..

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło